- 2 Ağustos 2024
- 694
- 202
- 18
- Konu Sahibi sevvalpapatya
-
Merhaba,fetal DNA ile 11. Haftada cnsiyetini,17. Haftada da güçlü hareketlerini hissettim. Aslında 16.haftada hissetmeye başlamıştım ama yanılıyorumdur diye üzerinde durmamıştım. 17. Haftada güçlü tekmelerini hissetmeye başladımMerhaba arkadaşlar ben şuanda 10+2 günlük hamileyim ve doktorum ocağın 17 sinde çağırdı ve o gün 13+1 oluyorum cinsiyetini gösterirse öğreniz dedi sizler en erken ne zaman öğrendiniz ve ilk hareketini ne zaman hissettiniz
Ayyy ne güzel tarama testleri oldun muMerhaba,fetal DNA ile 11. Haftada cnsiyetini,17. Haftada da güçlü hareketlerini hissettim. Aslında 16.haftada hissetmeye başlamıştım ama yanılıyorumdur diye üzerinde durmamıştım. 17. Haftada güçlü tekmelerini hissetmeye başladım
Fetal DNA testi yaptırdığımız için doktorum gerek görmedi,sadece 4 lü tarama testini yapmıştık o da 4. Aydaydı sanırım.Ayyy ne güzel tarama testleri oldun mu
16 da cinsiyet kesinleşti.15-16da kas seğirmesi olarak ilk hareketler hissedildi.Merhaba arkadaşlar ben şuanda 10+2 günlük hamileyim ve doktorum ocağın 17 sinde çağırdı ve o gün 13+1 oluyorum cinsiyetini gösterirse öğreniz dedi sizler en erken ne zaman öğrendiniz ve ilk hareketini ne zaman hissettiniz
Ya banada devlette doktor 16da %90 kız dedi 18de kız gibide erkek gibide tam anlamadım dedi erkek olsa pipiyi net görmesi lazım diye düşünüyorum hala net birşey dememesi saçma değil micinsiyet 16+5te, ilk hareketi 18.haftada.
erkek bebekler genelde 12.haftadan itibaren belli ediyor kendini. bizim doktor kesin olsun diye 12.haftada yorum yapmak istememişti. 16.haftada zaten çok net gördük pipiyi
Benimde içimden erkek geçiyor belki bu gitmemde belli olur hadi hayırlısıcinsiyet 16+5te, ilk hareketi 18.haftada.
erkek bebekler genelde 12.haftadan itibaren belli ediyor kendini. bizim doktor kesin olsun diye 12.haftada yorum yapmak istememişti. 16.haftada zaten çok net gördük pipiyi
Sanırım bu gitmem de tarama testi yapıcak doktorum ama ben pek yapma taraftarı değilim genellikle yanılıyorlarFetal DNA testi yaptırdığımız için doktorum gerek görmedi,sadece 4 lü tarama testini yapmıştık o da 4. Aydaydı sanırım.
Yaaa ne güzel o ilk hareketini hissetmek için can atıyorummm16 da cinsiyet kesinleşti.15-16da kas seğirmesi olarak ilk hareketler hissedildi.
Şuanda kaç haftalıksınYa banada devlette doktor 16da %90 kız dedi 18de kız gibide erkek gibide tam anlamadım dedi erkek olsa pipiyi net görmesi lazım diye düşünüyorum hala net birşey dememesi saçma değil mi
Ne güzel ya bir an önce günler geçsin istiyorumm16'da cinsiyeti öğrendik, 19'da ilk minnak hareketini hissettim net hareketlerini 20'de hissetmiştim
ayyy bende ocağın 17 sinde gidicem 13 haftalık oluyorum görürüm inşallah12+2 de cinsiyeti gördük. İlk hareketi 16. Haftada çok hafif hissettim.
Detaylı ultrasyona hangi haftada girdin16 haftada cinsiyeti söyledi 20 haftada hareketleri hissettim+detaylıda da tekrar cinsiyeti öğrenince emin oldum
Detaylıya 20. haftamda girdim, ondan birkaç gün önce zaten hareketleri hissetmeye başlamıştım.Detaylı ultrasyona hangi haftada girdin
Hm tamam tatlım teşekkürlerDetaylıya 20. haftamda girdim, ondan birkaç gün önce zaten hareketleri hissetmeye başlamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?