Doğuma Hazırlık cinsiyeti öğrenebilen arkadaşlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sonunda bende öğrendiim..
Kızım olacakmıs.. Allah herkese bebişlerini sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

Merhaba kızlar bende 32 haftalık hamıleyım ama cınsıyetını bacak arasını gÖrdÜm ÜÇ gızgı dedı doktorum..sızce

kaydirigubbakcemile2 :CüvCüv:

bende geçen perşembe ögrendim bacaklar filan açıktı ogluşumda hemen gorundu hatta ben bile gordum erkek oldugunu 12hafta 4 günlük hamileyim:)

çok güzel bir duygu cinsiyetini ögrenmek allahın izniyle inşallah sizlerde en yakın zmanda ögrenirsiniz..

bu arda ben bu çikolata olayını bilmiyordum tesadüf olmuş bende gitmeden 1,2 saat önce çikolata yemiştim :) şimdi anladım olayı sanırım onun baya yararı oldu...

kizlar bende 17 hafta 4 gunlukhamileyim oglusumolacakmis degismez demi?

canım hayırlı olsun yanlış hatırlamıyosam sen kız istiyordun degilmi 2 oglun vardı galiba olsun Allah evletlarına uzun ömür versin saglıkla kocagına almayı nasip etsin benimde 1 kızım var bunu erkek hayal etmiştim ama dr 16 haftada kız dedi bakalım Allahım saglık versin

Canim hayirli olsun ben artik bu takvimlere inanmaz oldum.En esas hayrli evlatlardan olsun.opuyorumnanaktan

evet sevilim ya erkek dedin bana kız dedi dr kız dedin burcuya erkek cıktı valla boşver takvimleri Allahın dediği olur ama olsun eglendik işte genede teşekkürler canım

Arkadaşlar bu mesajı bayağı emin yamıştım.Doktorumuz bahsettiğimiz gibi uzman bir prof. idi fakat şuan 20. haftamdayım ve yaklaşık 1 hafta öncesine kadar ikisi de erkek denen bebklerimiz bugün iki kız olarak kesinleşti.Yani bu işler hiiiç belli olmuyor.Şimdi diyoruz ki keşke hiç göremeyip söylemeseydi de,biz de kimseyle paylaşmasaydık, alışveriş yapmasaydıık,böyle şaşkın kalmasaydık ve hatta diyoruz ki hiç öğrenmeseydik,hiç sormasaydık cinsiyetlerini.O yüzden kesinleşene kadar bence hiç ısrar etmeyin.Evet merak çok büyük oluyor biliyorum ama değişen cinsiyet tahminleri de insanı çok değişik bir hale sokuyor.

bende gordum pipisini artik doktor deyince bende pipiye benzetmediysem bu arada butun bulgular bende kizi gosteriyodu 13 haftalik ultrasyonunda kiza benziyo dediler simdi erkek dedi resmini cekti :) benim icime hala kiz doguyo hayirlisi olsun ben cok yoruldum eli ayagi duzgun olsun hayirlisi olsun
bu arada 3 uz gelin ariyoruz

ben suan 35 haftaligim ve bebegim buyuk oldugundan (simdiden 3.200 grammis :d doguma kadar 4 bucuk kilo olur dedi doktor ) ultrasyona soktular valla benim kizim olacakmis gozlerimle gordum gelin sayisi ikiye dustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…