Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyeti hala goremiyor doktorumuz 😐😐
- Konu Sahibi Neva01
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Ekim 2018
- 3.548
- 6.271
- 158
Teşekkürler en önemlisi o zaten :)Genelde erkek cocuk daha önce belli oluyor ya da yanilma payi pek olmuyor .Saglikli,Hayirli evlat olsun
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
garanti olsun 16 yi bekle derimBen 13 haftalikim cinsiyet tahmini yaparmi doktor
Amin Canmmm inşallah :) hsaglikla buyutun yavru meleginiziO belli olmuyor canim m. Bizede ayni kiz gibi erkek gibi deyip durdu 6 ayyda net kiz dedive 5 aylik bir meleğim var. Allsh sağlıklı ömürler versin hem benim kuzuma hem de sizinkilere
Belli olmuyor demekki o anki pozisyon la alakalı bir durum sanırım kızlar kendini geç gösterir diyolar da 2 hafta daha bekleyip 20 haftada gidicem inşallah sağlıkla büyütün minik kuşunuzuArkadasimin oglu 21. Haftada gosterdi. Benim kiz 12. Haftada
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Hiç öyle klişelere kendinizi kaptırmayın. 20 haftaya kadar öğrenemedik, doktorum da üzerinde durmadı. Tahmin de yapmadı.
Sağdan soldan hep aynı lafları duydum. Kızım olacak demek ki diye kız eşyası bakmaya başladım.
20 haftanın bitiminde detaylı ultrason da başka bir doktor dürte dürte zorla pozisyonu değiştirdi ve erkek olduğunu gördük.
Emin misiniz dedim çünkü ben kendimi kız olduğuna inandırdım. Eminim tabi her şey meydanda dedi
Sonra yine haftalarca hiç göstermedi. 32 haftalık olduk dünkü kontrolde ancak tekrar görebildim. Çok nazlı bi oğlum olacak galiba .
Bebeğiniz için önce sağlık diliyorum. Biraz daha sabredin inşallah öğrenirsiniz
Sağdan soldan hep aynı lafları duydum. Kızım olacak demek ki diye kız eşyası bakmaya başladım.
20 haftanın bitiminde detaylı ultrason da başka bir doktor dürte dürte zorla pozisyonu değiştirdi ve erkek olduğunu gördük.
Emin misiniz dedim çünkü ben kendimi kız olduğuna inandırdım. Eminim tabi her şey meydanda dedi
Sonra yine haftalarca hiç göstermedi. 32 haftalık olduk dünkü kontrolde ancak tekrar görebildim. Çok nazlı bi oğlum olacak galiba .
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Ikili test ense kalinligi ölcumu nasildi sizin.bugun ultrasonda salladı bastırdı ölcemedi doktor yarin cagirdiHiç öyle klişelere kendinizi kaptırmayın. 20 haftaya kadar öğrenemedik, doktorum da üzerinde durmadı. Tahmin de yapmadı.
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
13+4 hsftalikim bugun doktor çıkıntı var gibi dedi .erkekmi dedim ama kesin bisey diyemem daha dediGenelde erkek cocuk daha önce belli oluyor ya da yanilma payi pek olmuyor .Saglikli,Hayirli evlat olsun
Ben ikili test yaptırmadım. 12 haftada normal kontrolüm vardı. Doktor her şey yolunda görünüyor, normal ultrason ölçümüne göre tüm ölçüler olması gerektiği gibi dedi ve beni teste göndermedi.Ikili test ense kalinligi ölcumu nasildi sizin.bugun ultrasonda salladı bastırdı ölcemedi doktor yarin cagirdi
Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada doktor şüpheli bir şey görmediği veya sizin daha önce bi düşüğünüz vs olmadığı sürece yaptırmıyor.
- 23 Aralık 2017
- 645
- 1.218
- 113
- 29
- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Down sendromu taramasi baska sekilde bilinemezki test gerekiyorBen ikili test yaptırmadım. 12 haftada normal kontrolüm vardı. Doktor her şey yolunda görünüyor, normal ultrason ölçümüne göre tüm ölçüler olması gerektiği gibi dedi ve beni teste göndermedi.
Ben yurtdışında yaşıyorum. Burada doktor şüpheli bir şey görmediği veya sizin daha önce bi düşüğünüz vs olmadığı sürece yaptırmıyor.
19 haftada detayli usg basliyor. Bende dun 17 haftalikken ogrendim. Ona da. Yuksek olasilikla kiz dedi bende kasim basinda detayli usg de kesinlestiririm artik diyorum18 haftalik hamileyim doktor kız gibi erkek gibi sürekli pozisyonu uygun değil deyip gönderiyo merak ediyorum bu cinsiyet ne zaman net oĺcak ☺ ayrıca geç belli olanların cinsiyetleri kız mı ?