• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri çıt çıtsız, kaynaksız, uzun saçlarım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saç boyalı sanırım orjinal siyah değil arkadaşların dediği gibi çok az bişey ucundan kestir
ve kare yaptır çok güzel olacaktır :34:

tepelerinin kabarıklıığından dolayı bana cıt cıt gibi geldi kusura bakmayın ve arkadaşların dediği gibi en az 5-6 santimm de kesilmesi gerekiyor,rengi ve parlaklığı çok güzel

uçlarda incelen kısımlar kesilse bence daha güzel olur
saçlarınız boya sanırım
tam anlamıyla doğal gibi durmuyo
uçlar kesildiğinde daha sağlıklı durur bence

Arkaya kat atılan saç kesimi ve aşırı parlak siyaha boyandığı için sanki alttan takılmış postiş yada çıtçıta benziyor.
Doğal bir renk yada uçlarından bir karış kesimin saçı daha doğal gösterceği kanaatindeyim.
Bende uzun saça bayılırım ama daha doğal gözüken.

saçlarımı bir karışta olsa şu an için kestiremem çünkü 5 hafta sonra dügünüm olucak kısmetse:1: ben kendımı bıldım bıleli hep uzun saçlıyım en kısa saçlarım omuzlarımın 3 4 karış altında olmuştur şu an 2 senedir kestirmıyorum :) kestıremıyorum daha dogrusu dugunum olucak dıye :) dugunden sonra hem rengini hem şeklini kısaltıp degiştiricem sıkıldım çünkü artık yıkaması bı dert taraması bi der yapması bi dert

çıt çıt dıyen arkadaşlarda dogal saçımın uzunlugu var iken çıtçıt kaynak vs işim olmaz isteyen inanır istemeyen inanmaz çıtçıt olsa yenı saçlarım nasıl? çıtçıtlarım olmuşmu ? vs vs vs diye ayrı bi topik açarım kendıme

ayrıcada saçlarım boya beyazlarım çıktıgı için boyamak zorundayım dogal saç rengı diye bı topik degıl burası :)

saçlarımı bir karışta olsa şu an için kestiremem çünkü 5 hafta sonra dügünüm olucak kısmetse:1: ben kendımı bıldım bıleli hep uzun saçlıyım en kısa saçlarım omuzlarımın 3 4 karış altında olmuştur şu an 2 senedir kestirmıyorum :) kestıremıyorum daha dogrusu dugunum olucak dıye :) dugunden sonra hem rengini hem şeklini kısaltıp degiştiricem sıkıldım çünkü artık yıkaması bı dert taraması bi der yapması bi dert

çıt çıt dıyen arkadaşlarda dogal saçımın uzunlugu var iken çıtçıt kaynak vs işim olmaz isteyen inanır istemeyen inanmaz çıtçıt olsa yenı saçlarım nasıl? çıtçıtlarım olmuşmu ? vs vs vs diye ayrı bi topik açarım kendıme

ayrıcada saçlarım boya beyazlarım çıktıgı için boyamak zorundayım dogal saç rengı diye bı topik degıl burası :)

o zaman konu başlığınız yanlış
doğal nedir?
naturel, işlem görmemiş olandır
o zaman sizin saçlarınız doğal olmuyo
çıt çıtsız, uzun saçlarım deseniz tam doğru olurdu o zaman
doğal olması için boya da olmaması gerek.

konu başlığınız içeriği yansıtacak şekilde düzenlenmiştir, bilginize.
lütfen içeriği yansıtan başlıklar girmeye özen gösterelim

Bende uzun saçta uçların küt gelmesini sevmem. V şekli her zaman daha şık görünür gözüme. Maşallah saçların çok güzel düğünün de hayırlı olsun. Allah mutlu etsin canım :34:

O saç kesinlikle ya çıt çıt ya da keratin kaynak...

Benden söylemesi:)))

Çünkü tam tepesini değil de altlarına doğru çekmişler fotoğrafı...

Son düzenleme:
çok gzl sacların bayıldım...:nazar:
diger arkadasların dedıgı gıbı uclarının sıvrı olması benı rahatsız etmedı aksıne begendım:49:

saçlarınız çok bakımsız görünüyor, iki yıl kestirmediğinizde sanırım. Ben popoya kadar olan saçları hiç beğenmiyorum belinizden bir karış üstte olsa süper olurdu

saçlarınız çok bakımsız görünüyor, iki yıl kestirmediğinizde sanırım. Ben popoya kadar olan saçları hiç beğenmiyorum belinizden bir karış üstte olsa süper olurdu

evet kestirmedigim içindir ben uzun saçı seviyorum ama dügünden sonra kestirdım artık enselerime kadar küt şeklinde saçlarımıda aldım kuaforden :( kısa saça alışkın olmadıgım için çok garipsedım başlarda kendımı sonra sonra alıştım zaten yorumlarınız için teşekkürler bayanlar ..=)

Back