• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsiyette yanilma olurmu arkadaslarr ??

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Merhaba arkadaşlar ben 13haftalik hamileyim 11.haftada büyük ihtimal oglun olcak dedi bugun gittim simdide kizin olacak dedi acaba yaniliyormdr bida değişirmi durum bebegim uyuyodu harekette etmedi acaba dogrumudur sizlerinki kacinci haftada belli oldu önemli olamasi saglikli hayirli bi evlat ama insan merak ediyor iste :)

arkadaşım doğuma kadar kız demişlerdi ama bi tosuncuk doğdu kayınvalidesi hastaneybibirine katmış bebemiz karıştı diye:)

benım kız kardesıme de 7 aya kadar erkek dedıler sonra dunyalar tatlısı kızımız oldu tabı ılk dogdugunda butun kıyafetlerı mavıydı degıstırebıldıklerını degıstırmıslerdı ama olabılıyo yanı 7 aydan sonra öğrendık kız olacagını :9::9::9::9::8::12:

Benim esimde hastaneyi birbirine katar :)) ya basta erkek dedi adini bile koyduk simdi kiz dedi onun adi zaten belli kayinvalidenin adi :( yarin bi baska doktora gidcem aslinda kiz cok istiyorum ama ismini ben koymak istiyorm o guzden oğlum olsn istiyorm bakalm hayirlisi bide 13 hafta cok erken degilmi ?

Benim esimde hastaneyi birbirine katar :)) ya basta erkek dedi adini bile koyduk simdi kiz dedi onun adi zaten belli kayinvalidenin adi :( yarin bi baska doktora gidcem aslinda kiz cok istiyorum ama ismini ben koymak istiyorm o guzden oğlum olsn istiyorm bakalm hayirlisi bide 13 hafta cok erken degilmi ?

13 hafta erken dgl canim benim 12 haftalikkn soyledi cinsiyetini

merhaba arkadaşlar ben 13haftalik hamileyim 11.haftada büyük ihtimal oglun olcak dedi bugun gittim simdide kizin olacak dedi acaba yaniliyormdr bida değişirmi durum bebegim uyuyodu harekette etmedi acaba dogrumudur sizlerinki kacinci haftada belli oldu önemli olamasi saglikli hayirli bi evlat ama insan merak ediyor iste :)

11 hafta biraz erken değilmi?

Erken bencede ama kendi dedi büyük ihtimal oglun olcak diye şimdide kiz diyor perşembe gunu baska doktora gidecem bakim ne dicek bide sag tarafimda agri cok oluyo göğüs altim beze oluyor bazen agridan söyledim bgn ama pek ilgilenmedi aklimda kalmasn bi baska doktora da danisayim

Merhaba arkadaşlar ben 13haftalik hamileyim 11.haftada büyük ihtimal oglun olcak dedi bugun gittim simdide kizin olacak dedi acaba yaniliyormdr bida değişirmi durum bebegim uyuyodu harekette etmedi acaba dogrumudur sizlerinki kacinci haftada belli oldu önemli olamasi saglikli hayirli bi evlat ama insan merak ediyor iste :)

Erken haftada söylenen cinsiyetlerde yanılma payı fazla oluyor. Detaylı ultrasona kadar sabredin orda gerçek ortaya çıkar hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inş :nazar:

canım bana 14 haftalıkken kız 15te erkek dediler.. 18 de kız olacağını öğrendik.. bi kaç hafta sonra tekrar bi sor canım bence

Back