Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cipralexi 2 sene kullandım...Etkisini yaklaşık 1 ay sonra görmeye başladım. Etkilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak görmeye başladım. Hiç bir şeyi kafama takmıyordum, salla gitsin psikolojisindeydim ilaç sayesinde. Bende sosyal fobi olduğu için bu nedenle ilacın bana çok faydası oldu :)) Fiziksel olarak etkisi ise, titremeyi-terlemeyi yani heyecan etkilerini azaltması, ve uyku düzenimi bozması oldu...Ama placebo etkisi olma ihtimali de var. En az 6 ay kullanmak lazım etkisini tam olarak gösterebilmesi için çünkü....Yani sabretmek lazım. Sonuçta beynindeki biyokimyasal olayları düzenliyor bu ilaç, beyin buna alışmaya çalışıyor...
Cipralexi 2 sene kullandım...Etkisini yaklaşık 1 ay sonra görmeye başladım. Etkilerini hem psikolojik hem de fiziksel olarak görmeye başladım. Hiç bir şeyi kafama takmıyordum, salla gitsin psikolojisindeydim ilaç sayesinde. Bende sosyal fobi olduğu için bu nedenle ilacın bana çok faydası oldu :)) Fiziksel olarak etkisi ise, titremeyi-terlemeyi yani heyecan etkilerini azaltması, ve uyku düzenimi bozması oldu...Ama placebo etkisi olma ihtimali de var. En az 6 ay kullanmak lazım etkisini tam olarak gösterebilmesi için çünkü....Yani sabretmek lazım. Sonuçta beynindeki biyokimyasal olayları düzenliyor bu ilaç, beyin buna alışmaya çalışıyor...
Merhabalar, geçmiş olsun öncelikle.
Ben de yaklaşık 3 sene evvel 6 ay kadar kullanmıştım; ilk hafta 0,5 mg sonra 10mg olarak devam ettim.
Bir defa olmak üzere panik atak geçirmiştim ve depresyon tanısı ile cipralex'e, uykusuzluk ve iştahsızlık için de 1/2 remeron'a başlamıştım.
Cipralex biraz iştah kapatmıştı ama remeron onu fazlasıyla bertaraf etmişti...
yok mu bunlari yasayan
geçmiş olsun canım... rahatsızlığın tam olarak ne acaba benim arkadaşım cipralex 10 mg tab kullandı 1 sene depresyon sebebiyle