• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

happyme3

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
226
245
18
34
Kızlar doktorum 12 haftalıkken erkek dedi başka bi doktora gittim 15 haftalıkken kız dedi. Bende 12 haftalıkken erkek demişlerdi dedim tekrar bakayım ozaman dedi bakmaya çalıştı bacaklarını kapattı bebişim göstermedi. Doktor öksürmemi söyledi öksürdüm ama yinede açmadı.
Bu 15 haftalık usg fotosu bakarmısınız
450EC124-093C-4EE4-A81E-F6F6D5F4F53A.jpeg

canım ben anlayamadım ama içime kız doğdu

Aynı şey bugün benim başıma geldi,
12 haftalıkken kendi dr um %90 erkek dedi, cihazı çok güzel ve ayrtıntılı bakıyor,
Bugün akşam çok sancı hissettim, acile gittim, ordaki dr baktı, sağolsun sıkıntılı bir durum yok dedi, 14 haftalık olmuşuz, cihazı çok flu bi görüntü veriyordu, en son bi kız bebeğiniz olacak dedi. Ben de birşey söylemedim tekrar yoğunluktan. Teşekkür edip çıktım.
Sağlıklı olsun en önemlisi o, bugün cidden bi korku yaşadım ama insan merak da ediyor. Acaba kız mı erkek mi çok merak ettim akşam akşam
Sizce nedir durum anneler, yardımcı olunn kardeşinize :)

Var mı oğlunun üst resmi zahmet olmazsa
Valla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsun

Valla canım geçenlerde bende aradım bulamadım ama aklımda görüntü yani bu ikinci gebeliğim bunda henüz cinsiyet yok. Öyle benzettim bilmiyorum inşallah istediğin gşbi olur erkek mi istiyorsun
Ortada bişeyler var gibi yuvarlak sanki fark ettin mi sende

Olsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hazırlığını versin

Olsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hayırlısını versin

Olsun çok teşekkür ederim aslında elbette bunu söylerken kendimi kötü hissediyorum Allah ikisinden de tattırsın ,4 yaşında bir kızım var yine de rabbim hayırlısını versin

Bilmiyorum canım ne yalan söyliyim benzettim ha bu haftalarda cinsiyet tahmini de yanlış yani doğru olmayabiliyor. İste tabi herkes olmayanı istiyor olur inşallah sende yazarsın ;)

Back