Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne şanslısınız erkenden öğrenmişsiniz12. haftada
Bende cuma günü gideceğim bakalım 14+3 olacağız o gün19. Haftada öğrendim öncesinde netleşmediği için doktorum heyecana kapılmayım diye biraz bekletti
Aaa:) Değişmesi ilginç. Tam tersi oluyor da erkekte olması ilginç. Detaylı ultrasonda bakmış mıydı?Merhaba 13. haftada erkek dedi doktorum 17. haftda kız olduğu kesinleşti yani bazen 12-13. haftalardaki sonuçlar değişebiliyor.
Yok daha detaylı ultrasona girmedim ama 23. haftalık oldum kız diyor kesin yani kızdır heralde bana da ilginç geldi ama valla anlamadımAaa:) Değişmesi ilginç. Tam tersi oluyor da erkekte olması ilginç. Detaylı ultrasonda bakmış mıydı?
Gönlünüzden geçen olmuştur inşallahYok daha detaylı ultrasona girmedim ama 23. haftalık oldum kız diyor kesin yani kızdır heralde bana da ilginç geldi ama valla anlamadım
Merhaba cinsiyet 18. Haftada değişti mi13. Haftada büyük ihtimal kız dedi 18. Haftada netleşti.
Ben de merak ettim değişti mi 18. Haftada da kız mı dendiMerhaba cinsiyet 18. Haftada değişti mi
11+5 te %51 kız dedi. 17. Haftada kesin olarak erkek dedi. Çok belirgindi biz de gördük şükürKızlar cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz???
Kız olduğu kanısına nasıl vardı? Bana bacak arası boş duruyor kız olabilir dedi11+5 te %51 kız dedi. 17. Haftada kesin olarak erkek dedi. Çok belirgindi biz de gördük şükür