- Konu Sahibi melekefeeymen
-
Neden??Yazıklar olsun be
Değişen çok okudum o yüzden soruyorum yaşayanlar yazabilir mi diye. Klitoris de pipi gibi benzetme yapılıyor.Görülen şey nasıl değişecek ki
Benim değişti ama bana doktor gösterdiği şeyi net pipi olarak göstermemişti. Bi çıkıntı gösterdi sadece yandan bakıyordu o an. Sonradan anladık ki eliymiş 16da erkek 17de kız dedi.Değişen çok okudum o yüzden soruyorum yaşayanlar yazabilir mi diye. Klitoris de pipi gibi benzetme yapılıyor.
Kaplumbağa dedenNeden??
Evet bazen bu durum olabiliyormuş ama benim doktorum nadiren dedi 16. Haftada erkek dedii değişme ihtimali varmi dedik sizin söylediğinizi söyledi ama düşük bi ihtimal hayırlı olsun erkek bebek dedi. Bdaha gitmedim bakalım. Sağlıklı olsundaDeğişen çok okudum o yüzden soruyorum yaşayanlar yazabilir mi diye. Klitoris de pipi gibi benzetme yapılıyor.
Kız ya da erkek fark ediyor mu? Sağlıklı olmasını isteyin16 hafta erkek dendi pipi gösterildi ama ben kız hissediyorum ve istiyorum. Ayrıntılı ultrasonda değişen varmı?
Boşluğuma geldiKaplumbağa deden
4 oğlum var çok şükür elhamdülillah hiçbir evlada değiştirmem. Süpriz bir bebek olduğu için kız olmasını çok istemem neden bu kadar ilginç anlamadım. Erkek kız hepsi kabulüm hayırlı sağlıklı olsun önceliğim bu uzun uzun yazmamak için bunları yazmadım. Tepkiniz çok yersiz.Allah vermiş de siz kız- erkek derdine düşüyorsunuz.
Evet içinizden kız istemiş olabilirsiniz ama cinsiyet belli olduktan sonra hala “kız istiyordum” demek şımarıklıktan başka bi şey değil.
Allah vermiş de siz kız- erkek derdine düşüyorsunuz.
Evet içinizden kız istemiş olabilirsiniz ama cinsiyet belli olduktan sonra hala “kız istiyordum” demek şım
Kız ya da erkek fark ediyor mu? Sağlıklı olmasını isteyin
.4 oğlum var çok şükür elhamdülillah hiçbir evlada değiştirmem. Süpriz bir bebek olduğu için kız olmasını çok istemem neden bu kadar ilginç anlamadım. Erkek kız hepsi kabulüm hayırlı sağlıklı olsun önceliğim bu uzun uzun yazmamak için bunları yazmadım. Tepkiniz çok yersiz.
4 oğlum var çok şükür elhamdülillah hiçbir evlada değiştirmem. Süpriz bir bebek olduğu için kız olmasını çok istemem neden bu kadar ilginç anlamadım. Erkek kız hepsi kabulüm hayırlı sağlıklı olsun önceliğim bu uzun uzun yazmamak için bunları yazmadım. Tepkiniz çok yersiz.Kız hissediyorum ayrı bir şey, istiyorum ayrı bir şey. Yani nasıl böyle konuşabiliyorsunuz sağlıklı olsun demek yerine
4 oğlum var çok şükür elhamdülillah hiçbir evlada değiştirmem. Süpriz bir bebek olduğu için kız olmasını çok istemem neden bu kadar ilginç anlamadım. Erkek kız hepsi kabulüm hayırlı sağlıklı olsun önceliğim bu uzun uzun yazmamak için bunları yazmadım. Tepkiniz çok yersiz.
Uzun uzun yazmakla alakası yok ki resmen değişir mi diye umut ediyorsunuz.4 oğlum var çok şükür elhamdülillah hiçbir evlada değiştirmem. Süpriz bir bebek olduğu için kız olmasını çok istemem neden bu kadar ilginç anlamadım. Erkek kız hepsi kabulüm hayırlı sağlıklı olsun önceliğim bu uzun uzun yazmamak için bunları yazmadım. Tepkiniz çok yersiz.
Evet suç.mu sebebim gayet mantıklıUzun uzun yazmakla alakası yok ki resmen değişir mi diye umut ediyorsunuz.
Suç diyen olmadı bu kafayla devam edin hadi selametleEvet suç.mu sebebim gayet mantıklı
Erkek pipisi ile kadın klitorısı aynı büyüklükte mi ?Değişen çok okudum o yüzden soruyorum yaşayanlar yazabilir mi diye. Klitoris de pipi gibi benzetme yapılıyor.
Bahsettiğiniz kilotoris in benzetilmesi durumu çok küçük haftalarda oluyor daha net cinsel organı oluşmadan önce onun dışında 16 haftada tamamen şeklini almış oluyor zaten net göremediyse yada kordonu pipisi olarak görmediyse degişmiyo doktor net erkek dediyse yanılma olmaz bizde bacaklar tam açık degilken %60 kız olabilir erkek olsa illaki Bi çıkıntı olur ama tabi net göremedim bacakları kapalı demişti detaylı ultrason da erkek oldugunu kesin şekilde ögrendik pipiyi gösterdi bize ilk oglumda da 16 haftada erkek dedi onda bacaklar açıktı degişmez vs olmadı16 hafta erkek dendi pipi gösterildi ama ben kız hissediyorum ve istiyorum. Ayrıntılı ultrasonda değişen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?