- Konu Sahibi camdanpabuclar
merhaba kizlar ben 15+4 gunluk hamileyim ama doktorlar bebegimin cinsiyetini goremiyorlar neden acaba?kiz mi ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kizlar ben 15+4 gunluk hamileyim ama doktorlar bebegimin cinsiyetini goremiyorlar neden acaba?kiz mi ki?
cnm ben ilk defa bugun gittim cinsiyet icin cunku doktorum 16.haftadan once kesinliklr soylemem dedi bygunde sabah gittim cocugun bacaklari bnm rahmimdeymis pozisyonda degostirmedi cok az hareket etti ya baya uzuldum amaKiz olabilir canm.kizlar geç gösterir derler normalde 10 haftada ogrenn bile var ama erkek daha erken gsterio 12 den itbren belli oluyo genelde
cnm ben ilk defa bugun gittim cinsiyet icin cunku doktorum 16.haftadan once kesinliklr soylemem dedi bygunde sabah gittim cocugun bacaklari bnm rahmimdeymis pozisyonda degostirmedi cok az hareket etti ya baya uzuldum ama
Himm.hdi ya ozman bilemem.canim hayrlisi olsun gene Rabbim gönlünee göre versin
amin cnn snada Insallah seninki belli mi?
hayirlisi cnm insallah cin takviminr baktin mi?kac kilo aldin ya cnm sn bn 6,5 almisimYok cnm ya.bende.meraktan çatliyrm ama 11 haftada gtmistm erken ddi bidaki muaynem 2 hafta snra anca ozman ogrenirsem
hayirlisi cnm insallah cin takviminr baktin mi?kac kilo aldin ya cnm sn bn 6,5 almisim
Öyle tabi canm normlde benm son adetim 23 subat ama gec dollenme dio doktor 3 mart hesaplıo Subata bakarsam erkek marta bakarsam kiz bende anlamdm ;l ) senn ne cikio cin takviminde
Ben 2 kilo aldm ama ben hamile olmadan önce de kilo
ben zayiftim cnm o yuzden baya aldim 49dum belki ondan bir anda aldim bnm cin takvimine gore erkek ama dogru mu diil mi bilmyrm yuzuk yontemini denedn mi?
Öyle tabi canm normlde benm son adetim 23 subat ama gec dollenme dio doktor 3 mart hesaplıo Subata bakarsam erkek marta bakarsam kiz bende anlamdm ;l ) senn ne cikio cin takviminde
Ben 2 kilo aldm ama ben hamile olmadan önce de kilo
ben zayiftim cnm o yuzden baya aldim 49dum belki ondan bir anda aldim bnm cin takvimine gore erkek ama dogru mu diil mi bilmyrm yuzuk yontemini denedn mi?
Him valla canim o yüzük işini beceremedm ama yastgn altina bicak makas koyuyo biri sen gormuosun otruosun.birine bicaga otrrsan erkek makas kiz ben bicaga oturdum )
Bunlar batil inanc ya bide ikili testte fbhcg değeri var ondanda anlasiliomus senn o değer kac
bnm doktorun soylemedi oyle deger fln cnm ztn 3 gun sonra cikiyo o test dr beni aradi dedi tehlikeli bisy yok ama soylemedi valla bilmyrm bnde cok merak ediyrm kalcadan kilo aliyrm goguslerim baya sisti kiz olabilir belkiHim valla canim o yüzük işini beceremedm ama yastgn altina bicak makas koyuyo biri sen gormuosun otruosun.birine bicaga otrrsan erkek makas kiz ben bicaga oturdum )
Bunlar batil inanc ya bide ikili testte fbhcg değeri var ondanda anlasiliomus senn o değer kac
bnm doktorun soylemedi oyle deger fln cnm ztn 3 gun sonra cikiyo o test dr beni aradi dedi tehlikeli bisy yok ama soylemedi valla bilmyrm bnde cok merak ediyrm kalcadan kilo aliyrm goguslerim baya sisti kiz olabilir belki
Him ozman blmiorm.valla benm.belli olmuo kilo pek göbekde çok cikmadi yk yani. :) hayrlisi sağlıklı olsunlar yaa
amin cnm insallah haber verirsin Allah yardimcimiz olsunHim ozman blmiorm.valla benm.belli olmuo kilo pek göbekde çok cikmadi yk yani. :) hayrlisi sağlıklı olsunlar yaa
amin cnm insallah haber verirsin Allah yardimcimiz olsun
Tmm.cnm verrm.snde ver merk ederm