gogocuk Guru Kayıtlı Üye 9 Ekim 2010 91 1 298 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gogocuk #1 arkadaşlar fissür amleiyatı oldum şu anda tekrar tuvaletim de sertlik var. cipralex kullanıyorum kabız yapar mı?
arkadaşlar fissür amleiyatı oldum şu anda tekrar tuvaletim de sertlik var. cipralex kullanıyorum kabız yapar mı?
GnotiSeavton yine yeniden... Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 1.854 41 358 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gogocuk #2 Cipralex yapmaz diye biliyorum; bende kullanmıştım bir dönem. Ama her bünyede farklılık gösterebilir,bence doktorunuza danışın. Fakat madem fissür ameliyatı oldunuz; dışkı yumuşatması sizin için çok önemli.Beslenmenize dikkat edin muhakkak. Doktorunuza danışın mutlaka; size wc'ye çıkma ve dışkıyı yumuşatma hakkında bir ilaç önersin. Geçmiş olsun.
Cipralex yapmaz diye biliyorum; bende kullanmıştım bir dönem. Ama her bünyede farklılık gösterebilir,bence doktorunuza danışın. Fakat madem fissür ameliyatı oldunuz; dışkı yumuşatması sizin için çok önemli.Beslenmenize dikkat edin muhakkak. Doktorunuza danışın mutlaka; size wc'ye çıkma ve dışkıyı yumuşatma hakkında bir ilaç önersin. Geçmiş olsun.
Asklar_yalan Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2007 29 1 86 Hollanda 18 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gogocuk #3 Selam cipralexin yan etkisi olarak kabizlik var Gecmis olsun eger cok rahatsiz oluyosan yani kabizliktan doktor baska bir ilac yazsin o zaman yani bi sor
Selam cipralexin yan etkisi olarak kabizlik var Gecmis olsun eger cok rahatsiz oluyosan yani kabizliktan doktor baska bir ilac yazsin o zaman yani bi sor
H hazal_diren lafa bakarım laf mı diye Kayıtlı Üye 29 Ağustos 2008 4.086 614 448 22 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi gogocuk #4 canım kişiden kişiye değişir. ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum kabızlık yapmıyor, yeter ki öncelikle yediklerine dikkat et. bol bol yoğurt ye.
canım kişiden kişiye değişir. ben yaklaşık 2 senedir kullanıyorum kabızlık yapmıyor, yeter ki öncelikle yediklerine dikkat et. bol bol yoğurt ye.