• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cinsiyetimizi öğrendik :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
aynen bnde 13 haftada çok israr ettgm için soylmşti 15 . Haftada belli olur bnm 19 da erkk dedi belki daha once gtsem daha once ogrenrdm hayırlısı bnm ikinci oglum olck
Canim peki 13.haftada kiz mi demislerdi yani?..tamam ben sabredicem canim anlasildi baska yolum yok:-)

Canim peki 13.haftada kiz mi demislerdi yani?..tamam ben sabredicem canim anlasildi baska yolum yok:-)
kıza benziyor dedi . Erkek istiyosun galiba dogrumu anladım yani çok dogal biley kız isteyen oldgu gbi erkk isteyende olabilir hayırlısı tabi herseyden oncede

kizlar gebelik haftanizi doktorlariniz son adet tarihine gore mi hesapliyor? yoksa dollenmeye gore mi ?

kıza benziyor dedi . Erkek istiyosun galiba dogrumu anladım yani çok dogal biley kız isteyen oldgu gbi erkk isteyende olabilir hayırlısı tabi herseyden oncede
Yok be canim tam tersi kucuklugumden beri hep kiz isterim ama kendimi cok kaptirdim kesin kesin diye esim cevremdekiler falan kiziolarda:-)...burayida okuyunca supheye dustum iste hayirlisi sagliklisi tabi herseyden once

hayırlı uğurlu olsun.. bu dönem erkek dönemi zaten kim cinsiyet öğrendi ise erkek çıkıyor :D ben de oğluşumu bekliorm allah nasip ederse..
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

ay canım inşallaahhh bende bu ay hamile kalmayı denedim bakalım daha belli değil ama aynen bı aralar herkesin erkek bebeği o yüzden ani bir kararla bebek yapmaya başladık 2.ninde vakti gelmişti bakalım bir kızım var dünyam benim herşeyim....şimdide bir oğluşum olsun sağlıkla diyorum bakalım tezimiz tutacakmı

ay canım inşallaahhh bende bu ay hamile kalmayı denedim bakalım daha belli değil ama aynen bı aralar herkesin erkek bebeği o yüzden ani bir kararla bebek yapmaya başladık 2.ninde vakti gelmişti bakalım bir kızım var dünyam benim herşeyim....şimdide bir oğluşum olsun sağlıkla diyorum bakalım tezimiz tutacakmı

allah gönlüne göre versin canım.. inşallah bir de erkek bebek tattırır rabbim sana.. benim ilk olduğu için benim de inşallah ikincisi kız olur :D

Back