• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıtlarımla sacımı at kuyrugu yapmak ıstıyorum

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar benım sacımı bagaladıgında hepsı yukarda toplandıgı ıcın kısa duruyor bende at kuyrugunda uzun sacı sevıyorum. :59:
6 tane cıtcıtım var ayrıca onlarıda cok sevıyorum burdan belırteyım
bagladıgım zaman kendı sacım cok bellı edıyor kendını kısacık yukarda topku duruyor cıtcıtar bırden uzun ındıgı ıcın belı edıyor :84:
sızce ben bu cıtcıtları nasıl kullanmalıyım kızlar :68:
sızler kısa sacalrınıza cıtcıtı nasıl kullanıyorsunuz :28:

Benim saçlarım omzumda ama bende de 6 tane çıtçıt var uzun olmasına alışınca insan kısa kullanamıyo yaa :/

sana bi tavsiye at kuyruğu yapacaksan çıt çıtları saçının ortasından ters şekilde tak yani çıt çıtları yukarı gelecek şekilde tak zorlama olmaz . kısa saçlarını da at kuyrugunun etrafında dola ya da bant tak belli olmaz :3:

Benim saçlarım omzumda ama bende de 6 tane çıtçıt var uzun olmasına alışınca insan kısa kullanamıyo yaa :/

sana bi tavsiye at kuyruğu yapacaksan çıt çıtları saçının ortasından ters şekilde tak yani çıt çıtları yukarı gelecek şekilde tak zorlama olmaz . kısa saçlarını da at kuyrugunun etrafında dola ya da bant tak belli olmaz :3:

kuaforde oyle demıstı ters tak dıye. bılıyorum oyle takıldıgını ayrıca tesekkur ederımde dolamalı guzel dururmu yaaa yada hepsını joleleyıp taksam bellı olurmukı yıne kısa saclarım

bende tersten kafamı eğip takıyorum daha uzun dursun diye ama dediğin olayı ben çok seviyorum ya bilmiyorum benmi garibim :37: üstten kısa ların çıkmasını daha çok seviyorum sırf bu yüzden hep katlı saçlarım tamamı dümdüz olunca daha çok belli bence çıtçıt olduğu hatta postiş sanılıyo

benim küçüklükten kalma upuzun saçlarım var... onları çıt çıt yaptırmak istiyorum... istanbul avrupa yakasındayım bildiğiniz güvenilir bir yer var mı? çünkü gerçek saçları aldıklarını aralara adi saç karıştırdıklarını duymuştum.....

canım ben ankaradayım ıstanbuldada ıyı bı yer varmı bılmıyorum valla ben bızzat kendım gordum de aldım cıtcıtımı ıcındede hıc naylon yok daha lastıkgıyle duruyodu sac yenı kesılmıs lastıkte ustundeydı bu olsun dedım dıktıler verdıler sagolsun perukcum ıyıdır benım

canım ben ankaradayım ıstanbuldada ıyı bı yer varmı bılmıyorum valla ben bızzat kendım gordum de aldım cıtcıtımı ıcındede hıc naylon yok daha lastıkgıyle duruyodu sac yenı kesılmıs lastıkte ustundeydı bu olsun dedım dıktıler verdıler sagolsun perukcum ıyıdır benım

canım senin ankaradan aldığın yer neresi?

Bende 8 adet var tatlımm yukardan toplayınca benimde kendi saçımmm belli oluyorr ben altlardaa az diftiyorummm saç spreyi sıkıp hafif tarıyorumm hiçde belli olmuyor sahsennn :21:

Canım perukçunun adı ne ve nerede söyleyebilir misin? ben de kendi saçımdançıt çıt yaptırmak istiyorum. Güvenilir bi yer arıyorum..

canım evet ters takarsan yapabilirsin birde o kısa ve uzun goruntu icin cıtcıtlarını tak kuaforde kat kat kestir o zaman belli olmaz :)

arkadaşlar lütfen yorum yaparken kullandığımız kelimelere dikkat edelim, hoş değil.:20:

yok canım her sekılde bellı oluyor yaw

çok mu kısa saçların cnm ya? maşa yap çıtçıtları takıp o zaman belli olmaz ki...saç köpüğü ile takıyorum ben,ve kimse demedi şimdiye kadar cıtcıt mı dıye,belli olmuyor yanı.düz kullanma maşa yaparak kullannnn

kızlar bende çıtçıtlarımla aatkuyruğu yapmak istiyorum ama beceremiyorum
lütfen yapan biri resimli ekleyebilirse çok sevinirim

Back