• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk çıt çıt alıcam acilll

helen22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
10
0
36
Bursa
Arkadaslar cıtcıt alıcam acıl bursada yasıorum . ıstanbulda olabılır burda arastırdım guvenemıorum . Gercek ıslem yapılabılır olmalı . Lutfen kullananlar yardımcı olabılırmı . Aldıkları yerlerı tavsıye edebılırmı

Ben istanbul bakırkoyde tarkan perukdan aldım cokta memnunum orjinal saç aldım. hem normal tek bır cıt cıt ınceyken onlar tek bır tanesını kalın yapıyorlar .

kaynak yaptırma derim..çıtçıtı istediğin zaman tak istediğin zaman çıkart çok pratik..ama kaynak öyle değil..her duş alışında problem yaşarsın..insanlar onu kendileri nasıl açar bilmiyorum..sürekli kuaföre giderim dersen ayrı..çıtçıtta öyle bir problemin yok..normalde saçımız(dipler hariç) ne kadar kirleniyor sanki..dolayısıyla çıtçıtına şekil verdin diyelim dışarı çıkarken tak eve gelince çıkartıp koy düzelterek her gün her gün uğraşılır mı o kadar saçla..kimisi de diyor ki ama ben denize havuza da girmek istiyorum..kaynağı yada çıtçıtı en kaliteli saçtan da alıp yaptırsan bi kere ölü saç o artık..asla kafandaki gibi olmaz..dolayısıyla suyu gördüğü an çok yapay bir görüntü veriyor..çıtçıttan şaşma derim..!!

Ben peruk centerdan almıştım..55-60cm boyu 8 parça gür de..Yalnız alırken dikkat etmen lazım..Saçları yurtdışından getirtiyorlar ve bazen gelen saçlar kınalı çıkıyor..Boyasız olmasına dikkat etmen lazım..Belli ediyor zaten kendini keçe gibi oluyor..Ben kaç kere yıkadım maşa yaptım fön çektim hiçbir şey olmadı..Ucuza buldum diye alma yani sakin..Saçı tuttuğunda aksın elinde..

cok tesekkur ederım cnm saol yardımın ıcın pekı saclarım fazla gur degıl 150 gr yeterlımı sence

En doğru kararı sen verirsin isteğine ve saçının gürlüğüne bağlı..benim aldığım tek renk değildi röfle tarzıydı..seti bozamayız kalanı satamayız çünkü dedikleri için 8 parça almak zorunda kaldım..Alacağın yerde dene öyle karar ver..Fazla alınca da kocaman bir kafa oluyor yani abartı oluyor gece sahne alıyor gibi..

Back