ben kullanıyorum canım iki ay falan oldu alalı kuaförden aldım izmirden sipariş ettiğini söyledi ama neresi tam olarak bilmiyorum..cok memnunum saclarımdan herkes ne uzun saçın var diyoo atkuyruğu yapmayıda öğrendimmbildiğin kendı saçın gibi yıkıyosun şampuanlıyosun kremliyosun ister maşa yap ister düzleştir hiçbişey olmuyo
valla tam uzunluğunu eve gr mını bilmiyorum cnm ya ama düz hali kalçama yakınn 250 tl ye aldım 6 parça benm saçım baya gür tam yetiyo banayaa buarada uzunluğu be kaç gr olduğunu yazar mısın cnm bide sen nekadara aldın?
valla tam uzunluğunu eve gr mını bilmiyorum cnm ya ama düz hali kalçama yakınn 250 tl ye aldım 6 parça benm saçım baya gür tam yetiyo bana
kesinlikle kuaförden al. benimde var 8 parça 265 tl ye indirimle almıştım. ama 6 parça olup gramı aynı olan var. yani parça değil gram önemli olan.
eğer naylon var mı anlamak istersen şöyle yap:
çakmakla yak birkaç tane kılını. eğer hemen yanıp sönüyorsa ve et gibi kokuyorsa gerçek saçtır. ama biraz uzun yanıp sönüyorsa ve böyle naylon iplik yakmış gibi büzüşük duruyorsa sahtedir. nete yaz ara, gerçek saç ile naylon saç arasındaki fark diye.,çokca yazı bulursun böyle.
bende kullanıyorum masa tost duzlestırıcı yıkıyorum tas gııbıtafsıye ederım 200 tl almıstım 6 parcayı 2 sene oncee gr bılmıyorum ama belıme gelıyo kımse cıt ct oldugu bılmıyor
offf yaaa canım bide ben kurtulsam şu işkenceden yaaa ben işlem yapmicam artık doğalım valla herşeyin doğalı diyorum saçlarım uzayana kadar kullnacam çıtçıt ..sen nerden almıştın?
canım şimdi burdan sana 6 yada 8 al diyemem çünkü bi bakıyosun 8 parça ama çok az her bir parçası ama bazen 6 parça oluyor dolu dolu oluyor. o yüzden kesinlikle git güvendiğin bi kuaföre önünde örnekleri gör ve gözünün önünde tartsınlar kaç gram olduğunu. eğer fiyatı uygunsa bence 8 parça al. çünkü bir düğün falan oluyor yada parçalarda deformasyon oluyor onun yerine aynı rengi arayacağına al gitsin derim iki parça ekstra elinde olur.bir de şu var kesinlikle kocaman yarım ay şeklinde olanlardan alma çok kullanısız onlar. 4 parmak genişliğinde parçalar olsun herbiri. öyle olunca istediğin heryere kullanabiliyosun. parçaların çok büyük olmasını ve çok uzun parçaları tavsiye etmem, biarkaç parçası uzun olsun. onları da özel günde kullanırsın maşa ile falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?