- 29 Mayıs 2019
- 248
- 509
- 33
- Konu Sahibi Yasemintek
-
Oyy prenses mi gelicek acabaKız gibi görünüyor sağlıkla gelsin :)
Ayy canimm benimm evet valla 49la hamile kaldim zaten zayif olduğuma karnim hemen firladi belli ettiMasallah ya karnızın guzel buyumus tebrıkler oncelıkle. Benım daha o kadar cıkmadı. Ben erkek derdım galıba bı yerde se parmagını emıyor yesınler onu cok tatlı.
Arkadasımın bebıs 17. Haftada gosterdı erkek oldu. Ic karnın kucukse sıvrı cıkıyor yanı krnına bakma daha yayvan benım erkek olacak ınsaşlah. Utrasyon bence erkek gıbı bana oyle geldı. Ogrenırsen yaz canım.Ayy canimm benimm evet valla 49la hamile kaldim zaten zayif olduğuma karnim hemen firladi belli ettibir haftada bile o kadar cok değişiyor ki büyüdüğünu hissediyorum gerim gerim geriliyo karnim Canim karnima bakanlar sivri erkek gelicek diyorlar ultrasona bakanlar kiz gibi hem kizlar gec gösterir diyorlar bakalim hangisi olucak bende cok merak ediyorum evet evet ne hareketleri var bi görsen benimde yiyesik geliyo dogsun bi ısırıcam onu
Aynen canim haklisin aslinda yapi meselesi gobusun sekliArkadasımın bebıs 17. Haftada gosterdı erkek oldu. Ic karnın kucukse sıvrı cıkıyor yanı krnına bakma daha yayvan benım erkek olacak ınsaşlah. Utrasyon bence erkek gıbı bana oyle geldı. Ogrenırsen yaz canım.
Sukurler olsun ılk 4 ayım zor gectı sımdı rahatm senın gobusten kucuk bebıs cokta kılo almadm sımdılık ıyıyız bakalm.Aynen canim haklisin aslinda yapi meselesi gobusun sekli10 gun sonra canim kontrolum bende bekliyorum bakalim heyecanla unutsam bile yaz sen bana oyy senin paşa geliyo demek az kalmis ama doguma sicaklarda ben bile zorlaniyorum simdiden allah yardimcin olsun canim
aman aman iyi geçsin zaten canimSukurler olsun ılk 4 ayım zor gectı sımdı rahatm senın gobusten kucuk bebıs cokta kılo almadm sımdılık ıyıyız bakalm.
Nub a göre bakar mısın cinsiyet nedir 12+3 HaftaBurda bebek cok küçük.cinsiyetine nub teorisine göre bakıyorum.burda daha nubu bile yok.11 12 haftalarda belli olur anca
KızNub a göre bakar mısın cinsiyet nedir 12+3 Hafta
Kiz gibi canimNub a göre bakar mısın cinsiyet nedir 12+3 Hafta
Prenses gibiNub a göre bakar mısın cinsiyet nedir 12+3 Hafta
Bacak arasinda cikinti var gibi erkek bence dr bisey soylemedimiArkadaşlar fikri olan yok mu
Erkek dedi ama emin olamadım bende tecrübeli arkadaşların fikrini almak istedimBacak arasinda cikinti var gibi erkek bence dr bisey soylemedimi
Kız senin ki dizlerini karnına çekmiş sıpaBanada bakarmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?