cinsiyeti öğrenenlerin Haftanıza göre bebek öndemi gidiyor yoksa geridenmi geliyor

apsydaisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
26
1
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar bebeğinizin haftasına göre uyumlumu ? öndenmi gidiyor yoksa geridenmi geliyor?

Duyduğuma göre erkek bebekler önden gidiyormuş, kız bebekler geriden geliyormuş haftasına göre, bende çok merak ediyorum cinsiyetini bebeğimin

Özellikle ilk 5.6. 7. haftalarda doktor hesapladığında nasıldı ?

valla canım ilk defa senden duydum, benim bebeğim ekek hamileliğimin basından beri, günü gününe gidiyor bazı hafta 2 veya 3 gün öne geçiyor sonraki haftalarda düzeliyor tekrar haftasında gününde seyrediyor.

benım oğlumda 1 hafta önden giderdi hep.ilk def duydum bunuda. :53:

valla canım ilk defa senden duydum, benim bebeğim ekek hamileliğimin basından beri, günü gününe gidiyor bazı hafta 2 veya 3 gün öne geçiyor sonraki haftalarda düzeliyor tekrar haftasında gününde seyrediyor.

sende de tutmuş demek canım:))

benım oğlumda 1 hafta önden giderdi hep.ilk def duydum bunuda. :53:

seninde tutmuş bak:))

kime sorsam erkek bebek bekleyenler hep önden gidiyor yada gününde gidiyor ama kız bebek bekleyenler genelde geriden gidiyor

ama benim dediğim özellikle ilk haftalar daha sonra bebek 12 . haftadan sonra özellikle normal gidebiliyor kız bebeklerde

cevaplarınız için teşekkür ederim başka kimse cvp vermeyeckmi acaba:((

kızımda tam günü gününeydi
oğlum 2 hafta önden gidiyodu
hatta doktorum bu çok kilolu ve iri olacak demişti:)
öylede oldu:))))))))))))

merhabaa bunu ilk defa duydumm,benim bebeğim erkek ama ilk haftalarda 3 5 gun gerıden gelıyordu sımdıde gunu gunune gıdıyor,gercı bı erkek dedıler bı kız dedıler ama erkek mı ayrıntılıda gördukk:)

kızımda tam günü gününeydi
oğlum 2 hafta önden gidiyodu
hatta doktorum bu çok kilolu ve iri olacak demişti:)
öylede oldu:))))))))))))

ayy çok seviniyorum herkesde tutuyor demek :)) maşallahh paşana

merhabaa bunu ilk defa duydumm,benim bebeğim erkek ama ilk haftalarda 3 5 gun gerıden gelıyordu sımdıde gunu gunune gıdıyor,gercı bı erkek dedıler bı kız dedıler ama erkek mı ayrıntılıda gördukk:)

kesin erkek mi canım senin ? senin durum gerçekten ilginç, bakalım başkaları neler yazacak, allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin inşallahh

Benim oğlumda 12.haftaya kadar hep önden gidiyordu:emir_bebek:

evet özellikle ilk 3-4 ay önden giderse erkek geriden giderse kız diyorlar

Peki sen hamiş misin başlık sahibi arkadaşım?Senin ne durumda?

evet canım hamileyim 16 haftalık henüz öğrenemedik cinsiyetini, geriden gidiyor 2-3 gün kızım olmasını çok istiyoruım, bir oğlum var çok şükür birde kızım olsun isterim, oğlumda hep önden giderdi bendede tuttu bakalım bunda tutacakmı?

kesin erkek mi canım senin ? senin durum gerçekten ilginç, bakalım başkaları neler yazacak, allah sağlıklıca kucağına almayıda nasip etsin inşallahh

evett cnm kesin erkek benimki, ayrıntılıda gördük doktor pipinin fotosunu bile verdi bizee:)

evet canım hamileyim 16 haftalık henüz öğrenemedik cinsiyetini, geriden gidiyor 2-3 gün kızım olmasını çok istiyoruım, bir oğlum var çok şükür birde kızım olsun isterim, oğlumda hep önden giderdi bendede tuttu bakalım bunda tutacakmı?
Allah gönlüne göre sağlıklı sıhhatli bir kız evlat verir inşallah canım.

bnmde oğluşum 7.haftasından itibaren 1 hafta önden gidiyor demişti... aradaki farkı 10 güne çıkardı hala öle devam ediyor. büyük bi ihtimal gününden erken doğacak zatte doktorumuz öle didi...

Konu başlığını açan arkadaşa söyleyim, bebeğin önden veya geriden gitmesi anne ve babanın gelişimine bağlı ve annesinin nasıl doğumlar yaptığına. Hatta kalıtımın etkisinin beslenmeye göre daha ağır olduğu söylenir. Önden ya da geriden gelmesi cinsiyeti belirleyemez. Ablamın eşi ve ailesi çok uzun boylu insanlar ve bir anda uzayıp sonra gelişimleri duruyor. Bebeği de hep anne karnında bile ilerden gitti oğlu var şimdi. Ama görümcesinin 2 kızı var onlarda hep anne karnında ilerdeydi. 1-2 hafta hep ileri gitti.

Cinsiyeti belirlemede böyle batıl şeylere ümit bağlamayın bence. nasibinizde ne varsa o olur. Ultrasonda söylenen ve doğumdan sonra olan cinsiyetin bile farklılık gösterdiğini hepizimiz çevremizden duymuşuzdur mutlaka.

Bende annenin babanın genetigiyle alakalı olduğunu hiç zannetmiyorum kusura bakma. O zaman bütün hamileliklerim onden yada geriden gitmeliydi. Kızım başlarda hep geriden geldi. Şuan ki bebeğim 4 gün önde gidiyo Dr.â sordum neden diye Oda 4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama genellikle erkek bebeklerin önden gittiği dogru bi tespit bence ama %100 değil

Back
X