• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Cinsiyet??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esibela55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
25
9
1
32
IMG_3745.webp
1492417490008.webp
Herkese merhaba, cinsiyet ile ilgili karmasikliklarim var :) 19. haftalik hamileyim 16. haftadayken 4D ultraschall yaptirdik yapan doktor kiza benzedigini söyledi fakat bebegimin nub açısı(2D olan resimde) , hislerim, ilk hamileligime göre(kızım var) hamilelik sürecimin farkli olması, bu görüntü erkek olabilir diye düsündürüyor beni. Sizde böyle bi görüntüyle karsilastiniz mi? Bebişinizin cinsiyeti neydi ve benimki sizce ne düsünmekten catlicam Bi dahaki randevuya daha var..

Eki Görüntüle 1986220 Eki Görüntüle 1986219 Herkese merhaba, cinsiyet ile ilgili karmasikliklarim var :) 19. haftalik hamileyim 16. haftadayken 4D ultraschall yaptirdik yapan doktor kiza benzedigini söyledi fakat bebegimin nub açısı(2D olan resimde) , hislerim, ilk hamileligime göre(kızım var) hamilelik sürecimin farkli olması, bu görüntü erkek olabilir diye düsündürüyor beni. Sizde böyle bi görüntüyle karsilastiniz mi? Bebişinizin cinsiyeti neydi ve benimki sizce ne düsünmekten catlicam Bi dahaki randevuya daha var..
Nuba falan inanmiyorum. Oyle olsa drda nuba gore erkek derdi. Belurtiler kafanizi karistirmasin. Cinsiyetler ayni olsada belirtiler farkli olabilir. Bir oglum var ikinciye hamileyim. İkisinin belirtileri tamamen farkli. Bunda ilk hamileligimden farkli gidiyor. Belirtilere gore herkes kiz demisti. Ama bir oglum daha olacak:KK200:. Ayrintili usg ye girecekseniz orda genelde kesin belli oluyor

Nuba falan inanmiyorum. Oyle olsa drda nuba gore erkek derdi. Belurtiler kafanizi karistirmasin. Cinsiyetler ayni olsada belirtiler farkli olabilir. Bir oglum var ikinciye hamileyim. İkisinin belirtileri tamamen farkli. Bunda ilk hamileligimden farkli gidiyor. Belirtilere gore herkes kiz demisti. Ama bir oglum daha olacak:KK200:. Ayrintili usg ye girecekseniz orda genelde kesin belli oluyor
Nub konusunu dr.a sordugumda böyle bisey var ama buna bakarak cinsiyet söyleyemeyiz dedi tabi söylemesini beklemedim o an ama var mi yok mu merak etmistim :) hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah Bi dahaki kontrole ögrenirim umarim

merhaba arkadaşım :)
benim de bir oğlum var . şimdi 2. ye hamileyim bir oğluşum daha oluyor.
ikisinin belirtileri tamamen farklı şöyle özetliyim mesela:
** ilkinde hem ekşi yerdim şimdikinde hep tatlı yedim
**ilkinde sivilcem olmamıştı bunda sivilcelendim (şimdi geçti)
**ilkinde yüzümde leke olmamıştı bunda leke ve çil var yüzümde
**göbek çizgisi ilkinde 12. hafta gibi baya belirgin baştan aşağı çıkmıştı, bunda sadece göbek deliği altından aşağı doğru var.
**ilkinde karnım erkek olmasına rağmen yayvandı, bunda dik
**ilkinde göbeğimde tüylenme olmuştu kaşlarım çok hızlı uzardı, bunda göbekte tüylenme yok hatta genel olarak vücudumda tüy yok :)
**ilkinde tırnaklarım çok çabuk uzardı çok canlıydı, bunda hiç uzamıyor uzayan da aksine kırılıyor hemen
** ilkinde süt dökmüş kuzu gibiydim bunda herkese herşeye sinir oluyorum genelde. Asabiyim.
**ilkinde saçlarım hiç şekil almazdı, bunda saçlarım kaymak gibi

ikili test zamanı detaylıda perinatolog nub aşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek denir dedi.seninki aşağı bakıyor dedi ama cinsiyet yorumlamak için yine de erken dedi. sonra kontrollerimde hep erkek dendi doktorum tarafından.
hatta burdaki nub yorumlayanlar da kesin kız dedi. :)

Geçenlerde kontrolüm vardı. doktoruma artık kesin erkek tir dedim. o da kesin diye birşey olmaz dedi. ama bu kadar açık gösteren bir çocuğun yanılma payı düşük dedi :)
sonuç oğlumuzu bekliyoruz .

sağlıkla gelsin kuzum

merhaba arkadaşım :)
benim de bir oğlum var . şimdi 2. ye hamileyim bir oğluşum daha oluyor.
ikisinin belirtileri tamamen farklı şöyle özetliyim mesela:
** ilkinde hem ekşi yerdim şimdikinde hep tatlı yedim
**ilkinde sivilcem olmamıştı bunda sivilcelendim (şimdi geçti)
**ilkinde yüzümde leke olmamıştı bunda leke ve çil var yüzümde
**göbek çizgisi ilkinde 12. hafta gibi baya belirgin baştan aşağı çıkmıştı, bunda sadece göbek deliği altından aşağı doğru var.
**ilkinde karnım erkek olmasına rağmen yayvandı, bunda dik
**ilkinde göbeğimde tüylenme olmuştu kaşlarım çok hızlı uzardı, bunda göbekte tüylenme yok hatta genel olarak vücudumda tüy yok :)
**ilkinde tırnaklarım çok çabuk uzardı çok canlıydı, bunda hiç uzamıyor uzayan da aksine kırılıyor hemen
** ilkinde süt dökmüş kuzu gibiydim bunda herkese herşeye sinir oluyorum genelde. Asabiyim.
**ilkinde saçlarım hiç şekil almazdı, bunda saçlarım kaymak gibi

ikili test zamanı detaylıda perinatolog nub aşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek denir dedi.seninki aşağı bakıyor dedi ama cinsiyet yorumlamak için yine de erken dedi. sonra kontrollerimde hep erkek dendi doktorum tarafından.
hatta burdaki nub yorumlayanlar da kesin kız dedi. :)

Geçenlerde kontrolüm vardı. doktoruma artık kesin erkek tir dedim. o da kesin diye birşey olmaz dedi. ama bu kadar açık gösteren bir çocuğun yanılma payı düşük dedi :)
sonuç oğlumuzu bekliyoruz .

sağlıkla gelsin kuzum
İlk önce vakit ayırıp yazdiginiz icin tesekkür ederim Genelde hep kiz belirtileri farkli oglan farkli derler ya birde cevremde de kafami karistiranlar var kimi ilkinden farkli görünüyosun erkek diyo kimi cirkinlestin kiz diyo Aslinda sadece kilo aldim kilo yakismiyo yani ne bilim ilk hamileligim gibi heyecanli ve merakliyim bilmedigim cok seyi ögrendim bu sefer, bi sürü teori falan hepsi kafa karisikligi :)) haklisiniz sonucta her cocuk ayni degil ki hamilelik belirtileri ayni olsun ☺️

Herkesin farkli oluyo benimde ikinci oglum geliyor ilk hamileligimle ayni geciyor benzer bi hamilelik yasiyorum hayirlisi bakalim ama ben ikinciye tam yumurtlama gunu hamile kaldim oyuzden erkek bekliyodum oylede oldu

Herkesin farkli oluyo benimde ikinci oglum geliyor ilk hamileligimle ayni geciyor benzer bi hamilelik yasiyorum hayirlisi bakalim ama ben ikinciye tam yumurtlama gunu hamile kaldim oyuzden erkek bekliyodum oylede oldu
Hayırlısıyla saglikla dogsn inşallah :) bizde ikinciyi yani bu hamileligimi planli yaptigimizdan yumurtlama dönemi icinde oldu, kontrole 3 gün kaldi gecmiyo zaman :))

Merhaba .13 haftalik hamileyim. 3 gün önce doktorum erkek dedi .sizce yanılma payı olabilir mi ? Erkekten kıza döner mi yani??

Kız olsada 12. Haftada söylüyor doktor,enazindan burda bildigim doktor var o,12. Haftaya gelenler ona giderler hep :))

E Elif2655 B baby34 @melikezey

Merhaba kizlar ozur diliyerek bi sey soracagim ben merak ettim oglunuz olmasi icin bi cabaniz oldu mu?? Benim 1 kizim var simdi yine kizim olacak allah nasip ederse 3 u dusunursem oglusum olsun isterim merak ettim sadece simdiden tesekkurler...

E Elif2655 B baby34 @melikezey

Merhaba kizlar ozur diliyerek bi sey soracagim ben merak ettim oglunuz olmasi icin bi cabaniz oldu mu?? Benim 1 kizim var simdi yine kizim olacak allah nasip ederse 3 u dusunursem oglusum olsun isterim merak ettim sadece simdiden tesekkurler...
Allahın takdiri sanırım. .ben zaten içimden hep oğlan diyordum .hissiyatla alakalı belki de. Tuzlu ve eksi yedim hep.oğlan oldu

Back
X