Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaynak, Postiş, Çıtçıt, PerukÇıtçıtlarımla sacımı at kuyrugu yapmak ıstıyorum
çıt çıtları tersten nasl takıosunuz acaba anlatırmısınız ? ben de at kuyruğu konusunda müzdaripim, yarım ay çıt çıt kullanıyorum, kendi saçlarım omuzlarımda. çok belli oluyor nefret ediyorum..
Bende tersten takarak çok rahat kullanabiliyorum. Ama yaptığım şekilde bir video bulamadım. Aşağıda verdiğim linkte çıt çıt saçlar ile başka bir yöntem kullanarak at kuyruğu yapımı gösteriliyor. Bombeli yapmak istediğimde ben de bu şekilde kullanıyorum. Umarım işinize yarar kızlar. How To: High Ponytail Using Clip In Hair Extensions - YouTube
Canım merhaba çıtçıt kullanarak atkuyrugu yapmak istiyorsan çıtçıtları takmadan önce kafanı öne doğru eğ enseden aşağı doğru tara saçını
daha sonra ensenden bi tutam ayırp onun arkasına çıtçıtlarını takabilirsin çıtçıtların yönü aşağı bakacak herzaman takış yönünün tam tersi olucak tepene ise normal şekilde takıp at kuyrugu yapabilirsin
yapamıyorum kızlar hiçbir şekilde olmuyorr çok belli oluyor at kuyruğu yapıyorum kısa saçlar çıkıyor, biri yardım etsin ne olur 4 ay önce aldım henüz kullanamadım yahu ! lütfen biri yardım etsin bana lütfenn :/
saçlarınız en az omuz hizasında olması lazım atkuyruğunu yapabilmek için yani topladığınızda o saçlarında toplanabilmesi lazım işlem ben şöyle uyguluyorum arkadan bir tutam saç bırakıyorum bşımı eğiyorum ve ters yönde çıtçıtları takıyorum teker teker hepsini sonra hepsini topluyorum bu şekilde okadarda zor anlaşılmıyıcak bişey değil kızlar