yazılarınızı bi çırpıda okumak durumunda kaldım fazla inceleyenedim
çünkü 6 aylık kızım var birde 2.5 yaşıda) büyük olanın kaka tutma sorunu varr aşamıyoruz sinirlerimiz harap dün gece hiç yapmadığım şeyi yaptım kızdım ağladı huzursuz iştahsız ve kakasını yapmadığı için içi dolu iştah yok duphalak kulladım bi çare etmedi sokol var o biraz faydalı ama zararlıymış,diyetine en ince ayrıntısına kadar dikkat ediyorum kayısı incir zeytinyağı lifli gıdalar yok yok yok saçlarımın dibi yanıyor umutsuzluktan çişi söylüyor kaka kiloda veya bezee inat ediyor klozet adaptörü aldım en sevdiği istediğinden çeşit çeşit lazımlık şarkılar masallar ödüller kaka yapınca gülen surat çizmeler herşeyyy herşey prof olcam yakında içim çok acıyor si z aştınız mı aşan arkadaşlar varmı nasıl oldu bi ilaç veya bi formül antalya bağlantım var bi doktor tavsiyesi lütfennn
(ayrıca kızım zaten kabızdı hep zorla yaptı ilaçlarla falan ama yapıyordu oturtturaıyorum ayakta yapmak istiyor parça parça azıcık azıcık taşıyor hepsi çıkmıyor
(doktor oturtturman lazım ayakta olmaz dior tuvalet eğitimi ver diyor verelim ama lazım herşeyi deniyorum aşamıyoruz aşamıyoruzzzz psikolojik tahminimce psikoloğa giden srksdsş varmı varsa nasıl bir yol izleniyor