• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıtlarımla sacımı at kuyrugu yapmak ıstıyorum

kızlr bunun videosu falan yokmudur yardım bekliyorum bu konuda sizlerden

$ALIM1849.jpg

ben böyle bişey yapmştm cıtcıtlarmla. ama daha kullanmıyorum.

eski konu ama bende at kuyruğu yapmak istiyorum ama çıtçıtları bir türlü o şekilde kulanamıyorum ters nasıl takıcam biri ayrıntılı anlatabilirmiii

kuaforde oyle demıstı ters tak dıye. bılıyorum oyle takıldıgını ayrıca tesekkur ederımde dolamalı guzel dururmu yaaa yada hepsını joleleyıp taksam bellı olurmukı yıne kısa saclarım

çıt çıtları tersten nasl takıosunuz acaba anlatırmısınız ? ben de at kuyruğu konusunda müzdaripim, yarım ay çıt çıt kullanıyorum, kendi saçlarım omuzlarımda. çok belli oluyor nefret ediyorum..:7:

Canım merhaba çıtçıt kullanarak atkuyrugu yapmak istiyorsan çıtçıtları takmadan önce kafanı öne doğru eğ enseden aşağı doğru tara saçını
daha sonra ensenden bi tutam ayırp onun arkasına çıtçıtlarını takabilirsin çıtçıtların yönü aşağı bakacak herzaman takış yönünün tam tersi olucak tepene ise normal şekilde takıp at kuyrugu yapabilirsin:16:

yapamıyorum kızlar hiçbir şekilde olmuyorr çok belli oluyor at kuyruğu yapıyorum kısa saçlar çıkıyor, biri yardım etsin ne olur 4 ay önce aldım henüz kullanamadım yahu ! lütfen biri yardım etsin bana lütfenn :/

saçlarınız en az omuz hizasında olması lazım atkuyruğunu yapabilmek için yani topladığınızda o saçlarında toplanabilmesi lazım işlem ben şöyle uyguluyorum arkadan bir tutam saç bırakıyorum bşımı eğiyorum ve ters yönde çıtçıtları takıyorum teker teker hepsini sonra hepsini topluyorum bu şekilde okadarda zor anlaşılmıyıcak bişey değil kızlar:16:

Back