- 11 Şubat 2010
- 482
- 1
- 318
- Konu Sahibi alatariiel
Buda benım dogal saçlarım kızlar :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harika ya çok severim uzun saçı kestirme sakın maaşallah çok ta sağlıklı
boşver kestirip çıt çıt kullanmak daha kötü bişey
maşallah çok güzeller uyguladıgın bi bakım falan var mı bende bukadar uzun olsun istiyorum veya saçlarına nasıl baktın bu hale getirene kadarr :81:
anladım tatlım bende sinemaki bakımı yapıyorum ve saçlarıma hiç düzleştirici falan yapmıyorum 4 ayda anca 5 cm falan uzamıştırrtşk ederim cnm.. özel olarak uyguladıgım bir bakım falan yok açıkcası ayrı bır şampuanım içinde 2 3 diş rendeleyıp karıştrdıgım onunla yıkıyorum veya durulurken sirke yada limon suyuyla duruluyorum yada aktardan karışık saç bakım yaglarından alıp suruyorum ama bunları da çok nadır yapıyorum 4 5 ayda bır saç kremınden başka bışey kullanmıyorum :d bu aralar avondan saç uçları onarıcı serum alıp duruyorum ona dadanmış durumdayım advance technıques die 30 ml. onu kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarımı :)
katılıyorum ama bazende saçlarımı kestirip satasım gelıyor valla =D
ben kendi fikrimi söyleyeyim kimse alınmasın ama genel konuşacak olursam,
bu kadar uzun ve uçları sivri sivri saçları hiç mi hiç sevmiyorum:26::26:
bence çok kötü bir görüntü oluyor. ve de şekilsiz şemalsiz saçak gibi geliyor bana.
yanlış anlamayın herkesin kendi zevki,fotonuzu koymuşsunuz ben de yorum yaptım
ama ben sevmiyorum.
kısacık saçı bile nadiren beğendiğim oluyor.kimilerine yakıştırdığım oluyor.ama bu kadar uzun ve böyle model bi saçı hiç beğenmemişimdir..
çok kötü bi görüntü gibi geliyor bana.
uzun saç hastasıyımdır ama kızma lütfen de seninkileri beğenmedim yaa
çok dümdüz ve uçları sivri sivri olmuş
bi karış filan aldırsan daha güzel bence
Buda benım dogal saçlarım kızlar :)
MAŞALLAH diyelim lütfen =)
Eki Görüntüle 384122
Eki Görüntüle 384123
Eki Görüntüle 384124