arkadaşlar kuförler çok para alıyor,ve istediğim rengi de tutturamıyor,o yüzden içim acıyor kuaföre verilen paraya,bi riske girip evde kendim boyasam saçımla aynı renge,şu anda aynı renkteler saçımla çıt çıtım ama çıtçıtlarımı da yıkadığım için rengi aktı,evde boyayan varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim
bende yikadigim icin akti cuma gunu kendi sacimi boyucam eger cok fark olursa sacimda citcitimida boyamayi dusunuyorum nasilsa sacmda cit cittda ayni renkte. birde ben kuaforde gormusum bolca surmuslerdi boyayi citcitlara strece bekletmislerdi normal sac gibi/ sorun olcagini sanmam cumartesi olsun bakcam duruma/////
denemeye deger eger tek rengse sacin. ama yinede seytanin olmuyum bu benim dusuncemdi
bende yikadigim icin akti cuma gunu kendi sacimi boyucam eger cok fark olursa sacimda citcitimida boyamayi dusunuyorum nasilsa sacmda cit cittda ayni renkte. birde ben kuaforde gormusum bolca surmuslerdi boyayi citcitlara strece bekletmislerdi normal sac gibi/ sorun olcagini sanmam cumartesi olsun bakcam duruma/////
denemeye deger eger tek rengse sacin. ama yinede seytanin olmuyum bu benim dusuncemdi
evet canım tek renk ve kumral tonları zaten riskli bir renk değil,ben de görmüştüm boyarken dikakt etmiştim kuaförler aynı senin dediğin gibi yapıyordu,2 kutu alırım birini saçıma birini çıtçıtma kulalnırım diye düşünüyorum,evde maksimum 20 liraya halledebileceğimiz işe,100 lira vermek içimi acıtıyor..dediğin gibi denemeye değer..
aynen birde tek renkse sorun olmaz sonucta fazla riksi yok / bende bal kopugu citcitlarim ve sacim sacimin dibi geldi iki boya karistirilip yapilio ins tutturabilirim:))) seninki sorun olcani sanmam dene bende deniyim yarin sonuclari yazariz :)
ben birkaç kere boyadım kızlar hiçbişey olmuyo merak etmeyin. ama tabi bu elinizdeki saçın kalitesiyle ilgili bişey.. hoş kuaförlerin kullandığı boyanın da bir farkı yok ya..
eğer çıtçıtınız katkısız ise yani hepsi gerçekse sorun olmaz, bunuda anlamak imkansız gibi birşey aralara katıyorlar çünkü buda boyama esnasında ortaya çıkıyor başka başka renkler oluyor ,ben o şekilde onca para verdiğim çıtçıtlarımdan oldum
arkadaşlar boyadım çıtçıtlarımı aynı renk oldular saçımla,çıtçıtlarımı 15 dk beklettim,kendi saçımı 30 dk,aklınızda bulunsun,arkadaşlarım bile kuaförün boyadığından daha güzel olmuş dediler,tabi şunu da ekleyim saçım ve postişim açık kumral,kendi saç rengim de açık kumral,loreal casting çikolata karamele boyadım :)doğal insan saçı değil benimkiler,satın alırken boyanabilen ve rengi açılabilen saç olarak satın almıştım :)
arkadaşlar boyadım çıtçıtlarımı aynı renk oldular saçımla,çıtçıtlarımı 15 dk beklettim,kendi saçımı 30 dk,aklınızda bulunsun,arkadaşlarım bile kuaförün boyadığından daha güzel olmuş dediler,tabi şunu da ekleyim saçım ve postişim açık kumral,kendi saç rengim de açık kumral,loreal casting çikolata karamele boyadım :)doğal insan saçı değil benimkiler,satın alırken boyanabilen ve rengi açılabilen saç olarak satın almıştım :)
ben bi cıtcıtımı 2 kee boyamıs bi kerede actırmıstım resmen sarı yaptırdım 3 yıllık kullanıyordum artık miladi doldu tabi bayagı azaldı gene takıyorum cok kotu degil ama yakın zamanda yenisini alıcam. Buarada istnbulda tavsiye edebilceginiz yer var mı ? ben hep tarlabasından alıyorum orası uygun fakat siznde onerdiginiz varsa onlarada bakarım