- 2 Ocak 2016
- 105
- 45
- 98
- Konu Sahibi Montelukastt
-
Fiyati nedir canim
Fiyati nedir canim
Kac santim cnm bideFiyati belirlemedim gercekten ilgilenen olursa ne kadar odeyebilecegini belirtsin fiyatta anlasiriz ogrenciyim acil nakit ihtiyacim oldugu icin satiyorum alirken 270 tlye almistim ama baya indirim yapabilirim
Kac santim cnm bide
Benimde sacim uzun cnku bide acik renk rengi problem degil boyarm sen ister msj at ister brdan yaz
Tamam canim ben alicam kmseye soz vermeBelin altina geliyor yani
Gercekten ilgilenirsen ortalama ne kadar verebilecegini soyle anlasirizFiyat nedir
80 tl civariSen bi fiyat belirle ilk canim ole olmaz yani .benim hic bilgim yok fiyatları ile alakali
Hangi sehirdesinElimde yarim ay dogal siyah sac var yaninda 2 adet de citcit var toplam 180 gr ogrenciyim bi hevesle almistim ama hic kullanmadim %100 gercektir boyama fön vs yapabilirsiniz. Ilgilenen olursa fiyat konusunda anlasiriz ve fotolarini da atarim
Tam açıklama yapsan aslında alabilirim hangi şehir kargo nasıl olacak ve kaç cm bu citcitlarBen 270e almistim 80 tl gibi bisey dusunuyorum
Tam açıklama yapsan aslında alabilirim hangi şehir kargo nasıl olacak ve kaç cm bu citcitlar
kaç günde gelir ortalama60 cm. Denizlideyim ben kargolayabilirim nerdeysen
Kargo sirketine bagli ama 3 gun icinde gelir yuksek ihtimalkaç günde gelir ortalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?