- 22 Nisan 2019
- 3
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi Yasemintek
12+2 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da erkek gibi geldi doktor kesin birşey söylemeyince merak sardı ilk heyecan olunca bir deAttım umarim tutar erkek gibi geldi bana.
Içimde ki sesler ele.dedi bi an.
Hadi inşallah sağlıkla gelsin de.Erkek gibi
Hakkinda hayırlısı olsun. Saglikli olsun cinsiyeti önemli degil.Bana da erkek gibi geldi doktor kesin birşey söylemeyince merak sardı ilk heyecan olunca bir de
S3nce bu nedir kiz banada bir tahmin yaparmisin karindan usg ramizmi ramzimi o teoriye gore anliyosan rica etsemKız bu bebek
Burda bebek cok küçük.cinsiyetine nub teorisine göre bakıyorum.burda daha nubu bile yok.11 12 haftalarda belli olur ancaS3nce bu nedir kiz banada bir tahmin yaparmisin karindan usg ramizmi ramzimi o teoriye gore anliyosan rica etsem
Himm anladim ramiz teosrisi varmis kesedeki konumuna gore suan 9 haftalik olduk 11.haftada sana tekrar resim aticam o zaman tesekkur ederim cevabin icinBurda bebek cok küçük.cinsiyetine nub teorisine göre bakıyorum.burda daha nubu bile yok.11 12 haftalarda belli olur anca
Erkeğe benziyor ama doktor söylemedi mi? Biz 12. Haftada öğrenmiştik12+2 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir mısınız?Eki Görüntüle 2261363
Kız gibi görünüyor sağlıkla gelsin :)17 haftalık hamileyim 1 hafta once kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor belki icinize dogar belli mi olur maksat eglenmek ilk attıklarım 12 13. haftalar sonraki 16 17. haftanin ultrasonlari
Masallah ya karnızın guzel buyumus tebrıkler oncelıkle. Benım daha o kadar cıkmadı. Ben erkek derdım galıba bı yerde se parmagını emıyor yesınler onu cok tatlı.17 haftalık hamileyim 1 hafta once kontrolum vardi şükür bebeğim çok iyi ama cinsiyetini ogrenemedik doktorum bi yorumda bulunmak istemediğini tam emin olduğunda söylemek istediği söyledi. Eşim ve benim için öncelik tabii sağlıklı olması ama ilk olunca insan cok heyecanlı ve merakli oluyor .Bazen karın yapisindan ve ultrasondan anlayanlar oluyor belki icinize dogar belli mi olur maksat eglenmek ilk attıklarım 12 13. haftalar sonraki 16 17. haftanin ultrasonlari