Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım seni hatırladım bana kız demiştin 6haftalıkta keseye göre teşekkür ederim doktor dedi dönmüyor salladı yok banamısın demedi bu pozisyonu sevmis ugrastık sadece ayaklarını itip durdu
Benim kızım da böyle.. Sürekli alnı secdede İmanlı gızımm 17 haftalıkken öksüre öksüre döndürebildim ki zorla.. Daha Dün öğrendik cinsiyetini Kızlar genelde böyle duruyormuş. Doktor öyle söyledi ne kadar doğru bilemem.
Benim kızım da böyle.. Sürekli alnı secdede İmanlı gızımm 17 haftalıkken öksüre öksüre döndürebildim ki zorla.. Daha Dün öğrendik cinsiyetini Kızlar genelde böyle duruyormuş. Doktor öyle söyledi ne kadar doğru bilemem.
Canım merhaba bana da bakabilir misin karından ultrason ile bakıldı daha önce kız demiştin ama o zaman çok küçüktü daha 5 haftalıktı biraz daha büyüdük şimdi
Canım merhaba bana da bakabilir misin karından ultrason ile bakıldı daha önce kız demiştin ama o zaman çok küçüktü daha 5 haftalıktı biraz daha büyüdük şimdi