• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lavinyacicegi

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
8
Doktor kıza benziyor dedi 13haftalık kız mı sizce göstermedi hiç hep namaz pozisyonunda

Eklentiler

• CEE12234-A010-483F-A29B-1D6233B37557.jpeg
    CEE12234-A010-483F-A29B-1D6233B37557.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 28
Canım seni hatırladım bana kız demiştin 6haftalıkta keseye göre teşekkür ederim doktor dedi dönmüyor salladı yok banamısın demedi bu pozisyonu sevmis ugrastık sadece ayaklarını itip durdu

Benim kızım da böyle.. Sürekli alnı secdede 🥹 İmanlı gızımm 😍 17 haftalıkken öksüre öksüre döndürebildim ki zorla.. Daha Dün öğrendik cinsiyetini 🥳 Kızlar genelde böyle duruyormuş. Doktor öyle söyledi ne kadar doğru bilemem.

Benim kızım da böyle.. Sürekli alnı secdede 🥹 İmanlı gızımm 😍 17 haftalıkken öksüre öksüre döndürebildim ki zorla.. Daha Dün öğrendik cinsiyetini 🥳 Kızlar genelde böyle duruyormuş. Doktor öyle söyledi ne kadar doğru bilemem.
Ayy hoşuma gitti bu resmi ya saglıklı olsunda canım benimde doktor salladı karnımı yok banamısın demedi 😂😂

Çok tatlı duruyor kız gibi
Canım merhaba bana da bakabilir misin karından ultrason ile bakıldı daha önce kız demiştin ama o zaman çok küçüktü daha 5 haftalıktı biraz daha büyüdük şimdi

Eklentiler

• IMG_4399.jpeg
    IMG_4399.jpeg
    49,6 KB · Görüntüleme: 17
Back