- 8 Aralık 2023
- 43
- 20
- 3
- 31
- Konu Sahibi 2 cocukanne
-
Ultrason fotoğrafı yok mu?Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 17 haftalık hamileyim 14 haftalık hamileliğim de doktora gittim cinsiyet için doktor daha küçük görebilirsem söylerim dedi sonra erkek olabilir belki dedi benim de 4 yaşında bir oğlum var kız istiyorum hayırlı sqğlıklı şekilde birde bebeğim hep sol tarafta sizde nedir cinsiyet değişir mi
Ultrason fotoğrafı yok m
Var anlar mısınız?Ultrason fotoğrafı yok mu?
Tamadır akşam gönderiver sizeBı atın eğer gözüküyorsa yorum yaparım tabi kafa yapisina ve nubuna göre . 2 2 cocukanne
Bı atın eğer gözüküyorsa yorum yaparım tabi kafa yapisina ve nubuna göre . 2 2 cocukanne
Hayırlısı olsun akşam atarım diğer fotoğrafını daBacak arası gözükmüyor canım. Ama kafa yapısı erkeğe benziyor 2 2 cocukanne
Tamamdır . Buralardayım benHayırlısı olsun akşam atarım diğer fotoğrafını da
Teşekkür ederimBacak arası gözükmüyor canım. Ama kafa yapısı erkeğe benziyor 2 2 cocukanne
Tamamdır . Buralardayım ben
İyi akşamlar arıcam fotoğrafı ama hiç net değil yani hiç biley gözükmüyor bir bakım istersenizTamamdır . Buralardayım ben
Hiç belli olmaz canim genelde kizlar solda olur ama tabi istisnada olabilir cinsiyet net olarak 20. Haftada kesinlesir zaten canimKızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 17 haftalık hamileyim 14 haftalık hamileliğim de doktora gittim cinsiyet için doktor daha küçük görebilirsem söylerim dedi sonra erkek olabilir belki dedi benim de 4 yaşında bir oğlum var kız istiyorum hayırlı sqğlıklı şekilde birde bebeğim hep sol tarafta sizde nedir cinsiyet değişir mi
Benimde 9 haftalik canim hayirli olsun bu arada sağ dami soldami seninkiBen de merak ediyorum 9 haftalık
Eki Görüntüle 3348689
Bilmiyorum ortada sankiBenimde 9 haftalik canim hayirli olsun bu arada sağ dami soldami seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?