- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Evet saç diplerinize krepe atarak takıyorsunuz.Krepe yaparak takacağım bir de değil mi ? :) hiç yapmadım ya garip geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet saç diplerinize krepe atarak takıyorsunuz.Krepe yaparak takacağım bir de değil mi ? :) hiç yapmadım ya garip geliyor
Öyle yapmazsam olmaz mı düşer miEvet saç diplerinize krepe atarak takıyorsunuz.
Evet tutmaz , ilk sefer de bir kuaföre taktırın isterseniz püf noktalarını size anlatır göstererek daha kolay uygularsınız.Öyle yapmazsam olmaz mı düşer mi
Peki krepe saçı yıpratır mı ? Siz nasıl kullandınız yani çok model oluyor mu örgü at kuyruğu vs ? Saçlarımı uzatmaya da çakışıyorum bir yandanEvet tutmaz , ilk sefer de bir kuaföre taktırın isterseniz püf noktalarını size anlatır göstererek daha kolay uygularsınız.
Saç diplerine krepe at ve sprey sık sonra çıtçıt ı tak daha sağlam olurKrepe yaparak takacağım bir de değil mi ? :) hiç yapmadım ya garip geliyor
Hemen hemen her modelde kullanabilirsiniz doğru takıldığında, ben genelde fönlü yada maşa yaparak kullandım ,şaçlarım ince telli olduğu için krepe benim saçımı çok çabuk yıpratıyordu ,saç bakımını da ihmal etmeyin.Peki krepe saçı yıpratır mı ? Siz nasıl kullandınız yani çok model oluyor mu örgü at kuyruğu vs ? Saçlarımı uzatmaya da çakışıyorum bir yandan
Kendi sacın gbi yıka
Kafanda gir duşa köpükle çıkar kenara koy
Duştan sonra onu durula kremle
Çok iyi fiyata almışsın ben 6 sene önce iki çeyrek parasına almıştım
Ben de 2014 te almıştım 450 liraya.
Artık mikro kaynak gibi yöntemler cıktığı için kimse postiş tercih etmiyor bu yüzdende fiyatları düştü sanırım
Olabilir. Ben düğünüm için almıştım. Sonrasında da toplasan 20 kez kullanmamışımdır. Öylece duruyor.
Aynen bende dğüm için almıştım senin kadar takmadım bile eşim hep dalga geçti ölmüş nenemin saçlarını almışlar bunu yapmışlar diye takamadım üç bes ancak taktım :)