Doğuma Hazırlık cinsiyeti tahmin edebilen var mı kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sdaaegean

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
71
48
Slm hanımlar. Benim ilk gebeligim heyecanlı ve meraklı bir anne adayıyım.13.haftadayim ve doktorum da .ilceden il merkezine Dr a gidiyorum.drları da tanımadığım için degistirmek istiyorum ama ilgili bir Dr bulmak çok zor galiba. Ultrasound resminden cinsiyet için yorum yapabilecekler varsa çok memnun olurum.

Canim tahmin edemiyorum ama sen kız mi erkek mi istiyorsun onu soyle buluruz biseyler :)

Boşver canım yaa ilk gebeliginmis kizinmi var oglunmu :)) sağlıklı gelsin yeter takıntı yapma bunları :)))

Tabiki öncelikle sağlıklı olsun cinsiyet takıntısı değil de benimki ilk diye esas merak ediyorum alışveriş falan ilk heyecanlar ne bileyim insan biran önce bilmek istiyorum gidip kıyafetler almak istiyorum sanırım ondan...allahtan hayırlısı tabiki

Usgden anlamam ama suna inanıyorum anne ne hissederse bebegin cinsiyeti o oluyor anne hissediyor yani :))) bende de pekçok arkadasimdada bu oldu.sağlıkla al kucağına Allah bize de nasip etsin

Bizim buralarda çok erken bebek alışverişini uğursuz sayarlar banada yaptirmamislardi son haftalara kadar :))) tabi hurafe bunlar :))

Usgden anlamam ama suna inanıyorum anne ne hissederse bebegin cinsiyeti o oluyor anne hissediyor yani :))) bende de pekçok arkadasimdada bu oldu.sağlıkla al kucağına Allah bize de nasip etsin

Amin inşallah darısı isteyen herkesin başına hamile duası ediyorum herkese nasip etsin allah ve sağlıkla kucağımiza aldirsin teşekkür ederim cvp için

birinci ve ikinci gibi yan şeklinde utrason fotosu yok mu? 3-4 bulanık ben bulanık fotodan bir şey çıkaramadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…