• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cinsiyet??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allahın takdiri sanırım. .ben zaten içimden hep oğlan diyordum .hissiyatla alakalı belki de. Tuzlu ve eksi yedim hep.oğlan oldu

E Elif2655 melikezeybek melikezeybek B baby34
Gule gule buyutun kizlar ben erkek bebek isteyenler konusundayim orda cogumuzun kizi var ve bi seyler deniyoruz ama tabi takdir allahin kimisi deniyor oluyor kimiside olmuyor ben sizi gorunce merak ettim

En onemlisi rabbim ewlatsiz koymasin çaresiz koymasin

Tesekkurler

merhaba arkadaşım :)
benim de bir oğlum var . şimdi 2. ye hamileyim bir oğluşum daha oluyor.
ikisinin belirtileri tamamen farklı şöyle özetliyim mesela:
** ilkinde hem ekşi yerdim şimdikinde hep tatlı yedim
**ilkinde sivilcem olmamıştı bunda sivilcelendim (şimdi geçti)
**ilkinde yüzümde leke olmamıştı bunda leke ve çil var yüzümde
**göbek çizgisi ilkinde 12. hafta gibi baya belirgin baştan aşağı çıkmıştı, bunda sadece göbek deliği altından aşağı doğru var.
**ilkinde karnım erkek olmasına rağmen yayvandı, bunda dik
**ilkinde göbeğimde tüylenme olmuştu kaşlarım çok hızlı uzardı, bunda göbekte tüylenme yok hatta genel olarak vücudumda tüy yok :)
**ilkinde tırnaklarım çok çabuk uzardı çok canlıydı, bunda hiç uzamıyor uzayan da aksine kırılıyor hemen
** ilkinde süt dökmüş kuzu gibiydim bunda herkese herşeye sinir oluyorum genelde. Asabiyim.
**ilkinde saçlarım hiç şekil almazdı, bunda saçlarım kaymak gibi

ikili test zamanı detaylıda perinatolog nub aşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek denir dedi.seninki aşağı bakıyor dedi ama cinsiyet yorumlamak için yine de erken dedi. sonra kontrollerimde hep erkek dendi doktorum tarafından.
hatta burdaki nub yorumlayanlar da kesin kız dedi. :)

Geçenlerde kontrolüm vardı. doktoruma artık kesin erkek tir dedim. o da kesin diye birşey olmaz dedi. ama bu kadar açık gösteren bir çocuğun yanılma payı düşük dedi :)
sonuç oğlumuzu bekliyoruz .

sağlıkla gelsin kuzum
Adan Z ye kadar butun yazdiklarinla ayni seyleri yasioruz nubu dahil ve sonuç bende ikinci oglumu bekliorum butun belirtilerim ilk ve ikinci benimkide boyle cinsiyetle ilgisi yokmus demekki

Back
X