• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri çıt çıtsız, kaynaksız, uzun saçlarım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: harika ya çok severim uzun saçı kestirme sakın maaşallah çok ta sağlıklı

tşk ederim canım kestirmek istemıyorum ama her saç yıkamadan sonrada ha agladım ha aglıcak gibi bı hale gelıyorum dokunsan aglıcam gibi bişey :D çok zor gerçektende uzun saçın bakımı

maşallah çok güzeller :nazar: uyguladıgın bi bakım falan var mı bende bukadar uzun olsun istiyorum veya saçlarına nasıl baktın bu hale getirene kadarr :81:

maşallah çok güzeller :nazar: uyguladıgın bi bakım falan var mı bende bukadar uzun olsun istiyorum veya saçlarına nasıl baktın bu hale getirene kadarr :81:

tşk ederim cnm.. özel olarak uyguladıgım bir bakım falan yok açıkcası ayrı bır şampuanım içinde 2 3 diş rendeleyıp karıştrdıgım onunla yıkıyorum veya durulurken sirke yada limon suyuyla duruluyorum yada aktardan karışık saç bakım yaglarından alıp suruyorum ama bunları da çok nadır yapıyorum 4 5 ayda bır saç kremınden başka bışey kullanmıyorum :d bu aralar avondan saç uçları onarıcı serum alıp duruyorum ona dadanmış durumdayım advance technıques die 30 ml. onu kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarımı :)

tşk ederim cnm.. özel olarak uyguladıgım bir bakım falan yok açıkcası ayrı bır şampuanım içinde 2 3 diş rendeleyıp karıştrdıgım onunla yıkıyorum veya durulurken sirke yada limon suyuyla duruluyorum yada aktardan karışık saç bakım yaglarından alıp suruyorum ama bunları da çok nadır yapıyorum 4 5 ayda bır saç kremınden başka bışey kullanmıyorum :d bu aralar avondan saç uçları onarıcı serum alıp duruyorum ona dadanmış durumdayım advance technıques die 30 ml. onu kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarımı :)
anladım tatlım bende sinemaki bakımı yapıyorum ve saçlarıma hiç düzleştirici falan yapmıyorum 4 ayda anca 5 cm falan uzamıştırr :43:

:D:D katılıyorum ama bazende saçlarımı kestirip satasım gelıyor valla =D

valla canım kestirip satmaya kalksan ne kadar para verecekler ki hem birde iyi para olması için bayağa bir uzun saç olması lazım bence haaa kısacık saça alışırım diorsan bence hiç durma kestir hemde para kazanmış olursun

şimdi herkes uzun saça sahip olmak ister ama şöyle birşey var? yuzunuze hangi saç yakışıyor onemli olan o. saçlarınız guzel duruyor gerçekten ama yuzunuze yakışıyor mu bilemem. çunku bu kadar uzun saç herkese yakışmaz. benim de saçlarım normal uzunlukta ama ne zaman kestirsem daha hoş tepkiler alırım. ama gelgelelim kestirmeye kıyamam.

ben kendi fikrimi söyleyeyim kimse alınmasın ama genel konuşacak olursam,

bu kadar uzun ve uçları sivri sivri saçları hiç mi hiç sevmiyorum:26::26:

bence çok kötü bir görüntü oluyor. ve de şekilsiz şemalsiz saçak gibi geliyor bana.:19::19::17:

yanlış anlamayın herkesin kendi zevki,fotonuzu koymuşsunuz ben de yorum yaptım:17:

ama ben sevmiyorum.

kısacık saçı bile nadiren beğendiğim oluyor.kimilerine yakıştırdığım oluyor.ama bu kadar uzun ve böyle model bi saçı hiç beğenmemişimdir..

çok kötü bi görüntü gibi geliyor bana.:50::50:

uzun saç hastasıyımdır ama kızma lütfen de seninkileri beğenmedim yaa
çok dümdüz ve uçları sivri sivri olmuş
bi karış filan aldırsan daha güzel bence

arkadaşım mergaba,
benimde saçlarım çok uzundu ve uçları nekadar bakım yapsamsa cılızlaşmıştı, kıyıp bir türlü kestiremiyordum, beğenenler çoktu ama yakın çevrem artık sürekli kestir şunları diyorlardı gördüklerinde. köylü kızı gibi diyorlardı. bende zaten senelerdir bıkmıştım. sonra birgün karar verdim ve kestirdim üstelik omuzlarımda katsız düz kesim. ve sonuç muhteşem herkes bayııyor. çok daha güzel çok daha modern yıkıyorum çıkıyorum üstelik daha gür duruyor. kestireli 3 ay olmuştur ama şuan yine uzadı gibi geliyor yine kestirmeye gideceğim:)

:nazar:
:nazar::nazar::nazar: maşallah.

ama bence uçalrını biraz kütleştirip kısaltsan iyi olur. çok inceltilmiş çünkümm.

Son düzenleme:
MAŞALLAH :nazar::nazar:
Bende diğer arkadaşlara katılıyorum bu kadar uzun saçı bende sevmiyorum saçlarınızın boyunu biraz kısaltsanız daha güzel görünür bence

ben kendi fikrimi söyleyeyim kimse alınmasın ama genel konuşacak olursam,

bu kadar uzun ve uçları sivri sivri saçları hiç mi hiç sevmiyorum:26::26:

bence çok kötü bir görüntü oluyor. ve de şekilsiz şemalsiz saçak gibi geliyor bana.:19::19::17:

yanlış anlamayın herkesin kendi zevki,fotonuzu koymuşsunuz ben de yorum yaptım:17:

ama ben sevmiyorum.

kısacık saçı bile nadiren beğendiğim oluyor.kimilerine yakıştırdığım oluyor.ama bu kadar uzun ve böyle model bi saçı hiç beğenmemişimdir..

çok kötü bi görüntü gibi geliyor bana.:50::50:

Katılıyorum.
Bu kadar uzun saçı bende sevmiyorum ki, kusura bakmayın ama saçınız hiçte doğal durmuyor.
Uçlarını o kadar sivrileştirmişsiniz ki ve katlar arasında o kadar fark var ki saçlarınızın bir kısmı çıt çıt gibi duruyor.
Saçlarınızın en az 5.6 cm kesilmesi lazım.
Saçlarınız çok gür, uçları sivriltince çok acaip ve hiç hoş olmayan bir görüntü çıkmış ortaya.
Beğenmedim, üzgünüm.:50:
Alınmayın lütfen.
Benim ablamın saçlarıda bu kadar uzun ama onda güzel duruyor.

uzun saç hastasıyımdır ama kızma lütfen de seninkileri beğenmedim yaa
çok dümdüz ve uçları sivri sivri olmuş
bi karış filan aldırsan daha güzel bence

Evet, mutlaka bir karış aldırılmalı..

Maşalaaaaah , bayıldım bayıldım bayıldım !!
Kırıkları ne durumda canım ?
Bir de kaç senedir makas vurdurmadın ?

Uçlarından biraz kestirmelisin bence :26: Saçın çok güzel parlak filan ama uçları fena olmuş :26:

Back