- 27 Ağustos 2009
- 285
- 2
Kızlar inşallah biri görürde cevap verir bu yazıma konu şu sıralar pek aktif değil sanırım çünkü. Ben bi yıldır çıt çıt kullanıyorum çok memnunum. Çıtçıtım cidden kaliteli ne işlemlerden geçti kendi saçın keçe gibi oldu o bana mısın demedi. rengi falanda çok uyumlu saçımla hiç kendim takmadım sürekli kuaförüme taktırıyorum ve inanın onlar olmadan markete bile gitmiyorum. Gecede uyuyabiliyorum onlarla sekiz parça çıtçıtım geçe yatmama rağmen bi tanesinin tokası gevşedi sadece. Anlata anlata bitiremedim düşünün ne kadar seviyorum. Ama bi sorunum var geçen sene kendi saçımda kat yoktu kimse anlamıyodu çıt çıt olduğunu kuaför taktığı için sürekli anlamaları için kafama dokunmaları gerekiyodu ama şimdi saçımda kat var ve katın başladığı yer kısa baya. Çok sırıtacak o yüzden. Acaba diyorum çıtçıtlarada kat attırıp bütün saçım katlıymış gibi bi hava vermem mümkünmü. Okullar tatil sürekli evdeyim diye bi aydr kuaföre gitmiyorum bi kaç hafta sonra açılıyor okulum okul açılana kadar bi çözüm bulmam lazım