Canım benim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHamide senin adına o kadar çok sevindimki anlatamam. Koranadan dolayı hastanede ve saglik ocaginda test yaptıramadım. Evde yaptım oda negatif cikti. Olsaydı çıkardı herhalde öyle diyorum. Sen ne zaman evde test yaptın. Kaç günde idrarda belli oldu. Mesajın ilaç gibi geldi bana nasıl sevindim anlatamam.
Yok canım ben laboratuvar teknisyeniyim aynı zamanda bu standart aşılama işleminde o şekilde oluyo belli bi süre ayrıştırılıyor.çip olduğu zaman dediğim gibi bi kasetin içine bütün spermler koyuluyo kasetin diğer tarafına geçen spermler en kaliteli olanlar oluyo.yani bi bakıma spermler yarışıyo diyebilirimİnstagramdan aldım tedavi için sanırım kullanamayacağım olsun içinde 2 tane gebelik testi var o işime yarar o halde. Doktorumda bana spermleri bir makinenin içine koyuyoruz 2.5 saat ayrışıyor sağlıklı spermler demişti çip yöntemi o mu acaba
Tek kese gördük bugün ama sanmıyorum ikiz olduğunu olursa daha iyi olur tabi bir daha bu işlemleri yaşamak çok zor olur benim için hsg aşılama yıpratıcı oluyo çokÇok teşekkür ederim canım güzel güzel açıklamışsın sabırla Rabbim gönlüne göre versin. Belkide ikiz olabilir kalp atışlarını da duyarsın inşallah hayırlısıyla6 veya 7. Haftada duyuluyor kalp atışları bilgin olsun. Beslenmene çok dikkat et
Rabbim en hayırlısını versin inşallah. Ben de kesesini görmeye gittim doktor keseme baktı yerleşmesi herşeyi çok iyi dedi. Tam ultrason çıktısı alacaktı ki doktor bey ikiz olabilir mi ailemde ikiz var deyince bakalım dedi ve ikinci keseyi ben söyleyince gördü. Tek kese görüyorlar demek ki ilk kese oluşurken söylersen dikkat ediyorlar. Sanırım ben normal aşılama yaptıracağımTek kese gördük bugün ama sanmıyorum ikiz olduğunu olursa daha iyi olur tabi bir daha bu işlemleri yaşamak çok zor olur benim için hsg aşılama yıpratıcı oluyo çoktek seferde olmuş olur
Ben anlamadım canım ya kusura bakma sen ikiz gebemisin yani şuanRabbim en hayırlısını versin inşallah. Ben de kesesini görmeye gittim doktor keseme baktı yerleşmesi herşeyi çok iyi dedi. Tam ultrason çıktısı alacaktı ki doktor bey ikiz olabilir mi ailemde ikiz var deyince bakalım dedi ve ikinci keseyi ben söyleyince gördü. Tek kese görüyorlar demek ki ilk kese oluşurken söylersen dikkat ediyorlar. Sanırım ben normal aşılama yaptıracağım
Hayır canım ikizlere hamileydim ikisini de kaybettim hamileliği hızlandırmak için aşılama yaptıracağım yarınki reglimi bekliyorum. Senin adına gerçekten sevindim aşılama ile hamile kalman umut oldu bana. Bu platformdan çıkmaz ara ara bakarsan aşılamadan sonraki deneyimlerini de öğrenmek isterimBen anlamadım canım ya kusura bakma sen ikiz gebemisin yani şuan
Ya öyle mi kusura bakma canım üzüldüm anlayamadım bi anda yanlış anlama sakınHayır canım ikizlere hamileydim ikisini de kaybettim hamileliği hızlandırmak için aşılama yaptıracağım yarınki reglimi bekliyorum. Senin adına gerçekten sevindim aşılama ile hamile kalman umut oldu bana. Bu platformdan çıkmaz ara ara bakarsan aşılamadan sonraki deneyimlerini de öğrenmek isterim
Allah razı olsun canım veren de alan da Allah. İsteyen herkese versin AllahımYa öyle mi kusura bakma canım üzüldüm anlayamadım bi anda yanlış anlama sakınallah bir kere nasip etmiş ya yine eder merak etme hiç benim hiç gebelik olmamıştı bugüne kadar.Allah tez zamanda nasip etsin inşllah sağ sağlim haberlerini bekliyorum
Kusura bakma canım ancak girebildim şimdi gördüm mesajını çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girilmiyor çünkü eşin cinsel bi perhiz uyguluyor o esnada.nasıl yumurtalarının durumuBugün yine doktor kontrolüm var. Aşılama işlemine henüz geçemedik yumurtalık takibindeyim. Don aşamalarında çok şükürÇatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz acaba
Rica ederim kusur ne demek. Benim kafam çok karıştı inanki sanırım sana ihtiyacım var. Cuma günü gittiğimde 3 yumurtan var sağda 2 tane 13,5 ve 15,5 mm solda 1 tane o da 11,5 mm ama o işimize yaramaz 2 güzel yumurtan var dedi ve dozu düşürdük. Dün gittim tekrar pazartesi 4 yumurtam vardı 1 tane daha oluşmuş. 2 sağda 2 solda. Soldaki 11,5 mm olan işimize yaramaz dediği 20 mm olmuş yeni oluşan 18,5 mm sağdaki yumurtalarım ise 22 mm ve 24 mm. 24 mm işimize yaramaz fazla olgunlaşmış dedi. İnternetten baktım 22 mm de aşılamada çatlatma iğnesi için geç kalınmış ve çatlatma iğnesinden sonra da yumurtalar büyüyebiliyormuş ya büyürse hepsi çünkü sınırda. Bir de iğneyi kendim yaptım evde yumurta çoğaltıcıyı. Sordular bana çatlatma iğnesini kendin yapabilir misin diye yaparım dedim.Hiç şurdan yap burdan yap demediler. Ben de çatlatma iğnesini göbek deliğinden 2 parmak aşağı ve 2 parmak yana sola doğru yaptım acaba yanlış mı oldu internette göbek deliğinin çevresine yapıyorlardı.Dün akşam 20.00 da yaptım iğnemi ne karında sancım var ne akıntım. Acaba yanlış mı yere yaptım diye kendimi sorguluyorum.Kusura bakma canım ancak girebildim şimdi gördüm mesajını çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girilmiyor çünkü eşin cinsel bi perhiz uyguluyor o esnada.nasıl yumurtalarının durumu
Hamide Hanım merhaba, bizde de eşimin morfolojisi 0 ya da %1 , sayı 20 milyon hareket %70 yani 14 milyona yakını hareketli. Sizce mikroçipli aşılama yaptırsak şansımız olur mu siz neden aşılamaya başvurdunuz acaba?Normal aşılama işlemi ama spermler bir çipin içine koyulup ayrılıyor.gebelik oluşursa düşük ihtimalini vs azaltıyor çünkü dna hasarı olmayan en kaliteli spermleri ayırıp veriyorlar bu işlemle.tekrarlayan düşükler için de çok mantıklı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?