• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cipralex 10 mg ve Remeron kullananlar

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Genelde kac gunde etkilerinigirdunuz nasil gelisme saglandi paylasarak ilerleyelim ben baslangic 5mg sonra 10 mg cipralex bende asiri stresli yapi, her seyi kafaya takma var

remeronu kullanmaya yeni başladıgım için yan etkısı uyuşukluk yapması ama doktorun dedigi gibi 1 ay falan kullanmak lazımmış sonra etkısını anlıyormusuz

remeronu kullanmaya yeni başladıgım için yan etkısı uyuşukluk yapması ama baska ılaclarda kullanıorm doktorun dedigi gibi 1 ay falan kullanmak lazımmış sonra etkısını anlıyormusuz

Cipralexi 2 sene kullandım...Etkisini yaklaşık 1 ay sonra görmeye başladım. Etkilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak görmeye başladım. Hiç bir şeyi kafama takmıyordum, salla gitsin psikolojisindeydim ilaç sayesinde. Bende sosyal fobi olduğu için bu nedenle ilacın bana çok faydası oldu :)) Fiziksel olarak etkisi ise, titremeyi-terlemeyi yani heyecan etkilerini azaltması, ve uyku düzenimi bozması oldu...Ama placebo etkisi olma ihtimali de var. En az 6 ay kullanmak lazım etkisini tam olarak gösterebilmesi için çünkü....Yani sabretmek lazım. Sonuçta beynindeki biyokimyasal olayları düzenliyor bu ilaç, beyin buna alışmaya çalışıyor...

Cipralexi 2 sene kullandım...Etkisini yaklaşık 1 ay sonra görmeye başladım. Etkilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak görmeye başladım. Hiç bir şeyi kafama takmıyordum, salla gitsin psikolojisindeydim ilaç sayesinde. Bende sosyal fobi olduğu için bu nedenle ilacın bana çok faydası oldu :)) Fiziksel olarak etkisi ise, titremeyi-terlemeyi yani heyecan etkilerini azaltması, ve uyku düzenimi bozması oldu...Ama placebo etkisi olma ihtimali de var. En az 6 ay kullanmak lazım etkisini tam olarak gösterebilmesi için çünkü....Yani sabretmek lazım. Sonuçta beynindeki biyokimyasal olayları düzenliyor bu ilaç, beyin buna alışmaya çalışıyor...

Cevap icin cok saol. Henuz 3. gundeyim bi degisme yok normal deil mi? Bunyeye gore de degisir tabi ama ben daha once lustral almistim kisa sure icer icmez baya salla gitsin olmustum ama bunda olmadi.. 3 gun ve degisme yok sadece ruyalarim hareketli daha:)

Peki bir de sunu sorayim 2 sene kullandim derken yeterli mi gelmedi? Yani bana da doktor 6 ay dedi sonra snr azalatarak birakilcak ama baktin 6 ayda da gecmedi devam mi ? bazi doktorlar ilac degistiriyor cunku ondan sordum 2 yil uzun sure cunku

benim durumum farklı. sosyal fobi yıllar içe gelişen bir durum olduğu için iyileşmesi de öyle pat diye olmuyor. bana bir doktor 2 ay kullandırmıştı. bırakınca herşey başa dönmüştü. uzun bir süreç gerektiriyor, çünkü tekrarlama riski var diye. bu tür rahatsızlıklar malesef grip gibi değil ki ilaç kullanıp hemen sonuç alasın...

Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle.

Ben de yaklaşık 3 sene evvel 6 ay kadar kullanmıştım; ilk hafta 0,5 mg sonra 10mg olarak devam ettim.
Bir defa olmak üzere panik atak geçirmiştim ve depresyon tanısı ile cipralex'e, uykusuzluk ve iştahsızlık için de 1/2 remeron'a başlamıştım.

Cipralex biraz iştah kapatmıştı ama remeron onu fazlasıyla bertaraf etmişti...

Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle.

Ben de yaklaşık 3 sene evvel 6 ay kadar kullanmıştım; ilk hafta 0,5 mg sonra 10mg olarak devam ettim.
Bir defa olmak üzere panik atak geçirmiştim ve depresyon tanısı ile cipralex'e, uykusuzluk ve iştahsızlık için de 1/2 remeron'a başlamıştım.

Cipralex biraz iştah kapatmıştı ama remeron onu fazlasıyla bertaraf etmişti...

ben de 25 gundur kullaniyorum ciparalex ve remeron solusyon. ilk hafta bas agrilarim gecti gayet iyiydim simdi hafif de olsa yine bas agrilarim stres kaynakli kasilmalarim basladi.. bende stres yonetimi yok yani her seyi takiyorum planliyorum oyuzden basim mesela devamli agrir vucudum kaskati olur..
sizin 6 aylik zamanda yasadigini surec hep ii mi yani misal benim ilk hafta bas agrim hemen hemen yokken suan var 25. gunde.. surecten bahsederseniz sevinirim

Sitemizde ilaç başlıklı konu açmak yasaktır..bilginize..

Back