- 13 Ocak 2020
- 44.945
- 170.967
- 33
Mesajınızı görmemişim. Değişmedi.Merhaba cinsiyet 18. Haftada değişti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajınızı görmemişim. Değişmedi.Merhaba cinsiyet 18. Haftada değişti mi
Yani orasını demedi zaten yüzde 51 demişti. Yüksek bi oran değil.İlerleyen haftalarda netleşir demişti.Size kaçıncı haftada söyledi bunuKız olduğu kanısına nasıl vardı? Bana bacak arası boş duruyor kız olabilir dedi
14 haftalıkkenYani orasını demedi zaten yüzde 51 demişti. Yüksek bi oran değil.İlerleyen haftalarda netleşir demişti.Size kaçıncı haftada söyledi bunu
Bence testinizi 12-13 ten sonra yaptırın. Hafta ilerledikçe sonuç daha doğru oluyormuş. Bir de benim doktorum nifty markada geçen sene çok hata olduğunu ve bir sürü dava olduğunu söyledi. Başka bir doktordan da fikir aldım o da Panorama yı söyledi. Tabii zaten hepsi tanı değil tarama testi. %1-2 lik yanılma payları varBen artik usg'ye birakmiyorum, ikili/ uclu/ dortlu test de yapmiyorum; 10. Hafta Nifty Test ve kesin sonuc )
Tum arkadaslarimi da boyle yonlendiriyorum tavsiye ederim
Selamlar ozele mi gitmistiniz?12. Hafta kız gibi dedi 16 da kesinleşti erkek
Merhabalar ozelemi gitmistiniz. Bende cift yumurta ikizlerine hamileyim. Suan tam 11 hafta 5 gunluk hamileyim. 11+2 de dr ikiside kiza benziyor dedi. Biz aslinda sormadik daha ogrenmek de istememistik. Doktor kemik yapisi falan bisiler dedi oyle yorum yapti bi anda. Bana hic farketmez saglikli olsunlar yeter. Ama esim 1 i kiz 1 i erkek olmasini cok istiyordu ikisinide merak ediyorum derdi. Biraz üzüldü o uzulunce bnde ona kıyamadım. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah.12.haftada kız denildi 18.haftadayım kesin erkek dediler
Merhaba. Sonuc degistimi? Kizinizmi oglunuz mu oldu?11+5 de doktorum önce %100 kız dedi . Sonra da 13, 14 haftada tekrar bakıp kesinleştiririz yine de dedi . 3 hafta sonra gidince değişecek mi bakalım :)
evetSelamlar ozele mi gitmistiniz?
Hem ikiz hemde 11 haftada tahmin bana fazla erken gibi geldi… bize :12 de kıza benziyor dedi 16da erkek olduğu anlaşıldı bence biraz daha bekleyinMerhabalar ozelemi gitmistiniz. Bende cift yumurta ikizlerine hamileyim. Suan tam 11 hafta 5 gunluk hamileyim. 11+2 de dr ikiside kiza benziyor dedi. Biz aslinda sormadik daha ogrenmek de istememistik. Doktor kemik yapisi falan bisiler dedi oyle yorum yapti bi anda. Bana hic farketmez saglikli olsunlar yeter. Ama esim 1 i kiz 1 i erkek olmasini cok istiyordu ikisinide merak ediyorum derdi. Biraz üzüldü o uzulunce bnde ona kıyamadım. Bakalım rabbim hayırlısını nasip etsin insallah.
Değişmedi , kızım var şuanMerhaba. Sonuc degistimi? Kizinizmi oglunuz mu oldu?