D diladuru Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2019 2.603 3.375 63 33 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Neva01 #21 çikolata ye portakal suyu iç 15 dk bekle öyle gir ultrasona her şeyini görürsünüz :) veya başka bir doktora da gidebilirsin.
çikolata ye portakal suyu iç 15 dk bekle öyle gir ultrasona her şeyini görürsünüz :) veya başka bir doktora da gidebilirsin.
BlairWaldorf_23 Be your own hero ! Kayıtlı Üye 28 Nisan 2011 538 406 303 Almanya 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Neva01 #22 Kahvetelvesimoon .!.: Down sendromu taramasi baska sekilde bilinemezki test gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ben doktoruma sordum rutin kontrolde ense kalınlığı ve burun şekli vs hepsi normaldi. O yüzden test e göndermedi. Ben de gerek duymadım açıkçası.
Kahvetelvesimoon .!.: Down sendromu taramasi baska sekilde bilinemezki test gerekiyor Genişletmek için tıkla... Ben doktoruma sordum rutin kontrolde ense kalınlığı ve burun şekli vs hepsi normaldi. O yüzden test e göndermedi. Ben de gerek duymadım açıkçası.
N Neva01 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2019 69 23 8 27 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Neva01 #23 aijoo .!.: 19 haftada detayli usg basliyor. Bende dun 17 haftalikken ogrendim. Ona da. Yuksek olasilikla kiz dedi bende kasim basinda detayli usg de kesinlestiririm artik diyorum Genişletmek için tıkla... Canım pazartesi günü özel hastaneden randevu aldım birde ordaki doktora sorcam bakalım nediycek ozaman tam 19 haftalik olucak hayırlısı insallah
aijoo .!.: 19 haftada detayli usg basliyor. Bende dun 17 haftalikken ogrendim. Ona da. Yuksek olasilikla kiz dedi bende kasim basinda detayli usg de kesinlestiririm artik diyorum Genişletmek için tıkla... Canım pazartesi günü özel hastaneden randevu aldım birde ordaki doktora sorcam bakalım nediycek ozaman tam 19 haftalik olucak hayırlısı insallah
N Neva01 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2019 69 23 8 27 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Neva01 #24 aijoo .!.: Birde annem kardeşimi 6 aylikken ogrenmisti kadin kafayi yicekti Genişletmek için tıkla... Ayyy çok merak ediyorum
aijoo .!.: Birde annem kardeşimi 6 aylikken ogrenmisti kadin kafayi yicekti Genişletmek için tıkla... Ayyy çok merak ediyorum
N Neva01 Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2019 69 23 8 27 2 Ekim 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Neva01 #25 diladuru .!.: çikolata ye portakal suyu iç 15 dk bekle öyle gir ultrasona her şeyini görürsünüz :) veya başka bir doktora da gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü özel hastaneden randevu aldım portakal suyunu mutlaka icicdm inşallah netleştir
diladuru .!.: çikolata ye portakal suyu iç 15 dk bekle öyle gir ultrasona her şeyini görürsünüz :) veya başka bir doktora da gidebilirsin. Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü özel hastaneden randevu aldım portakal suyunu mutlaka icicdm inşallah netleştir