Çipli aşılama

gzomm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
10
0
Herkese merhaba önceki yıllara ait olduğu için yeni bir alan açmak istedim . Ben 22.10.2024 tarihin özel bir hastanede mikroçipli aşılama oldum sol tüpüm kapalı olduğu için. Şu an aşılamanın ilk günü dahil 7. Günü ve bugüne kadar bel ve kasık ağrısı yaşadım . Dün itibariyle göğüs ağrım da eklendi . Şeffaf kokusuz bir akıntı mevcut . Ve ilk aşılamam . İlk çipli aşılamada hamile kalıp bugünlerdeki belirtileri olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?Biraz uzun oldu kusura bakmayın .

İnşallah tedavin pozitif sonuçlanır ve sağlıcakla kucağına alırsın🙏
Normal aşılamayla mikroçipli arasındaki fark ne ki

Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız 🙏🏻 normal aşılamada spermi , mikroçipli ise en iyi spermi seçerek enjekte ediyorlar diye biliyorum .

Teşekkür ederim. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız 🙏🏻 normal aşılamada spermi , mikroçipli ise en iyi spermi seçerek enjekte ediyorlar diye biliyorum
Hmm %100 hareketli spermi enjekte ediyorlar yani anladım

Merhaba. Öncelikle inşallah pozif görürsünüz. Bende sanırım önümüzdeki iki ay içinde aşılama yaptıracagım. Ama öncelikle tüplerime baktırmam gerekecek herhangı bir problem var mı diye. Benim merak ettiğim size bu işlem maliyet açısından ne kadara mal oldu ve işlem yapılırken ne kadar sürdü ve acı hissettiniz mi. Ve son olarak neden aşılama tercih ettiğiniz. Ben zayıf bir pkosum adetlerimi 35-37 günde bir görüyorum. Eşimde sperm sorunu vardı ama şu an aşılama içşn uygun seviyeye geldi dedi doktorumuz. 1 sene öncesine kadar durum aşılamaya da el vermıyordu.
Herkese merhaba önceki yıllara ait olduğu için yeni bir alan açmak istedim . Ben 22.10.2024 tarihin özel bir hastanede mikroçipli aşılama oldum sol tüpüm kapalı olduğu için. Şu an aşılamanın ilk günü dahil 7. Günü ve bugüne kadar bel ve kasık ağrısı yaşadım . Dün itibariyle göğüs ağrım da eklendi . Şeffaf kokusuz bir akıntı mevcut . Ve ilk aşılamam . İlk çipli aşılamada hamile kalıp bugünlerdeki belirtileri olan varsa yardımcı olabilir misiniz ?Biraz uzun oldu kusura bakmayın .

Merhaba . İnşallah hepimiz görürüz o pozitifi 🙏🏻 benim sol tüp kapalı olduğu için dr bize önce 2 ay letu ile normal denettirdi sonrasında aşılama önerdi eşimde herhangi bir problem yok bu arada . 10-15 dk sürmüştür sürekli değil ama ara ara kasıkta baskı gibi bir durum hissettim işlem esnasında .ben de düzenli regl olan bir pkosum . Maliyet olarak özel hastanede letu elimde vardı zaten iğneye 910 tl verdim . Mirkroçipli aşılama için 20000 tl ödedik .inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ♥️

Bence özellikle 10.günden sonra belirtiler olmaya başlıyor bende karın ve kasık ağrısı çok yoğun bir bel ağrım oldu ve göğüs hassasiyeti bunların hepsi şuanda da hala devam ediyor . Allah gönlünüze göre versin inşallah 14 günden önce test yapmayın kendinizi strese sokmayın inşallah pozitif görürsünüz ☺️

Bence özellikle 10.günden sonra belirtiler olmaya başlıyor bende karın ve kasık ağrısı çok yoğun bir bel ağrım oldu ve göğüs hassasiyeti bunların hepsi şuanda da hala devam ediyor . Allah gönlünüze göre versin inşallah 14 günden önce test yapmayın kendinizi strese sokmayın inşallah pozitif görürsünüz ☺️
İnşallah görürüz süreç çok yıpratıcı . İlk aşılama olduğu için ister istemez beklenti içerisine giriyorum . İnşallah pozitif çıkar burda paylaşırım

Bence özellikle 10.günden sonra belirtiler olmaya başlıyor bende karın ve kasık ağrısı çok yoğun bir bel ağrım oldu ve göğüs hassasiyeti bunların hepsi şuanda da hala devam ediyor . Allah gönlünüze göre versin inşallah 14 günden önce test yapmayın kendinizi strese sokmayın inşallah pozitif görürsünü
Şu an hamile misiniz peki ? Çünkü benim aşılamadan sonra hep böyleydi sadece bir kaç gündür göğüslerim ağrımaya başladı . Bel ağrım hafifledi kasık ağrım devam ediyor

Şu an hamile misiniz peki ? Çünkü benim aşılamadan sonra hep böyleydi sadece bir kaç gündür göğüslerim ağrımaya başladı . Bel ağrım hafifledi kasık ağrım devam ediyor
Evet hamileyim.İlk başta olan iğne etkisi oluyor diye biliyorum daha sonra belirtiler ortaya çıkıyor

Evet hamileyim.İlk başta olan iğne etkisi oluyor diye biliyorum daha sonra belirtiler ortaya çıkıyor
İlk aşılama da mı gebelik elde ettiniz. Sizin adınıza cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh. Ben bu süreçte hangi ilaçlar kullanılıyor nasıl oluyor bilmiyorum. Aşılama yapmadan önce bir tüplerime baktırmam gerekiyor. Onsan sonrası için Allah büyüktür. Gönül isterki ilk aşılamada herkesin tutsun. Bakalım nasıl bir süreç beklıyor bizi.

İnşallah bunların hepsi bebiş haberi içindir :) Hayırlı haberlerinizi beklıyoruz :)

İlk aşılama da mı gebelik elde ettiniz. Sizin adınıza cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh. Ben bu süreçte hangi ilaçlar kullanılıyor nasıl oluyor bilmiyorum. Aşılama yapmadan önce bir tüplerime baktırmam gerekiyor. Onsan sonrası için Allah büyüktür. Gönül isterki ilk aşılamada herkesin tutsun. Bakalım nasıl bir süreç beklıyor bizi.
Evet ilk denemeydi. Ben femera kullanmistim ve ovitrelle çatlatma iğnesi. Aşılama öncesi hsg çekiyorlar. Allah gönlünüze göre versin

Evet iğne etkisi . Peki iğne etkisi geçince belirtileriniz nelerdi kendinizde farklılık ne hissettiniz acaba
Bende belirgin bir şekilde bel ağrısı oldu ve regl olacak gibi karın ağrısı. Bunlar hariç bir belirtim olmadı hatta olmayacağını düşünerek bayağı ağır işler yapmıştım.14.gün evde silik çizgi ile öğrendim 15.gün kan verdim o şekilde netleşti. Belirti çokta aramamak gerekiyor şuan hala bel ve karın ağrım hariç hiç bir belirtim yok

Bende belirgin bir şekilde bel ağrısı oldu ve regl olacak gibi karın ağrısı. Bunlar hariç bir belirtim olmadı hatta olmayacağını düşünerek bayağı ağır işler yapmıştım.14.gün evde silik çizgi ile öğrendim 15.gün kan verdim o şekilde netleşti. Belirti çokta aramamak gerekiyor şuan hala bel ve karın ağrım hariç hiç bir belirtim yok
Şu an ben de sizin gibiyim karın ve bel ağrım devam ediyor . İnşallah pozitiftenfir . Hamilelerin duaası kabul olur derler dua edin lütfen bizlere

X