• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çırılçıplak soyunup tek tek kapıları çaldı!

Bir suru dile cevirmisler onu youtube da dolu video, ama dunya capindaki merak hep ayni "nasil yapti oyle kolay, hic saga sola bulastirmadan, zorlanmadan" :))) :p
Kimse anlam veremiyor ayakta o boyutta hiç zorlanmadan hiç birşey olmamış gibi bırakıp gidiyor kuğu gölü balesi gibi :70:

at oldum gulmekten:))) :KK70:

İnsan yavrusuna bu kadar gülünür mü :70:

Kimse anlam veremiyor ayakta o boyutta hiç zorlanmadan hiç birşey olmamış gibi bırakıp gidiyor kuğu gölü balesi gibi :KK70:

İnsan yavrusuna bu kadar gülünür mü :KK70:

Ben kugu golu balesine de gittim, inan o bile bu teyzem gibi estetik degildi inan bana:)))) her yazinda yerlere yatiyorum :KK70::KK70::KK70:

Ben kugu golu balesine de gittim, inan o bile bu teyzem gibi estetik degildi inan bana:)))) her yazinda yerlere yatiyorum :KK70::KK70::KK70:
:70: :70: uyumadan önce gülmek iyidir keyifli keyifli yatarsın :KK33: tabi benim gibi değilsen ben sabah yatıyorum genelde bugün erken kalktım öğlen 12 :70: bunkonuya düştüm :KK53: iyi oldu teyzemi özlemiştim :KK53:

:KK70: :KK70: uyumadan önce gülmek iyidir keyifli keyifli yatarsın :KK33: tabi benim gibi değilsen ben sabah yatıyorum genelde bugün erken kalktım öğlen 12 :KK70: bunkonuya düştüm :KK53: iyi oldu teyzemi özlemiştim :KK53:

Biz video da bir kadinla erkek goz goze geliyor ya ona epey gulduk:)))) "merkez ses ver, su an tanimlanamayan cisimle goz goze geldik, evet efendim diger gezegenden gelen kisi de goruyor" :)))):KK70:ilke defa gormus gibi davraniyorlar ya:)))))

Biz video da bir kadinla erkek goz goze geliyor ya ona epey gulduk:)))) "merkez ses ver, su an tanimlanamayan cisimle goz goze geldik, evet efendim diger gezegenden gelen kisi de goruyor" :)))):KK70:ilke defa gormus gibi davraniyorlar ya:)))))
İlk gören kadın gidiyor geliyor gidiyor geliyor bu ne yaa der gibi :KK70::KK70:sonra herkese söylüyor orda poh var :KK70:

İlk gören kadın gidiyor geliyor gidiyor geliyor bu ne yaa der gibi :KK70::KK70:sonra herkese söylüyor orda poh var :KK70:
Teyzemi özlemişim gercekten youtube den baktım şimdi ortalıma mıcan ne çok insan varmış :KK70: mağazanın marketin ortasına yapanlar :KK57:

Ah ben de bakiyorum, counter strike video yapmislar:)) dikkatini cekti mi hep kadinlar yapiyor:KK70:

:KK70: cs video :KK70:
Ay evet ne utanç verici :KK12: yanlız siz gene içmeyin ortalığa mıcıyorsunuz sonra :KK53:

O kısım çok su götürür:))) vallahi bir zamanlar devlet yurdunda kalan bir canlı olarak şunu söyleyeyim, içmekle alakası yok, bu gözler duvara sıçanı gördü:)) yatağına işeyip üstüne yatanı, uzun etekleri yerleri süpüre süpüre tuvalete gidip, onunla yatağa gireni:) bir hafta yıkanmayanı ooo , cinsimizde var bir sorun:)

O kısım çok su götürür:))) vallahi bir zamanlar devlet yurdunda kalan bir canlı olarak şunu söyleyeyim, içmekle alakası yok, bu gözler duvara sıçanı gördü:)) yatağına işeyip üstüne yatanı, uzun etekleri yerleri süpüre süpüre tuvalete gidip, onunla yatağa gireni:) bir hafta yıkanmayanı ooo , cinsimizde var bir sorun:)
:kusmuk::kusmuk:hangisine daha çok iğreneceğimi bilemedim :kusmuk:

:kusmuk::kusmuk:hangisine daha çok iğreneceğimi bilemedim :kusmuk:

Cidden var böyle insanlar hem de çok, her gün banyo yapıyorum diye mason diye adım çıkacak diye korkmadım değil:KK70:tuvaletler hep pisti zaten, ama o duvar mevzusunda hizmetli kadının ağlamalarına uyandım ben, meğersem hep yapıyormuş aşağılık insan. Yani teyze bir akımın temcilscisi :))):KK68:

Cidden var böyle insanlar hem de çok, her gün banyo yapıyorum diye mason diye adım çıkacak diye korkmadım değil:KK70:tuvaletler hep pisti zaten, ama o duvar mevzusunda hizmetli kadının ağlamalarına uyandım ben, meğersem hep yapıyormuş aşağılık insan. Yani teyze bir akımın temcilscisi :))):KK68:
Maalesef genel olarak pis bir milletiniz evin içindeyim 2 gün yıkanmasam ne oldu bana hastamıyım depresyondamıyım acaba diye düşünüyorum :70:

:kızgın:
Maalesef genel olarak pis bir milletiniz evin içindeyim 2 gün yıkanmasam ne oldu bana hastamıyım depresyondamıyım acaba diye düşünüyorum :KK70:

Alışkanlık işi bu, insanlar rahat ediyor, ben imkansız çıkamıyorum dışarı. Arkadaşlar " philly üşenmiyor musun her dışarı çıkmadan önce banyo yapmaya, her gün duş almaya" dıyorlar, saçlarına bir saat vakit ayırmak zorlarına gitmiyor , ama suyun altına girmek ölüm gibi insanlara. Otobüsler çok fena kokuyor :kızgın:

:kızgın:

Alışkanlık işi bu, insanlar rahat ediyor, ben imkansız çıkamıyorum dışarı. Arkadaşlar " philly üşenmiyor musun her dışarı çıkmadan önce banyo yapmaya, her gün almaya" dıyorlar, saçlarına bir saat vakit ayırmak zorlarına gitmiyor , ama suyun altına girmek ölüm gibi insanlara. Otobüsler çok fena kokuyor :kızgın:
Ben gibi özellikle yazın duş almadan çıkamam şişmanımda en azından insan hem geç terliyor hem de kokmuyor toplu taşıma yazın çekilmiyor bazen koku öyle kötü oluyor ki eşimle birbirimize bakıp bizi öldürmeye çalışıyorlar diyoruz :70:

Ben gibi özellikle yazın duş almadan çıkamam şişmanımda en azından insan hem geç terliyor hem de kokmuyor toplu taşıma yazın çekilmiyor bazen koku öyle kötü oluyor ki eşimle birbirimize bakıp bizi öldürmeye çalışıyorlar diyoruz :KK70:

Ay sen çok güldürdün beni, cidden çok eğlencelisin :)))) adını vermek istemediğim bir şey kokuyor otobüsler :KK70:kıyafetler, sigara, günlerce değiştirilmemiş iç çamaşırı , ve otobüse fıs yapanların kokusu birleşince durum metan gazı zehirlenmesinden beter oluyor, onda hiç değilse farkında değilsin bunda can çekişe çekişe gidiyorsun :KK70:

Ay sen çok güldürdün beni, cidden çok eğlencelisin :)))) adını vermek istemediğim bir şey kokuyor otobüsler :KK70:kıyafetler, sigara, günlerce değiştirilmemiş iç çamaşırı , ve otobüse fıs yapanların kokusu birleşince durum metan gazı zehirlenmesinden beter oluyor, onda hiç değilse farkında değilsin bunda can çekişe çekişe gidiyorsun :KK70:
Biz zaten komik bir çift olduğumuzdan böyle durumlar ortaya çıkıyor :27: marketlerde de çok oluyor gezerken, ben hemen beybi kaç ölüm tehlikesi diyorum kaçarak uzaklaşıyoruz :70:

Back