- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Ben guldum komigime gitti:) hele mesaja cok guldumKapıyı açan olmamıştır umarım dehşet resmen
Ben guldum komigime gitti:) hele mesaja cok guldumsimdi cok dehset verici geliyor, ama yillar sonar anlatip anlatip gulerler buna:)
Isemis bir de, zaten o komik:)) Kopekler bolgeleri isaretlerler ya, iserler o yuzden, adam da aynen oyle yapmis, kendi bolgesini isaretlemisTraji komik resmen düşünsene kapıyı açıyorsun anadan üryan bir adam karşında
Isemis bir de, zaten o komik:)) Kopekler bolgeleri isaretlerler ya, iserler o yuzden, adam da aynen oyle yapmis, kendi bolgesini isaretlemiseski sozlukte " hersey hastaneye ..can teyzeyle basladi" diye yaziyorlardi. Sanirim bu adamda yeni bir donemin baslangici icin start dugmesine basti:)))
Asıl bomba evin babası da adama kapıyı çıplak açıp "seni bekliyorduk" dese olurmuşBen guldum komigime gitti:) hele mesaja cok guldumsimdi cok dehset verici geliyor, ama yillar sonar anlatip anlatip gulerler buna:)
Asıl bomba evin babası da adama kapıyı çıplak açıp "seni bekliyorduk" dese olurmuş
Tecavuzden kaciyor diye dusunurum ben, hersey mumkun:)Önde sapık arkada evin babası yolda koşarken filan düşündümde
Tecavuzden kaciyor diye dusunurum ben, hersey mumkun:)
Konuları çarpıtma gücünüze hayranım, hep böyle olun e mi.Iyi bize denk gelmedi benim adam ...... neyseseverdi arkadasi
Eee alkol iyi ama arkadaslar yasak falan olmamali baksanizaadam ozgurrrr ozgurrrr geziyor sonrs sidik temizle vasfiye ablaaa
Canimm evet esimde hayran bu huyumaKonuları çarpıtma gücünüze hayranım, hep böyle olun e mi.
Iyi bize denk gelmedi benim adam ...... neyseseverdi arkadasi
Eee alkol iyi ama arkadaslar yasak falan olmamali baksanizaadam ozgurrrr ozgurrrr geziyor sonrs sidik temizle vasfiye ablaaa
O zaman parti başlasınAsıl bomba evin babası da adama kapıyı çıplak açıp "seni bekliyorduk" dese olurmuş
He içmişti teyzem yavrusunu bıraktı kaçtıhastaneye ..can konusunda ne dusunuyorsun evla, o da mi icmisti?
He içmişti teyzem yavrusunu bıraktı kaçtı
Fonda soft bir caz caliyor, kapiyi acan adamin boynunda kravat gerisi komple ciplak. Kapiyi aciyor haberdeki vatandasi iceri cagiriyorO zaman parti başlasın
gecenin bir yarisi burada ve ben kahkaha attim sayendeyavrusunu birakip kacti ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?