How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çirkinin Aşığı(Romantic Times 2006 En İyi Tarihi Romans Ödülü)

evet güzel kitap adamın davranışları çok hoş evlenme teklifinden sonra kıza takılıyor ya sürekli kız bağırıyor adamın adını cnm? diyor adam kız birşey söylüyor sevgilim diyor çok tatlıydııı:asigim:
evet çok cinsellik içeriyor bazı yerlerde gerçekten aşkın önüne geçiyor cinsellik bu konuda birtek judith mcnaught çok hoş cinsellik var ama buram buram aşk kokuyor onun romanlarında

evet güzel kitap adamın davranışları çok hoş evlenme teklifinden sonra kıza takılıyor ya sürekli kız bağırıyor adamın adını cnm? diyor adam kız birşey söylüyor sevgilim diyor çok tatlıydııı:asigim:
evet çok cinsellik içeriyor bazı yerlerde gerçekten aşkın önüne geçiyor cinsellik bu konuda birtek judith mcnaught çok hoş cinsellik var ama buram buram aşk kokuyor onun romanlarında

Ben bu kitabı beğendim açıkçası :asigim:
Cinsellik içerdiğini anladığım kitapları almıyorum, bunu bilmeden almıştım ama güzeldi...
Dün bitti şimdi Küçük Arı'ya başladım...
Okudun mu sen, güzel mi?

kitap genel itibariyle güzel ama diğer arkadaşlarımızında dediği gibi cinsellik çok fazla ele alınmış bende ondan rahatsız oldum..

Evet herkesin söylediği gibi cinsellik çok ön plandaydı. Ama yinede onların aşkını çok sevdim.
Birde Kont'un ve kahyanın diyologları çok güzeldi.

Back