15.haftamda doktorum net kız demiştiBizim bebişin cinsiyeti hala netleşemedi. 11. Haftada başka bir doktora gitmiştim ultrasonu çok netti kız gibi dedi, sonra kendi doktoruma gittim 2 haftadır erkek gibi diyor kesin mi diyorum bacak arasında çıkıntı var ama muhtemelen diyor14+0 dayız. Henüz erken sanırım netleşmesi için ama benim haftamdakilerin netleşti gibi sanki. Sizin ne zaman netleşti?
16'dan sonra net oluyor.Bizim bebişin cinsiyeti hala netleşemedi. 11. Haftada başka bir doktora gitmiştim ultrasonu çok netti kız gibi dedi, sonra kendi doktoruma gittim 2 haftadır erkek gibi diyor kesin mi diyorum bacak arasında çıkıntı var ama muhtemelen diyor14+0 dayız. Henüz erken sanırım netleşmesi için ama benim haftamdakilerin netleşti gibi sanki. Sizin ne zaman netleşti?
Ne güzel darısı başıma olsun :)15.haftamda doktorum net kız demişti
bizimkinin pozisyon çok iyi açıyor çocuğum bacağınıİlk gebelikte 16. Haftada, şimdikinde ise 22. Haftada zor gördük pozisyon hep tersti
Sizinde epeyi uzun sürmüş netleşmeniz :)Bana da 18 haftalıkken net erkek dendi.
Şuan 25 haftalık olduk.
13. Hafta da Dr %99 kız demişti öyle de oldu :))Bizim bebişin cinsiyeti hala netleşemedi. 11. Haftada başka bir doktora gitmiştim ultrasonu çok netti kız gibi dedi, sonra kendi doktoruma gittim 2 haftadır erkek gibi diyor kesin mi diyorum bacak arasında çıkıntı var ama muhtemelen diyor14+0 dayız. Henüz erken sanırım netleşmesi için ama benim haftamdakilerin netleşti gibi sanki. Sizin ne zaman netleşti?
Ah süper :)13. Hafta da Dr %99 kız demişti öyle de oldu :))
Bu yakınlarda giderseniz netleşir gibi duruyor :)Ben 13+4 te gittim %75 kız dedi sonra 1 hafta sonra başka bir doktorda demir takviyesi alicaktim baktık tekrar kıza daha çok benziyor dedi. Bakalım şuan 16+3 teyiz ilk fırsatta tekrar gidecem o zmn değişirse yazarım yine
Benim 12 de kıza benziyor demişti ama kesin değildi. Bir sonraki ay gittiğimde 16.hafta civarıydı kesin olarak kız demişti öyle de oldu. 2 haftaya netleşir bence sizin de . Bu arada bebeğinizi sağlıkla alın inşallah kucağınızaBizim bebişin cinsiyeti hala netleşemedi. 11. Haftada başka bir doktora gitmiştim ultrasonu çok netti kız gibi dedi, sonra kendi doktoruma gittim 2 haftadır erkek gibi diyor kesin mi diyorum bacak arasında çıkıntı var ama muhtemelen diyor14+0 dayız. Henüz erken sanırım netleşmesi için ama benim haftamdakilerin netleşti gibi sanki. Sizin ne zaman netleşti?
12-13 hafta profilden resim varsa bakabilirim.15.haftamda doktorum net kız demişti
Evet .Sizinde epeyi uzun sürmüş netleşmeniz :)
Ben doğum yaptım12-13 hafta profilden resim varsa bakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?