Doğuma Hazırlık Cinsiyetimizi öğrendik :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
1.986
1.002
333
Merhaba,

İkili test sonucumla gittiğim doktorumda usg bakarken cinsiyetini gösterdi bizim minik :)

Erkek diye tahminlerim beni yanıltmadı. İsmini ezelden beri istediğim şekilde Kayra istiyoruz.

Hayırlısı olsun ne diyelim :)

hayırlı uğurlu olsun.. bu dönem erkek dönemi zaten kim cinsiyet öğrendi ise erkek çıkıyor ben de oğluşumu bekliorm allah nasip ederse..
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Bugün ikili test sonucumu göstermek için doktora gittiğimizde ultrasona bakarak doktorumuz bebeğiniz erkek ben yanılmam dedi ama benim bildiğim 16.haftadan önce yanılma payı oluyormuş diye duymuştum. 16 haftadan önce cinsiyet kesin belli oluyormu acaba?

Gecen hafta bende doktora gitmidtim , 2 doktor bakti bakti , once erkek sandilar birsey demediler ..

Sobrasibda yuksek ihtimal kiz dediler :)

Oncelikle saglikli olsunda ama gonlum Kiz istiyor :)

Gecen hafta bende doktora gitmidtim , 2 doktor bakti bakti , once erkek sandilar birsey demediler ..

Sobrasibda yuksek ihtimal kiz dediler :)

Oncelikle saglikli olsunda ama gonlum Kiz istiyor :)
21. haftaya kadar birşey denmediyse kız olma ihtimali daha yüksek sanırım.Erkek bebeği daha önceki haftalarda biliyorlar.İlk bebeğim kızdı cinsiyetini kesin olmamakla beraber 20.haftadan sonra öğrenmiştik.
Rabbim herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin.

hayırlı olsn cnm bizde 3 hafta snra öğrenicez inş kızdırr :)))

Ilk hamileligim ve cok merak ediyordum , sonunda soyledi ama kesin soylemedi ..

Amin rabbim herkesin gonlune gore versin...

bnada 13 haftalıkken kz dediler erkek oldugu ortaya çıktı 19 haftada. Erkn yapılan tahminlere pek guvenmeyin bnce.

bnada 13 haftalıkken kz dediler erkek oldugu ortaya çıktı 19 haftada. Erkn yapılan tahminlere pek guvenmeyin bnce.
Öyle mi diyosun cnm banada 12+o da kiza benzio ama bisey alma dedi bacak arasinda bisey yok gibi gozukuodu video var elimde ondan da bakiorum sanki yok gibi ama sen boyle diyince durup bi dusundum

kaçıncı haftadaydınız öğrendiğinizde ,bide neye göre erkek dedi.bişey mi gördü bacak arasında

Geçen hafta 13. haftada ikili test için gittiğim yerde ultrasonda ölçümleri yapan bayanda erkek demişti ama bebek içinde 14. haftadan büyük ikili tarama testi için geç kalmışsınız falan demişti.Sat tarihini ve hamile kaldığım tarihide kesin biliyorum daha 13. haftadayız desemde ikna olmamıştı,doktorda değildi kendisi ondan bana güven vermemişti.
Dün 14+1 günlüktük sonuçları göstermek için gittiğimiz doktora sordum erkek dedi eşimde vardı ona bak bacakarası burası diye gösterdi ama ekrandan seçemedim.Erkek çocukları daha çabuk belli oluyor diyorlar ama okuduğum kadarıylada yanılma payıda varmış.Doktor yanılmam dediğine göre kesin olarak gördü demekki biz bişeye benzetemesekte :)

Öyle mi diyosun cnm banada 12+o da kiza benzio ama bisey alma dedi bacak arasinda bisey yok gibi gozukuodu video var elimde ondan da bakiorum sanki yok gibi ama sen boyle diyince durup bi dusundum
aa 12 haftalık bi bebege nasıl kız diye tahminde bulunabiliyor o haftada erkekse bile organ belirginleşmezki erkksede kız gbi gozukur senmi israr etti thmn yapması için normalde doktorlar pek soylenezler o haftada senin doktor atmiş ya tutarsa diye kızsada attı tuttu olur yani.

Evet net bir şekilde gösteriyorsa tabii ki belli oluyor. Bizim minik de gösterdi hatta bende çok net bi şekilde gördüm o yüzden doktorumda kesinlikle erkek dedi :)

Evet canim aynen dedigin gibi ben cok israr ettim..12+0 dim alisveris yapmicam illa soyleyin diyince kiza benziyor bisey alma dedi bakalim tutacakmi

canım bana da doktorum 10. haftalarda kız gibi dedi. Ama şuan 14 haftanın içindeyiz önce erken dedi tabii. Bizim bıdık biraz fazla hareketli sürekli pozisyon değiştirdiği için gayet net gördük :)

kaçıncı haftadaydınız öğrendiğinizde ,bide neye göre erkek dedi.bişey mi gördü bacak arasında

Evet evet hatta resmini bile çekti. Bende gayet net gördüm. Emin oldum o yuzden :) Zaten belli video sitelerinde bile doktor ların cinsiyetlerle ilgili yorumlarını dinlerseniz eğer alanında başarılı olan doktorların bu haftalarda ayrım yapabilirler tabii bebeğe de bağlı.

vala arkadaşlar benim doktorum 13. haftada görmüştü ama göstermiyor diye söylemedi.. ben doktorların kesin olmayan bilgileri paylaşıp insanları hevese düşürmelerini çok yanlış buluyorum.. bu sebeple de kendi doktorumu bir kere daha takdir ediorm..
16. haftada kesin erkek dedi.. genel olarak duyduğum da 16. haftadan önce tam net belli olmuyor..

Evet canim aynen dedigin gibi ben cok israr ettim..12+0 dim alisveris yapmicam illa soyleyin diyince kiza benziyor bisey alma dedi bakalim tutacakmi
aynen bnde 13 haftada çok israr ettgm için soylmşti 15 . Haftada belli olur bnm 19 da erkk dedi belki daha once gtsem daha once ogrenrdm hayırlısı bnm ikinci oglum olck

doktorlar soylemeyi istemiyr ztn ama hastaları çok israrci olunca atıyolar ya tutarsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…