Cinsiyeti ne zaman öğrendiniz?

14. Haftada gitmiştim iri duruyor o yüzden erkeğe benzettim ama kendini gizliyor bikac çikolata ye bolca da yürü 1 saat sonra da gel demişti doktorum. Gittiğimde kızım olacağını öğrendim. Şimdi 4 yaşında şükürler olsun Allah gönlünüze göre versin 🥰

Ben artik usg'ye birakmiyorum, ikili/ uclu/ dortlu test de yapmiyorum; 10. Hafta Nifty Test ve kesin sonuc :KK66:)
Tum arkadaslarimi da boyle yonlendiriyorum tavsiye ederim

11+5 de doktorum önce %100 kız dedi . Sonra da 13, 14 haftada tekrar bakıp kesinleştiririz yine de dedi . 3 hafta sonra gidince değişecek mi bakalım :)

Ben artik usg'ye birakmiyorum, ikili/ uclu/ dortlu test de yapmiyorum; 10. Hafta Nifty Test ve kesin sonuc :KK66:)
Tum arkadaslarimi da boyle yonlendiriyorum tavsiye ederim
Bence testinizi 12-13 ten sonra yaptırın. Hafta ilerledikçe sonuç daha doğru oluyormuş. Bir de benim doktorum nifty markada geçen sene çok hata olduğunu ve bir sürü dava olduğunu söyledi. Başka bir doktordan da fikir aldım o da Panorama yı söyledi. Tabii zaten hepsi tanı değil tarama testi. %1-2 lik yanılma payları var

12.haftada kız denildi 18.haftadayım kesin erkek dediler
Merhabalar ozelemi gitmistiniz. Bende cift yumurta ikizlerine hamileyim. Suan tam 11 hafta 5 gunluk hamileyim. 11+2 de dr ikiside kiza benziyor dedi. Biz aslinda sormadik daha ogrenmek de istememistik. Doktor kemik yapisi falan bisiler dedi oyle yorum yapti bi anda. Bana hic farketmez saglikli olsunlar yeter. Ama esim 1 i kiz 1 i erkek olmasini cok istiyordu ikisinide merak ediyorum derdi. Biraz üzüldü o uzulunce bnde ona kıyamadım. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah.

Merhabalar ozelemi gitmistiniz. Bende cift yumurta ikizlerine hamileyim. Suan tam 11 hafta 5 gunluk hamileyim. 11+2 de dr ikiside kiza benziyor dedi. Biz aslinda sormadik daha ogrenmek de istememistik. Doktor kemik yapisi falan bisiler dedi oyle yorum yapti bi anda. Bana hic farketmez saglikli olsunlar yeter. Ama esim 1 i kiz 1 i erkek olmasini cok istiyordu ikisinide merak ediyorum derdi. Biraz üzüldü o uzulunce bnde ona kıyamadım. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah.
Hem ikiz hemde 11 haftada tahmin😏 bana fazla erken gibi geldi… bize :12 de kıza benziyor dedi 16da erkek olduğu anlaşıldı bence biraz daha bekleyin

12 haftalıkken öğrendim. Ama %70 gibi bir oran söylemişti kesinliği yoktu, erkek demişti doktor. 14.haftada başka doktor kesin olarak erkek demişti.

X