- Konu Sahibi svaltuntas
saçlarım seyrek olduğu için çıtçıtlar görünüyo çok üzgünüm boşuna mı aldım yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saçlarım seyrek olduğu için çıtçıtlar görünüyo çok üzgünüm boşuna mı aldım yaa
Hanimlar kat kestirin postislerinize, neden kisacik saclara dumduz cit cit satiyor kuaforler bir turlu anlamiyorum,uzunluk farkindan dogalligini yitirmesin guzelim saclariniz, birde saclari seyrek arkadasa ithafen, sac dibi boyalari satiliyor, denk geldiniz mi hic bilmiyorum, sprey halinde kendi sac renginize uygunundan denediniz mi acaba?yikayinca akiyor, ama gun icinde saclarinizin diblerindeki acikligi gidermek icin birebir,belki citcitlarinizi daha az gorunur kilabilir, sevgiler.
aynısı bana da oldu :) hatta saçlarım kısa diye 230 gram civarı bişey aldım. bi tane yarım ay 3 tane de 8cm boyu da 67 cm di :) iyisi olsun diye o kadar araştırdımki bide anlatamam 250 lira saydım bide ki kullansam koymaz zaten gramajı fazla çünkü neyse :) ham saç aldım tabi. güzeldi ama kırıkları ve beyazları vardı :) başta tiksindim başkasının saçı diye sonra alışırım dedim bi güzel siyaha boyadım kremlerle bakım yaptım kuaföre gidip güzelce aldırdım uçlarını kırıklarını temizlettim yandaki iki çıtçıtıa çok hafif şekil verdirttim ama sonuçları yazıyorum :))
1. Tiksinmeye devam ettim yüzüme değdiğinde başkasının saçı olduğu fikri beni öldürüyor
2. saçlarım victoria beckham modelinin azıcık uzamış hali olduğu için çok iyi kapatmadı.
3. hırs yapmıştım uzun saç uzun saç diye ama ben uzun saç sevmiyorum ve bir daha uzatmayı da düşünmüyorum :)
şimdi bi arkadaşım büyük bir iştahla ona satmamı bekliyor ama be sırf uyuzluğuna kuaförümden satmasını isticem sanırım çok uğraştım çünkü emeğimi vermem ona
Hanimlar kat kestirin postislerinize, neden kisacik saclara dumduz cit cit satiyor kuaforler bir turlu anlamiyorum,uzunluk farkindan dogalligini yitirmesin guzelim saclariniz, birde saclari seyrek arkadasa ithafen, sac dibi boyalari satiliyor, denk geldiniz mi hic bilmiyorum, sprey halinde kendi sac renginize uygunundan denediniz mi acaba?yikayinca akiyor, ama gun icinde saclarinizin diblerindeki acikligi gidermek icin birebir,belki citcitlarinizi daha az gorunur kilabilir, sevgiler.
selam arkadaşlar benim saclarımda gür biraz kaç gram almam gerekiyo 8 parça çıtçıtı 140 gram yeterli olurmu acaba:18: