Eki Görüntüle 1454874 Slm hanımlar. Benim ilk gebeligim heyecanlı ve meraklı bir anne adayıyım.13.haftadayim ve doktorum da .ilceden il merkezine Dr a gidiyorum.drları da tanımadığım için degistirmek istiyorum ama ilgili bir Dr bulmak çok zor galiba. Ultrasound resminden cinsiyet için yorum yapabilecekler varsa çok memnun olurum. Eki Görüntüle 1454874
Canim tahmin edemiyorum ama sen kız mi erkek mi istiyorsun onu soyle buluruz biseyler :)
Boşver canım yaa ilk gebeliginmis kizinmi var oglunmu :)) sağlıklı gelsin yeter takıntı yapma bunları :)))
Usgden anlamam ama suna inanıyorum anne ne hissederse bebegin cinsiyeti o oluyor anne hissediyor yani :))) bende de pekçok arkadasimdada bu oldu.sağlıkla al kucağına Allah bize de nasip etsin
Erkek benceEki Görüntüle 1454874 Slm hanımlar. Benim ilk gebeligim heyecanlı ve meraklı bir anne adayıyım.13.haftadayim ve doktorum da .ilceden il merkezine Dr a gidiyorum.drları da tanımadığım için degistirmek istiyorum ama ilgili bir Dr bulmak çok zor galiba. Ultrasound resminden cinsiyet için yorum yapabilecekler varsa çok memnun olurum. Eki Görüntüle 1454874
Teşekkür ederim öğrenince hemen yazacağım cuma kontrolum varErkek bence
Maalesef sadece bunlar var o da binbir zahmet çekti Dr. Bebeğin eşi önündeydi, uyuyordu bir de kıpırdamadı cekemedi başka açılardanbirinci ve ikinci gibi yan şeklinde utrason fotosu yok mu? 3-4 bulanık ben bulanık fotodan bir şey çıkaramadım.
Ben tip ten falan anlamıyorum açıkçası ama erkek diye düşündüm nedenseEki Görüntüle 1457241 lutfen bize de bir tahminde bulunur musunuz?