• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Çıtçıt saç kullananlar yardım

kaprisnaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
232
1
0
İzmir
kızlar ben çıtçıt saç almayı düşünüyorum saçlarımı boyatmaktan yıprattım sonra kese kese kısaldılar ve inceldi sankimmmm:44: şimdi çıtçıt alayım bari diyorum enazından uzayana kadar kullanırım yaa çıtçıt kullanıp memnun kalan var mı:26: izmirde nerden alablirim sahte saç almak istemiyorum güvenilir bi yer var mı düzgün?

ben kullanıyorum canım iki ay falan oldu alalı kuaförden aldım izmirden sipariş ettiğini söyledi ama neresi tam olarak bilmiyorum..cok memnunum saclarımdan herkes ne uzun saçın var diyoo atkuyruğu yapmayıda öğrendimm:1:bildiğin kendı saçın gibi yıkıyosun şampuanlıyosun kremliyosun ister maşa yap ister düzleştir hiçbişey olmuyo :31:

ben kullanıyorum canım iki ay falan oldu alalı kuaförden aldım izmirden sipariş ettiğini söyledi ama neresi tam olarak bilmiyorum..cok memnunum saclarımdan herkes ne uzun saçın var diyoo atkuyruğu yapmayıda öğrendimm:1:bildiğin kendı saçın gibi yıkıyosun şampuanlıyosun kremliyosun ister maşa yap ister düzleştir hiçbişey olmuyo :31:

yaa buarada uzunluğu be kaç gr olduğunu yazar mısın cnm bide sen nekadara aldın?

kesinlikle kuaförden al. benimde var 8 parça 265 tl ye indirimle almıştım. ama 6 parça olup gramı aynı olan var. yani parça değil gram önemli olan.

eğer naylon var mı anlamak istersen şöyle yap:
çakmakla yak birkaç tane kılını. eğer hemen yanıp sönüyorsa ve et gibi kokuyorsa gerçek saçtır. ama biraz uzun yanıp sönüyorsa ve böyle naylon iplik yakmış gibi büzüşük duruyorsa sahtedir. nete yaz ara, gerçek saç ile naylon saç arasındaki fark diye.,çokca yazı bulursun böyle.

Son düzenleme:
kesinlikle kuaförden al. benimde var 8 parça 265 tl ye indirimle almıştım. ama 6 parça olup gramı aynı olan var. yani parça değil gram önemli olan.

eğer naylon var mı anlamak istersen şöyle yap:
çakmakla yak birkaç tane kılını. eğer hemen yanıp sönüyorsa ve et gibi kokuyorsa gerçek saçtır. ama biraz uzun yanıp sönüyorsa ve böyle naylon iplik yakmış gibi büzüşük duruyorsa sahtedir. nete yaz ara, gerçek saç ile naylon saç arasındaki fark diye.,çokca yazı bulursun böyle.

çok sağol canım yaa ben ham saç istiyom zaten kendi ana rengim kırık siyah işlemde yapmayacağım saça çünkü kendi saçımıda artık doğal rengine boyayacam..peki benim saçım omuzlarımda ince telli aşırı kabarık saçım yok kaç adet çıtçıt yeterlidir ki bide kaç adet kaç gr almalıyım?

bende kullanıyorum masa tost duzlestırıcı yıkıyorum tas gııbı:nazar::nazar::1::1: tafsıye ederım 200 tl almıstım 6 parcayı 2 sene oncee gr bılmıyorum ama belıme gelıyo kımse cıt ct oldugu bılmıyor:12::12::12::12:

bende kullanıyorum masa tost duzlestırıcı yıkıyorum tas gııbı:nazar::nazar::1::1: tafsıye ederım 200 tl almıstım 6 parcayı 2 sene oncee gr bılmıyorum ama belıme gelıyo kımse cıt ct oldugu bılmıyor:12::12::12::12:

offf yaaa canım bide ben kurtulsam şu işkenceden yaaa ben işlem yapmicam artık doğalım valla herşeyin doğalı diyorum saçlarım uzayana kadar kullnacam çıtçıt ..sen nerden almıştın?

offf yaaa canım bide ben kurtulsam şu işkenceden yaaa ben işlem yapmicam artık doğalım valla herşeyin doğalı diyorum saçlarım uzayana kadar kullnacam çıtçıt ..sen nerden almıştın?

ankaradan aldım cnm belkı tel sıparıs vere bılrısın bılmıorum ama buda dogal zaten kımse anlamıyo ben cok sevıyorum cıtcıt sacım uzun ama az oldugu ıcın kullanyrm 2 tanesı normal gunde takıyorum sacı yaptrdıgım zaman 6 kullanıyorum

canım şimdi burdan sana 6 yada 8 al diyemem çünkü bi bakıyosun 8 parça ama çok az her bir parçası ama bazen 6 parça oluyor dolu dolu oluyor. o yüzden kesinlikle git güvendiğin bi kuaföre önünde örnekleri gör ve gözünün önünde tartsınlar kaç gram olduğunu. eğer fiyatı uygunsa bence 8 parça al. çünkü bir düğün falan oluyor yada parçalarda deformasyon oluyor onun yerine aynı rengi arayacağına al gitsin derim iki parça ekstra elinde olur.bir de şu var kesinlikle kocaman yarım ay şeklinde olanlardan alma çok kullanısız onlar. 4 parmak genişliğinde parçalar olsun herbiri. öyle olunca istediğin heryere kullanabiliyosun. parçaların çok büyük olmasını ve çok uzun parçaları tavsiye etmem, biarkaç parçası uzun olsun. onları da özel günde kullanırsın maşa ile falan

Son düzenleme:
canım şimdi burdan sana 6 yada 8 al diyemem çünkü bi bakıyosun 8 parça ama çok az her bir parçası ama bazen 6 parça oluyor dolu dolu oluyor. o yüzden kesinlikle git güvendiğin bi kuaföre önünde örnekleri gör ve gözünün önünde tartsınlar kaç gram olduğunu. eğer fiyatı uygunsa bence 8 parça al. çünkü bir düğün falan oluyor yada parçalarda deformasyon oluyor onun yerine aynı rengi arayacağına al gitsin derim iki parça ekstra elinde olur.bir de şu var kesinlikle kocaman yarım ay şeklinde olanlardan alma çok kullanısız onlar. 4 parmak genişliğinde parçalar olsun herbiri. öyle olunca istediğin heryere kullanabiliyosun. parçaların çok büyük olmasını ve çok uzun parçaları tavsiye etmem, biarkaç parçası uzun olsun. onları da özel günde kullanırsın maşa ile falan

şimdi 8 parçanın içinde sanırım uzun parçalar dışında bide şakaklara yani saçın yanlarına kısa olanlar var dimi? ya güvendiğim bir kuaför olsa gidip alıcam ama ben adada oturuyorum izmire gitcem bu iş için mecbur:ssz::ssz: adada ki hiçbir kuaföre güvenmiyor hepsi para tuzağı saçımı mahfettiler zatennnn:41::41:

ya kızlar bende çıt çıt almk ıstıyorum ama bnm saçım çok gür.ve çok kısa da değil düzken omuzlarımın bıraz altında uzamıyo ve bı kuaför saçımı mahvetti hala kendıme gelemedm aksi gıbı uzamıyoda.. şimdi aklıma takılan bı kaç yerde okudum da saçı çok gür olanlar kullandığında belli oluyormş. önerir msnz?? bırde ankara da alanlar var mı ? varsa nerden aldınız falan filan :))

en uygun ben almışım ,üstelik 8 parça 150 tl ye aldım, ve 2 senedir kullanıyorum gerçek saç...boyama dahil birçok işlemden geçti:) isteyen olursa temin edebilirim....kuaförden aldım...

ben şimdi alsamda beceremem onları kullanmayı. saçımı bıle zor düzleştiriyorum :) o yüzden ankarada güvenilir bi kuaför bılenınz varsa deneyerk almak ıstıyorummmm

canım bende cıt cıt kullandım ama o cıt cıt saca cok zarar verıyor cunku sac dıbıne taktıgın ıcın saclarını cekıyor kopartıyor ve taktıgın yerı kelertiyor :(

Back