• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Cinsiyyet hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sazoom

♥️
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
895
883
53
33
Selam annişler bebek cinsiyyeti hesaplama ile ilgili bir şüyi payıaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum bebeklerinin cinsiyyetini bilen anneler sizin dr yorumlarını bekliyoruz. Şöyle ki mesela: 2017 de hamile kaldınız ve doğduğunuz yıl 1987. Üzerine 9 rakamını ve hamile kaldığınız ayı mesela 7 ci ayı geliyorsunuz.
2017-1987=30
30+9+7 = 46
Eyer alınan son sayı çift ise kız tek ise erkek demek :halay:

Selam annişler bebek cinsiyyeti hesaplama ile ilgili bir şüyi payıaşmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum bebeklerinin cinsiyyetini bilen anneler sizin dr yorumlarını bekliyoruz. Şöyle ki mesela: 2017 de hamile kaldınız ve doğduğunuz yıl 1987. Üzerine 9 rakamını ve hamile kaldığınız ayı mesela 7 ci ayı geliyorsunuz.
2017-1987=30
30+9+7 = 46
Hemen hesaplıyorum :)

2016-1995=21
21+9+7=37. Sonuc 2 yasında bir kızım var :KK8:

2017-1987=30
30+9+7 = 46
Nasil yani hic anlayamadim rica etsem benimkini hesaplarmisniz 1987 dogumluyum mayis ayinda hamile kalabilirsem nasil hesapliyagim

Canim ben ona pek inanmiyorum bildiyim bir sen üstü kapalı söyliycem işte anlarsın belki) eşin sendem önce rahatlarsa kız sen eşinden önce rahatlarsan erkek olur bir de soluna yat iliş ki sonrası Allah gönlümüze göre versin

Canim ben ona pek inanmiyorum bildiyim bir sen üstü kapalı söyliycem işte anlarsın belki) eşin sendem önce rahatlarsa kız sen eşinden önce rahatlarsan erkek olur bir de soluna yat iliş ki sonrası Allah gönlümüze göre versin
Cansin 🤗tsk ederim anladim deniycegim insallah rabbim gonlume gore saglikli bir evlat nasip eder

Simdi hrsaplama yapmayimimi yani 🤔 dedigin gb uygulama yapiyim

Kusura bakmazsaniz birsey daha soracahim simdi esim benden once rahatladi diyelim ben rahatlamiyacakmiyim 🙈gerci hava hos benim icin isteksizim bu konularda olmasada olur ☺bende rahylamammi gerekiyo dollenme icin cok ozurdilerim sorum icin

2017-1987=30
30+9+7 = 46
Canım hamile kaldığın yaş önemli bence

Kusura bakmazsaniz birsey daha soracahim simdi esim benden once rahatladi diyelim ben rahatlamiyacakmiyim 🙈gerci hava hos benim icin isteksizim bu konularda olmasada olur ☺bende rahylamammi gerekiyo dollenme icin cok ozurdilerim sorum icin
[/QUOTE]
Önemli olan önceki canım gerisi sana kalmış😊

Önemli olan önceki canım gerisi sana kalmış😊
[/QUOTE]
🤣🤣🤣🤣cok tsk ederim canim benim bana kalmxasi guzelmis simdi 6.gundeyim adet bitiminin gun sayiyorum 10.gune

Vallahi o bayana yazdim ama halen cv0 bekliyorum 😣
Merhba bende 2 oğlum oldu. 2. Oğlum 6 aylık şuan değil de ileride olsa mı diye düşünmüyor değilim. Bir kızım olsun istiyorum hayırlısıyla yumurtlama dan önce olduğunu duydum ama ince hesap lazım sanırım. :-) deneyimlerinizi paylaşın lütfen

Merhba bende 2 oğlum oldu. 2. Oğlum 6 aylık şuan değil de ileride olsa mı diye düşünmüyor değilim. Bir kızım olsun istiyorum hayırlısıyla yumurtlama dan önce olduğunu duydum ama ince hesap lazım sanırım. :-) deneyimlerinizi paylaşın lütfen
Allah bağışlasın canım şu an hamileyim eyer tutarsa deneyimler ve bi oğlum olursa o zaman ayırt ede bilicem ve elbet paylaşırım😊

Back