Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıtçıt aldım ama içime sinmedi :(

saçlarım seyrek olduğu için çıtçıtlar görünüyo çok üzgünüm boşuna mı aldım yaa

Saçlarınla kapatmadın mı????hem gözüksün ne olacak kii??İnsanlar o siyah saçın altında boncuk sarı sarı gözüküyor ve tınlamıyor takmıyor sende takmaa

üzerini saçla kapatıyorum ama saç hep aynı yerde durmuyo yana kayınca lattaki çıtçıt görünüyo
insanlar takmıyo ama ben takıyorum çünkü doğal durması önemli benim içinnnn

aynısı bana da oldu :) hatta saçlarım kısa diye 230 gram civarı bişey aldım. bi tane yarım ay 3 tane de 8cm boyu da 67 cm di :) iyisi olsun diye o kadar araştırdımki bide anlatamam 250 lira saydım bide ki kullansam koymaz zaten gramajı fazla çünkü neyse :) ham saç aldım tabi. güzeldi ama kırıkları ve beyazları vardı :) başta tiksindim başkasının saçı diye sonra alışırım dedim bi güzel siyaha boyadım kremlerle bakım yaptım kuaföre gidip güzelce aldırdım uçlarını kırıklarını temizlettim yandaki iki çıtçıtıa çok hafif şekil verdirttim ama sonuçları yazıyorum :))

1. Tiksinmeye devam ettim yüzüme değdiğinde başkasının saçı olduğu fikri beni öldürüyor
2. saçlarım victoria beckham modelinin azıcık uzamış hali olduğu için çok iyi kapatmadı.
3. hırs yapmıştım uzun saç uzun saç diye ama ben uzun saç sevmiyorum ve bir daha uzatmayı da düşünmüyorum :)

şimdi bi arkadaşım büyük bir iştahla ona satmamı bekliyor ama be sırf uyuzluğuna kuaförümden satmasını isticem sanırım çok uğraştım çünkü emeğimi vermem ona

Hanimlar kat kestirin postislerinize, neden kisacik saclara dumduz cit cit satiyor kuaforler bir turlu anlamiyorum,uzunluk farkindan dogalligini yitirmesin guzelim saclariniz, birde saclari seyrek arkadasa ithafen, sac dibi boyalari satiliyor, denk geldiniz mi hic bilmiyorum, sprey halinde kendi sac renginize uygunundan denediniz mi acaba?yikayinca akiyor, ama gun icinde saclarinizin diblerindeki acikligi gidermek icin birebir,belki citcitlarinizi daha az gorunur kilabilir, sevgiler.

ben kat olayını denemek istedim de 3-4 kuaför katı güzel durması için 2-3 parca daha alman lazım dedi ama o kadar ağırlığı benim kafam kaldırmaz bu 230 gramlık şeyde bile migrenim yokladı :)

aynen o tiksinme biraz bende de var ben uzun saçı seviyorum ama kendi saçımı asla o kadar uzatamam çok bakımsız duruyo uzayınca.. ben hata mı ettim bilmiyorum ama en uzununu aldım kalçalarıma kadar geliyo:) yazık ya arkadaşına niye gıcıklık yapıyosun bence ona sat ama fiyatı yüksesk tut illa bi uyuzluk yapacaksan :))

evet dediğiniz ürünü biliyorum ama denemedim zaten özel bi günüm var onun için almayı düşünüyodum kafamın derisi çok fazla görünüyo çünkü

selam arkadaşlar benim saclarımda gür biraz kaç gram almam gerekiyo 8 parça çıtçıtı 140 gram yeterli olurmu acaba:18:

bende kullanıyorum canım eğer çok dipten takamaya başlarsan belli olmaz ve eğer emin olmak isityorum dersen krepele saçlarının üst tarafını sabitleyii sık biraz o seni uzun süre tutar sonuçta krepe sadece saçı kabartmak anlamına gelmiyor :) eğer bir sorun olursa yada sıkıntın çıtçıt konusunda
ayrıca bocuğu hiç tavsiye etmiyorum görümcem kuaför ve bende kurslarına gidiyorum saçık gür değil demişsin hiç mi hiç iyi olmaz çok saç kırıyor döküyor ve yıpratıyor saçı rahat tarayamıyorsun bile .. görümcem kendine yapmıştı 1 yıl önce hala saçı toparlnmadı ara makaslı gibi şimdi alttan kırılanlar uzuyor falan .. çıt çıta devam et bence :) en sağlıklısııı

selam arkadaşlar benim saclarımda gür biraz kaç gram almam gerekiyo 8 parça çıtçıtı 140 gram yeterli olurmu acaba:18:

8 en ideali canım iki yana altıtane arkaya dağıtarak zaten çok alırsan eğer yukarı takmak zorunda kalırsın ve çıtçıtın gözükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…