Doğuma Hazırlık Cinsiyeti ne acaba yardımcı olur musunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Masallah ya karnızın guzel buyumus tebrıkler oncelıkle. Benım daha o kadar cıkmadı. Ben erkek derdım galıba bı yerde se parmagını emıyor yesınler onu cok tatlı.
Ayy canimm benimm evet valla 49la hamile kaldim zaten zayif olduğuma karnim hemen firladi belli etti bir haftada bile o kadar cok değişiyor ki büyüdüğünu hissediyorum gerim gerim geriliyo karnim Canim karnima bakanlar sivri erkek gelicek diyorlar ultrasona bakanlar kiz gibi hem kizlar gec gösterir diyorlar bakalim hangisi olucak bende cok merak ediyorum evet evet ne hareketleri var bi görsen benimde yiyesik geliyo dogsun bi ısırıcam onu

Arkadasımın bebıs 17. Haftada gosterdı erkek oldu. Ic karnın kucukse sıvrı cıkıyor yanı krnına bakma daha yayvan benım erkek olacak ınsaşlah. Utrasyon bence erkek gıbı bana oyle geldı. Ogrenırsen yaz canım.

Aynen canim haklisin aslinda yapi meselesi gobusun sekli 10 gun sonra canim kontrolum bende bekliyorum bakalim heyecanla unutsam bile yaz sen bana oyy senin paşa geliyo demek az kalmis ama doguma sicaklarda ben bile zorlaniyorum simdiden allah yardimcin olsun canim

Sukurler olsun ılk 4 ayım zor gectı sımdı rahatm senın gobusten kucuk bebıs cokta kılo almadm sımdılık ıyıyız bakalm.

Sukurler olsun ılk 4 ayım zor gectı sımdı rahatm senın gobusten kucuk bebıs cokta kılo almadm sımdılık ıyıyız bakalm.
aman aman iyi geçsin zaten canim belki ondan da olabilir senin gobus kucuk ya bana hemen basıyorlar 8 9 aylikken düşünemiyorum kendimi

Eklentiler

• 20190716_191549.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 108
  • 20190716_191549.jpg
    67,6 KB · Görüntüleme: 137
  • 20190716_191555.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 109
Sanirim erkek. Bi de masallah ne guzel bi ultrasyon resmi bu resmen poz vermis melek ya

Arkadaslar benim doktorumda net birsey soyleyemem goremedim ama kiz diyebiliriz dedi. Sizce nedir ?

Eklentiler

• 20190820_195337.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 135
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…