Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyeti beraber hesaplayalım
- Konu Sahibi ayse2325
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Benmki belli ama yinede tutucakmi bakabiliriz 27/01/1994 dogumluyum 1 temmuz 2022 son adet tarihim bakalim tutucakmiKızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
- 14 Mayıs 2022
- 778
- 846
- 33
Yani bilemedim. Sonuçta cinsiyet kromozomu erkekten geliyor. Bizimle pek bir alakası yok İkiz olunca nasıl hesaplanıyor peki Çılgınsınız vallahiKızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
Erkek diyorBenmki belli ama yinede tutucakmi bakabiliriz 27/01/1994 dogumluyum 1 temmuz 2022 son adet tarihim bakalim tutucakmi
Valla o kadarını bilmiyorum bende merak saldım o yüzden bi emin olmak istedimYani bilemedim. Sonuçta cinsiyet kromozomu erkekten geliyor. Bizimle pek bir alakası yok İkiz olunca nasıl hesaplanıyor peki Çılgınsınız vallahi
- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
Bende tutmadı çin takvimi o a göreValla o kadarını bilmiyorum bende merak saldım o yüzden bi emin olmak istedim
Ay şimdi anladım siz söyleyin ben bi bakayımBende tutmadı çin takvimi o a göre
- 16 Ocak 2021
- 4.197
- 7.641
- 108
- 29
01.01.1995 doğum tarihim son adet 24 ekimAy şimdi anladım siz söyleyin ben bi bakayım
Kız diyor valla01.01.1995 doğum tarihim son adet 24 ekim
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Erkek diyorbende tutmadi benm ki kiz
- 22 Eylül 2022
- 386
- 101
- 33
- 30
Bende tutmadi benmki kizErkek diyor
- 6 Mart 2023
- 7
- 1
- 1
- 33
Merhaba bizim içinde bakabilir misiniz 01.06.1991 en son adet tarihi 16 Kasım 2022Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
1992 de doğdum son adet tarihim 17 ocak 2023Kızlar selam bi sayfa buldum bebek cinsiyetlerini %89 oranında biliyormuş bende hesaplamaya başladım doğru mu yanlış mı beraber bakalım mı hangi yılda doğdunuz hangi ay hamile kaldınız bi nevi Çin takvimi ama doğdumuz yılların miladi takvime göre belli bi günleri varmış o yüzden +1 +2 hesaplanması kafa karıştırıyor ben bakıp söylerim size anlatması epey bi zor daha önce bebeğiniz olduysa ona da bakalım sağlanmasını yapalım
İlki kız ikinci erkek çıkıyorilk çocuğuma 11.12.2020 hamile kaldım
ikincisi 06.12.2022
doğum tarihi 01.08.1998
Kız diyor sizin içinMerhaba bizim içinde bakabilir misiniz 01.06.1991 en son adet tarihi 16 Kasım 2022
- 30 Haziran 2022
- 144
- 183
- 33
- 34