çıtır kızlar buraya:))

sabahları ebru şallıyla plates yapmayı deneyin =)) ilk günden çok zorlamayın kendinizi ama çok etkisini görürsünüz =)

birde diyetisyenlerin söylediği bende uygulamıştım 17 yaşındayken =) sabahlar ılık limonlu bir bardak suyla başlayın güne bütün gün yediğiniz hiçbirşey kilo yapmasın =))

selam çıtırlarr..daha önce zayıflama grubumuz vardı ama istikrarsız giti herkes dağıldı..şimdi benim gibi daha 17 yaşında olanları (tabi daha büyüklerde gelebilir başımız üzerine:) buraya yediklerini içtiklerini paylaşmaya davet ediyorumm..hepimiz bildiklerimizi paylaşırız,hangi sporları yaparsak daha çabuk etki görürüz? bunları paylaşırız...diğer zayıflama takımlarına girdim ama yeni olduğum için pek tanıyanım yok ayrıca sen daha gençsin biraz gayretle verirsin diyorlar :)o yüzden burdayımm sizi de bu gruba bekliyorumm hadi hepimiz çıtırkız olalımmm!!:KK19::KK19:

bende varımmm :) kilomuz boyumuz hemn başlayalm güzelcde bi tanışalm :) 19 yaşndaym 1.75 boyum 73 de kilom var :)

canım ben bu diyeti biliyorum hatta bizzat uyguladım.ama ilk günden iflas ettim:) çünkü beni bayıyo tek tip beslenmek..sabah yumurta yedim haşlanmış öğleyin yoğurtla tavuk haşlanmış oda, akşamına bayıntı geldi resmen midem fln bulandı ...bence benim yazdığım diyetlede kilolar geri almadan verilebilir çünkü ordada protein alımı fazla..yani gün içinde protein alımını artırsanda kilo verebilirsin .bütün gün öyle beslenmene gerek yok..victoria's secret mankenleri de bu dukan diyetini yapıyolarmış bu arada:) ama bana yaramıyo:26:

Nedense duyan korkuyo bundan canlarım ya bünye tabi :)

konunun geyik sohbeti bölümüne taşınmasına pek anlam veremedm ama ..neyse çoğaldık baya ee bugün naaptınız neler yediniz anlatın??

ya arkadaşlar konu geyik sohbeti bölümüne taşındı kimse uğramıyo ne alaka geyik sohbeti biz burda ciddi bi konu hakkında görüşüyoruz:):KK30:

Göbek eritmek için yönteminiz var mı kızlar :KK31:
Çok zayıfım problem yok ama son 2-3 haftadır göbek çıktı :KK52:

canım nesfitin sitesine gir orda dümdüz bir karın için hem öneriler var hemde iki tane göbek için egzersiz var..birincisi daha kolay ikincisi biraz daha zor.ben indirdm ..karın kaslarını çok zorlayıcı hareketler ..düzenli yapılsa çok güzel sonuç verir:KK8:

X