Çırmık yedim iz kalır mı?

kesh12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
477
4
kedimden cırmak yedim.. baya kanadı şişti morardı...
acaba iz kalırmı?

bu çok çok iyi halii.. çok kötüydü kaşım yarıldı resmen..
acaba iz kalırmıki?

geçmiş olsun
bunu bi doktora sorsan diyorum

Geçmiş olsunnn..bende bir zamanlar yanağıma yemiştim hafif iz kaldı ama daha sonraları geçti.batikon sürdüm.çünkü nedeolsa tırnaklarında mikrop vardır.

Büyük ihtimal gecer canım..aynı öyleydi.

cırmağın ne olduğunu öğrenmek için açtım mesajı meğer bildiğimiz kedi tırmığıymış.
iz kalmaz meraklanma.

ama ikinci resmin sol üst köşesinde batık çıkan bir kaşın var onu gördümkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:biz kk hatunları çok alemiz valla yaaa sabah sabah güldürdün canım beni.

canım çok derinse eğer izi kalabiliyor,yıllar önce arkadaşımın bi kedisi vardı kediyi kucağımdan indirmezdim ve çok da oynardım kediyle hertarafım tırmık doluydu,ama içlerinde derin olanların hafif de olsa izleri kaldı ama bunların izi kalmaz gibi geldi bana çok derin gözükmüyorlar,küçükler gördüüm kadarıyla, benimkiler bayağı kanardı yara olurdu.

küçükken benimki çok yaramazdı ellerim bileklerim tırmık iziyle dolaşırdım. bebek ya , oyun oynuyordu . hatta ,beni tanımayan okuldaki aşçı, beni çekti,jilet izlerimi onlar dedi..:1shok::1shok:
evet... dedim. müslüm babayı dinleyip ,arada bir kendimi jiletliyorum..:roflol:
neyse,sadede geleyim . şu anda izin izi ,kalmadı. geçer yani..

Son düzenleyen: Moderatör:

:roflol::roflol:evet canım yaa benim de kollarım tırmık doluydu hep beni tanıyan tanımayan kollarımı gören herkes sorardı jilet mi attın die,tanımayanlarda jilet mi atmış kollarına delimidir nedir die düşünürlermiş,sonradan sölemişlerdi :roflol::roflol: herkese ayrı ayrı kedi yaptı die laf anlatmaya çalışırdım :roflol::roflol:

ole derın bı ız degılmıs, gecer bence.. ben ne ızler tasıyorum walla-tatlicadiarzu-

benmde kedilerim war sürekli bi yerlerimden tırmalanıyorum. dudağımın üstüne yanağımın üstüne tırmık almıştım bende. çok az bi iz kalıyo. ama böle kırmızı bişe kalmaz. küçüçük bi çizgi şeklinde belli bile olmaz. ha kalmayabilir de. zamanla geçer yani. korkma bence. benm ellerim hep çizik çizikti şimdi hiç iz kalmadı.

inanamıyorum.keşke her dert seninki gibi olsun canım.sanırım kalmaz izi.sevgiler

bence iz kalırmı nın yanı sıra bide sağlıkla ilgili olan kısmı sorsaydın.. bende bir dr görün olman gereken iğneler var

Geçer canım merak etme..:teselli:
çocukluğum geldi aklıma ne tırmalamıştı kedilerim beni..
hatta onlardan hatıra ciğerimde iki tane minik kılı var ama çok küçük..
ah ah gene kedim olsa,gene tırmalasa...
:asigim:

Ben kedimden ne tırmıklar yedim hemen geçmesede süreç içerisinde geçiyor.

iz kalmasından ziyade hemen aşı olmalısın benimde annemi kedi tırmalamıştı gecenin bi vaktinde kuduz asısı yaptırmaya gittik, kedinin asıları dahi olsa bu gerekli hemen dr. görünmenizi tavsiye ederim saglıgınız için.

canım anneme sordum izi kalır ama batikon sürsün dedi,geçmiş olsun

merak etme benimde kedim var bırbırımıze alısıncaya kadar baya zorlandık..kollarım ellerım tırmık ızlerıyle doluydu..ız kalmadı cok sukur..ama sen yınede yuzune dıkkat et.. eldekı koldakı ızler bısekılde gecıyor ,gozune dıkkat et ..

İyi ki gözüne gelmedi bu kedi milleti şirin ve şirin oldugu kadar haşarı..benim kedim yıllar önce vardı ve kolumdaki cırmık izi hala duruyor ama cildim çok hassas..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…