• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cipralex ilacı

kardelencan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
7
0
6
İstanbul
Merhaba melekler.. Geceleri fenalaşmam, kalp krizi geçirdiğimi sandığımı düşünmem ve ölümden korkmam sonucunda panik atak teşhisi kondu ve cipralex ilacı verildi. Fakat ben bu ilacı içince herşeyi sallıyorum mesela ev dağınık oluyo amaaan boşver diyorum hazırlanmam gereken sınavlar var sallıyorum ve boğazım çok kasılıyo bunlar zamanla geçen şeyler mi ? yardımcı olun:55:

huzursuzluk yorgunluk uyku gibi yan etkilerin geçtiğini hep okumuştum ama bildiğim kadarıyla bu umursamama kullandığın sürece olacak birşey. Yine de yanlış yönlendirmiş olmıyım.

merhaba ben de bu ilacı anksiyete bozukluğu tedavisinde kullandım. aynı şey bende de oldu. doktoruma da hiç sormadım ama bunu iyileşme belirtilerinden biri olarak gördük ailecek çünkü bende ilaçtan önce aşırı derecede temizlik ve düzenlilik takıntısı da vardı. dersleri, işleri sınavları sallamama konusunda da çoğu zaman sıkıntı çekiyorum.. :( ama bunlar dışında çok memnunum çok faydasını görüyorum ilacın :)

evet bende çok faydasını gördüm ilacı kullanmadan önce gün içinde 4-5 defa tekrarlayan ataklar vardı şimdiyse 3-4 günde bir oluyo ve daha sakin geçiyo faydasını gördüm tabi ama yinede geleceğimi de düşünmek zorundayım doktora sorucam gittiğimde :) birde kafa ağırlaştırıyo ya başım çok ağır geliyo falan garip bişey:1:

sorunca sonucunu bana da söyleyin :) valla çok memnunum ben de doktor bırakalım artık diyor ama ben bırakmak istemiyorum bakalım nolcak. önceden herşeyi çok umursadığım için bu umursamaz halimden de memnunum aslında :) kafa ağırlaşması, başın ağır gelmesi filan bende ilk zamanlarda olmuştu, ama geçti . 1 buçuk senedir kullanıyorum . siz yeni mi başladınız?

Back