- 10 Haziran 2009
- 1.549
- 457
- 323
- Konu Sahibi everytime_night
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belkide yanlış teori ismi söyledim ama 11 . Haftadan sonra da yapılıyordu tahmin amaO ilk kese görintüsiyle olmuyor muydu? Benim ikizlerde biri dik diğeri yataydı fasulye gibiydi. Biri kız biri oğlan dediler gerçekten tuttu
Yok sen doğruymuşsun ve benim o yöntemden haberim yokmuş. Başka yöntemle karıştırdım. Seninkini bilmiyorumBelkide yanlış teori ismi söyledim ama 11 . Haftadan sonra da yapılıyordu tahmin ama
Tamam saol canım doktor emin olamadı ama kıza benzettiYok sen doğruymuşsun ve benim o yöntemden haberim yokmuş. Başka yöntemle karıştırdım. Seninkini bilmiyorum
Benimde 12.haftada kız gibi demişti gerçekten kız çıktı. Yüzde yetmiş doğru çıkar demişti. Boşluk varmış orayı gösterdiTamam saol canım doktor emin olamadı ama kıza benzetti
Nerden anladınızbence de kız canım.
Allah sağlıkla büyütsün dünyaya getirsin inşallah.
canım kiz gibi duruyor cikintiya çok dikkat ettim ayrik gibi geldi banaArkadaşlar merhaba 11+5 günlüğüz cinsiyet tahmini yapabilir misiniz acaba nub teorisinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Nerden anladınız
Canım o ayrık gıbı olan bacak arasımı oluyorcanım kiz gibi duruyor cikintiya çok dikkat ettim ayrik gibi geldi bana
evt cnmCanım o ayrık gıbı olan bacak arasımı oluyor
Doktorum kız gibi dedi ama çıkarkende bu tahmini kafanızdan silin çünkü kesin değil bu tahmin dedi şaşırdık eşimlecanım kiz gibi duruyor cikintiya çok dikkat ettim ayrik gibi geldi bana
Gönül tabi farklı istiyor ama saglikli olması daha çok önemli tabiki size kaçıncı hafta da erkek dedi pekiBence erkek çünkü benim bebeğimde böyleydi. Biraz iri görünüyor. Lütfen öğrenince beni de etiketler misiniz merak ettim.
13.haftaGönül tabi farklı istiyor ama saglikli olması daha çok önemli tabiki size kaçıncı hafta da erkek dedi peki
Bakalim ayin 12 snde baska doktrda ayrıntılı ultrsason var orda ne cikicak13.hafta