çip yöntemiyle aşılama yaptıranlar çok önemli..

Canım benim teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBen idrardan baktım benim de negatif çıkmıştı bende erken gebelik testi yaptım aşılamadan sonra 11.gün.yani adet olsaydım adetten 5gün önce oluyo normalde erken gebelik testi bir hafta önceye kadar çıkartıyor diyorlar ama ben çürüttüm bunu14.gün doktor sonucu kandan istediği için mecburen kandan baktırdım 29çıktı şok oldum tabi.doktor istemese baktırmazdım çünkü 3gün önce idrarda negatifti.o yüzden nolursa olsun idrara güvenmeyin kızlar

Yok canım ben laboratuvar teknisyeniyim aynı zamanda bu standart aşılama işleminde o şekilde oluyo belli bi süre ayrıştırılıyor.çip olduğu zaman dediğim gibi bi kasetin içine bütün spermler koyuluyo kasetin diğer tarafına geçen spermler en kaliteli olanlar oluyo.yani bi bakıma spermler yarışıyo diyebilirim

Tek kese gördük bugün ama sanmıyorum ikiz olduğunu olursa daha iyi olur tabi bir daha bu işlemleri yaşamak çok zor olur benim için hsg aşılama yıpratıcı oluyo çoktek seferde olmuş olur

Tek kese gördük bugün ama sanmıyorum ikiz olduğunu olursa daha iyi olur tabi bir daha bu işlemleri yaşamak çok zor olur benim için hsg aşılama yıpratıcı oluyo çoktek seferde olmuş olur
Rabbim en hayırlısını versin inşallah. Ben de kesesini görmeye gittim doktor keseme baktı yerleşmesi herşeyi çok iyi dedi. Tam ultrason çıktısı alacaktı ki doktor bey ikiz olabilir mi ailemde ikiz var deyince bakalım dedi ve ikinci keseyi ben söyleyince gördü. Tek kese görüyorlar demek ki ilk kese oluşurken söylersen dikkat ediyorlar. Sanırım ben normal aşılama yaptıracağım

Ben anlamadım canım ya kusura bakma sen ikiz gebemisin yani şuan

Ben anlamadım canım ya kusura bakma sen ikiz gebemisin yani şuan
Hayır canım ikizlere hamileydim ikisini de kaybettim hamileliği hızlandırmak için aşılama yaptıracağım yarınki reglimi bekliyorum. Senin adına gerçekten sevindim aşılama ile hamile kalman umut oldu bana. Bu platformdan çıkmaz ara ara bakarsan aşılamadan sonraki deneyimlerini de öğrenmek isterim

Ya öyle mi kusura bakma canım üzüldüm anlayamadım bi anda yanlış anlama sakınallah bir kere nasip etmiş ya yine eder merak etme hiç benim hiç gebelik olmamıştı bugüne kadar.Allah tez zamanda nasip etsin inşllah sağ sağlim haberlerini bekliyorum

Allah razı olsun canım veren de alan da Allah. İsteyen herkese versin Allahım

Bugün yine doktor kontrolüm var. Aşılama işlemine henüz geçemedik yumurtalık takibindeyim. Don aşamalarında çok şükür Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz acaba

Bugün yine doktor kontrolüm var. Aşılama işlemine henüz geçemedik yumurtalık takibindeyim. Don aşamalarında çok şükür Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişkiye girdiniz acaba
Kusura bakma canım ancak girebildim şimdi gördüm mesajını çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girilmiyor çünkü eşin cinsel bi perhiz uyguluyor o esnada.nasıl yumurtalarının durumu

Kusura bakma canım ancak girebildim şimdi gördüm mesajını çatlatma iğnesinden sonra ilişkiye girilmiyor çünkü eşin cinsel bi perhiz uyguluyor o esnada.nasıl yumurtalarının durumu
Rica ederim kusur ne demek. Benim kafam çok karıştı inanki sanırım sana ihtiyacım var. Cuma günü gittiğimde 3 yumurtan var sağda 2 tane 13,5 ve 15,5 mm solda 1 tane o da 11,5 mm ama o işimize yaramaz 2 güzel yumurtan var dedi ve dozu düşürdük. Dün gittim tekrar pazartesi 4 yumurtam vardı 1 tane daha oluşmuş. 2 sağda 2 solda. Soldaki 11,5 mm olan işimize yaramaz dediği 20 mm olmuş yeni oluşan 18,5 mm sağdaki yumurtalarım ise 22 mm ve 24 mm. 24 mm işimize yaramaz fazla olgunlaşmış dedi. İnternetten baktım 22 mm de aşılamada çatlatma iğnesi için geç kalınmış ve çatlatma iğnesinden sonra da yumurtalar büyüyebiliyormuş ya büyürse hepsi çünkü sınırda. Bir de iğneyi kendim yaptım evde yumurta çoğaltıcıyı. Sordular bana çatlatma iğnesini kendin yapabilir misin diye yaparım dedim.Hiç şurdan yap burdan yap demediler. Ben de çatlatma iğnesini göbek deliğinden 2 parmak aşağı ve 2 parmak yana sola doğru yaptım acaba yanlış mı oldu internette göbek deliğinin çevresine yapıyorlardı.Dün akşam 20.00 da yaptım iğnemi ne karında sancım var ne akıntım. Acaba yanlış mı yere yaptım diye kendimi sorguluyorum.

Merhaba.ben normal aşılama yaptirmistim, bu gün sonucu negatif çıktı yani tutmadi. Sizden bişey sormak istiyorum çipli aşılama ne kadar masraf ettiniz? Bizim bütçemiz yeter mi acaba merak ettim

Bende kendi doktorumla özel hastanede çipli aşılama tedavisine başladım daha doğrusu Klomeni kullanmaya yarın başlıcam. Gittiğim hastanede başarı oranını düşürmemek için sadece çipli aşılama yapıyorlarmış 3000 lira fiyat verdiler geçen ay bütün tahlillerim yapıldığı için ekstra başka tahliller harcama istemedi doktorum Klomeni de sigorta karşılıyor zaten. Vücudum Klomene güzel tepki verdiği için doktorum Klomenle büyütelim dedi çünkü daha önce iğneli tedaviyle normal aşılama yaptırmıştım ve düşük doz kullanmama rağmen ohss oldum iki gün hastanede yatmıştım kimyasal gebelik geçirdim. Siz fiyat aldınız mı başka yerlerde fiyatlar nasıl merak ediyorum bende :)

Hamide Hanım merhaba, bizde de eşimin morfolojisi 0 ya da %1 , sayı 20 milyon hareket %70 yani 14 milyona yakını hareketli. Sizce mikroçipli aşılama yaptırsak şansımız olur mu siz neden aşılamaya başvurdunuz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…