- 11 Kasım 2016
- 77
- 58
- 38
- 32
- Konu Sahibi bebegimveben07
-
Okadar kötü bi durum ki seni çok iyi anlıyorum. 13 haftalıkken kendi doktorum olmayan bi doktora gitmek zorunda kaldım. Kız dedi cinsiyetine. Hem alttan hem üstten baktı. Ben yine kendi doktoruma gittim. İlk iki gidişimde bana büyük ihtimalle kız dedi. 15 haftalıkken bana %90 erkek dedi beynimden vurulmuşa döndüm. O gün hemen başka doktora gittim 4D ile bir saat inceledi ve kız dedi. 18. Haftamdayım daha bi kaç gün önce kız dedi kendi doktorum. Aradaki 5 hafta nasıl geçti gel bana sor. Bazen bi kaç doktora gitmekte fayda var. Ya da çok sabırlı olacaksın bekleyeceksin. Allah yardımcın olsunKizlar merhaba..gebeligimin 12.haftasinda kendi doktorum ultrasonda al bak bu pipisi diyerek cinsiyetinin erkek oldugunu soyledi.10 gun sonra farkli bir doktora gitmek zorunda kaldim.ayni hastanede calisan diger doktor ben sormadan kendi doktorumun cinsiyet hakkinda ne dedigini bana sordu bende erkek oldgunu soyleyince guldu.erkekten cok kiza benziyor bebegin dedi.resmen sok oldum.diger gun tekrar kendi doktoruma gittim durumu anlatinca 5 dk boyunca bebegime bakti bacak arasini yakalamaya calisti yine aynisini dedi al bak bu pipisi dedi.ben simdi kime inanayim lutfen arkadaslar bana bi yol gosterin kendi doktorumun herkes cok bilgili ve cok erken donemde cinsiyeti bildigini soyluyolar bebegimi severken bile nasil secevegimi sasirdim kiz erkek farketmez ama hangi doktora guvenmeliyim sizce
Bir gelişme var mı canım?Kizlar merhaba..gebeligimin 12.haftasinda kendi doktorum ultrasonda al bak bu pipisi diyerek cinsiyetinin erkek oldugunu soyledi.10 gun sonra farkli bir doktora gitmek zorunda kaldim.ayni hastanede calisan diger doktor ben sormadan kendi doktorumun cinsiyet hakkinda ne dedigini bana sordu bende erkek oldgunu soyleyince guldu.erkekten cok kiza benziyor bebegin dedi.resmen sok oldum.diger gun tekrar kendi doktoruma gittim durumu anlatinca 5 dk boyunca bebegime bakti bacak arasini yakalamaya calisti yine aynisini dedi al bak bu pipisi dedi.ben simdi kime inanayim lutfen arkadaslar bana bi yol gosterin kendi doktorumun herkes cok bilgili ve cok erken donemde cinsiyeti bildigini soyluyolar bebegimi severken bile nasil secevegimi sasirdim kiz erkek farketmez ama hangi doktora guvenmeliyim sizce
Bana %90 erkek dedi bak pipisi dedi. Ama bunları okuyunca arada kalıyorumOkadar kötü bi durum ki seni çok iyi anlıyorum. 13 haftalıkken kendi doktorum olmayan bi doktora gitmek zorunda kaldım. Kız dedi cinsiyetine. Hem alttan hem üstten baktı. Ben yine kendi doktoruma gittim. İlk iki gidişimde bana büyük ihtimalle kız dedi. 15 haftalıkken bana %90 erkek dedi beynimden vurulmuşa döndüm. O gün hemen başka doktora gittim 4D ile bir saat inceledi ve kız dedi. 18. Haftamdayım daha bi kaç gün önce kız dedi kendi doktorum. Aradaki 5 hafta nasıl geçti gel bana sor. Bazen bi kaç doktora gitmekte fayda var. Ya da çok sabırlı olacaksın bekleyeceksin. Allah yardımcın olsun
doktoruma eger yine erkek derse farkli bir hastanenin doktoruna gidecegim 18.haftamda ayrintili ultrasonda kesin belli olur ama 16.haftadada bence kendi doktorumun dedigi olur simdiye kadar doktorum burada un yapmis birisi tecrubeli kime sorsam yanilmaz beni bile 9.haftada bildi goremeseydi erkek oldgugunu soylemesdi felan diyorlarBir gelişme var mı canım?
Kizlar merhaba..gebeligimin 12.haftasinda kendi doktorum ultrasonda al bak bu pipisi diyerek cinsiyetinin erkek oldugunu soyledi.10 gun sonra farkli bir doktora gitmek zorunda kaldim.ayni hastanede calisan diger doktor ben sormadan kendi doktorumun cinsiyet hakkinda ne dedigini bana sordu bende erkek oldgunu soyleyince guldu.erkekten cok kiza benziyor bebegin dedi.resmen sok oldum.diger gun tekrar kendi doktoruma gittim durumu anlatinca 5 dk boyunca bebegime bakti bacak arasini yakalamaya calisti yine aynisini dedi al bak bu pipisi dedi.ben simdi kime inanayim lutfen arkadaslar bana bi yol gosterin kendi doktorumun herkes cok bilgili ve cok erken donemde cinsiyeti bildigini soyluyolar bebegimi severken bile nasil secevegimi sasirdim kiz erkek farketmez ama hangi doktora guvenmeliyim sizce
Bana da dün doktorum erkek dedi. Bak pipisi diye de gösterdi ama aklıma takılıyor. Belki değişir mi o çıkıntı kıza dönüşür mü diye. ilk yüzde 70 dedi sonra yüzde 90canim 2 hafta sonra gidecegim yine kendi
doktoruma eger yine erkek derse farkli bir hastanenin doktoruna gidecegim 18.haftamda ayrintili ultrasonda kesin belli olur ama 16.haftadada bence kendi doktorumun dedigi olur simdiye kadar doktorum burada un yapmis birisi tecrubeli kime sorsam yanilmaz beni bile 9.haftada bildi goremeseydi erkek oldgugunu soylemesdi felan diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?