• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hkonul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
12
3
86
Bayburt
Merhabalar 14 hafta 3 günlük hamileyim. İlk Dr %90 erkek dedi özele gittim kız gibi duruyor dedi tekrar devlete gittim önce kız sonra erkek dedi şimdi tekrar özele gittim 45 derece cikinti var dedi erkek gibi ama cinsiyet için erken kız da olabilir dedi benm ki gibi olan var mı acaba? 45 derece cikinti ne demek?

Kemik yapisindan bahsediyor sanırım canım . Ama çok erken cinsiyet için bence beklemelisin benim kızımda 19 a kadar erkek dediler . En iyi sonucu ayrıntılı ultrason veriyor :) biraz daha sabır

Merhabalar 14 hafta 3 günlük hamileyim. İlk Dr %90 erkek dedi özele gittim kız gibi duruyor dedi tekrar devlete gittim önce kız sonra erkek dedi şimdi tekrar özele gittim 45 derece cikinti var dedi erkek gibi ama cinsiyet için erken kız da olabilir dedi benm ki gibi olan var mı acaba? 45 derece cikinti ne demek?
Genital nub dedikleri durum . Bu durum bende de eşimden de farklı olmuş . Bana hep erkek demişler kız olmuşum eşime de kız demişler :)))))))eğer ultrason görüntülerini de koyarsaniz yardımcı olanlar olabilir

Bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı olsun da insan kendinde olmayanı istiyor. Oğlumda başından beri erkek hissediyordum bunda da kız hissediyorum tabi psikolojik mi bilemem bakalım hayırlısı

Bir oğlum var bu da kız olsun istiyorum tabi öncelikle sağlıklı hayırlı olsun da insan kendinde olmayanı istiyor. Oğlumda başından beri erkek hissediyordum bunda da kız hissediyorum tabi psikolojik mi bilemem bakalım hayırlısı
Umarim saglik sahatli ve hayirli bi kiziniz olur . :)

Cinsiyetini öğrenebildiniz mi peki ?

Güzel bir supriz bekliyor bakalım ne olacak, bu kadar farklı denildiğini ilkkez duydum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)

Genelde 16 . Haftada söylerler ben de bekliyorum 10+4 olduk henüz ben kız gibi hissediyodum ya da isteyen farklı öğrenme teknikleri kesedeki yeri falan kız gibi idi ama tam 20 haftalıkken gittik ultrason görüntüleri erkek gibiydi yani 16. Haftaya kadar beklemek lazım. Annemlere benim için hep erkek demişler eşime de hep kız demişler 😊😊😊 açıkçası o yüzden biz alacağımız her şeyin renginin bisrksuel olmasına dikkat edicez:)))) olurda minigimiz sürpriz yapar diye

Back
X