Çırılçıplak soyunup tek tek kapıları çaldı!

20 Mart 2008
141.511
212.968
1.423
60
Çırılçıplak soyunup tek tek kapıları çaldı!
Hürriyet Haber
23 Şubat 2017 - 10:51Son Güncelleme : 23 Şubat 2017 - 12:05
İstanbul'da dün akşam 'çıplak adam' paniği yaşandı. Kadıköy'de alkollü olduğu iddia edilen genç adam, çırılçıplak soyunup girdiği bir apartmanda kapıları çaldı. Bir Twitter kullanıcısı tarafından görüntülenen çıplak adam sosyal medyada tartışma yarattı.

Sosyal medyayı sallayan olay, @gewzoe adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı bir videoyla başladı. Alkollü olduğu tahmin edilen bir kişi, Kadıköy'de bir apartmanın bahçesine girdi. Bir süre çimlerin üzerinde yatan adam, daha sonra apartmanın içine girip çırılçıplak soyundu. Çıplak bir şekilde kapıları çalmayan başlayan adam, apartmanda oturan vatandaşları tedirgin etti.

Endişe içinde dairelerin içinden olanları izleyen apartman sakinleri, kapı deliğinden video çekip, görüntüleri sosyal medyada paylaşmaya başladı. İşte sosyal medyayı sallayan o görüntüler

http://www.hurriyet.com.tr/sosyal-medyayi-sallayan-ciplak-adam-40374892

Ben guldum komigime gitti:) hele mesaja cok guldum simdi cok dehset verici geliyor, ama yillar sonar anlatip anlatip gulerler buna:)

Traji komik resmen düşünsene kapıyı açıyorsun anadan üryan bir adam karşında

Traji komik resmen düşünsene kapıyı açıyorsun anadan üryan bir adam karşında
Isemis bir de, zaten o komik:)) Kopekler bolgeleri isaretlerler ya, iserler o yuzden, adam da aynen oyle yapmis, kendi bolgesini isaretlemiseski sozlukte " hersey hastaneye ..can teyzeyle basladi" diye yaziyorlardi. Sanirim bu adamda yeni bir donemin baslangici icin start dugmesine basti:)))

Devamı gelecek mesajı vermiş işyerek

Ben guldum komigime gitti:) hele mesaja cok guldum simdi cok dehset verici geliyor, ama yillar sonar anlatip anlatip gulerler buna:)
Asıl bomba evin babası da adama kapıyı çıplak açıp "seni bekliyorduk" dese olurmuş

Iyi bize denk gelmedi benim adam ...... neyseseverdi arkadasi
Eee alkol iyi ama arkadaslar yasak falan olmamali baksanizaadam ozgurrrr ozgurrrrgeziyorsonrs sidik temizle vasfiye ablaaa
Konuları çarpıtma gücünüze hayranım, hep böyle olun e mi.

Iyi bize denk gelmedi benim adam ...... neyseseverdi arkadasi
Eee alkol iyi ama arkadaslar yasak falan olmamali baksanizaadam ozgurrrr ozgurrrrgeziyorsonrs sidik temizle vasfiye ablaaa

hastaneye ..can konusunda ne dusunuyorsun evla, o da mi icmisti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…